с една дума ме убеди.
При Фиат Брава, след като се сложи и завърти ключа, имобилайзера проверява кода и помпата засмуква гориво. Преди да угаснат тези 2 лампи не може да запали колата. При ферарито може да е нещо подобно. Те веднага завъртаха ключа и чакаха да запалят. Има и друго при фиата. Ако не запали и се отпусне ключа, после колкото и да го въртиш посмъртно няма да запали, ако не се извади поне малко от гнездото, докато прещрака нещо.
Този модел няма голям червен бутон "Start Engine"
Модела е с ръчни скорости... не е F1 изпълнение...
най-вероятно е това което @Mr.Techno и аз предполагаме...
принципно изключваш алармата и имобито се изключва... след няколко минути не палиш колата и имобито се квлючва пак... след което трябва да се идентифицираш със спец ключ и тогава запалва.... Можеж да правиш всичко, не без да запалиш двигателя!
Вариант със слаб или изтощен акомулатор също не е за пренебрегване, въпреки че се предполага колата не седи там от началото на конкурса![]()
@daley също вариант! Той въйрти ключ при положение, че му изписва Check on![]()
Първоначално публикувано от IvO™
Напротив, ние имаме само по един, а вие - може и цяла трупа...Първоначално публикувано от tana
Инструкция за палене на Ферари 360 МоденаПървоначално публикувано от razziel
Предполагам че сега като му сложат газово, инструкцията ще трябва малко да се модифицира![]()
значи "ЧЕК ОХ" e CHECK OK!![]()
ти тоз менюал от къде го изкопа
От друг български форум.
По бТВ казаха, че Метинчо отпътувал с Ферари-то собственоръчно към Бургас и го чакали тази вечер там... пред блока в Славейков...
Циганска работа... ще паркира пред панелката, ще му се порадват, ще се направи на баровец пред гаджетата, и след първата мизерия, която му направят на колата, ум ще му се зайде какво значи да поддържаш ферари... отделно че колата е на 50,000км и сигурно само консумативите и струват колкото среднохубав автомобил, а и в България няма къде да се сменят.
Ако не се хакне преди това някъде по пътя, че 400 к.с. нямат нищо общо със жигулката на тати...
както и да е
новината си седи - снощи уж по късните новини щяхме да сме свидетели как пристига ферарито пред блока в бургас...
- ама явно бракмицата е блокирала мотора някъде по пътя![]()
Да,най-вероятно се е счупило.Първоначално публикувано от Zaphod B
Мда, и после чакам да видя как г-н Йенимехмедов ходи по малка нужда. После по голяма.
мдаа... бракмицата, която няма да можеш да си купиш цял живот се е счупила да лети с 320км/ч по магистрала...
Метинчо пристига в Бургас:
http://www.vbox7.com/play:6c4c269a
Очаквайте следващото видео: монтаж на газова уредба на ферарито![]()
пусни после и за закачане на ремаркето,за един чувал картофи от борсата
бате,Първоначално публикувано от razziel
прочети пак какво си написал и вземи си "EDIT"-ни поста ..
щото аз съм карал коли с 270(по спидометър/километраж)
- кажи сега - ти какво си карал... ?
![]()