нямам намерение да си меря п....та с теб! Ходи си играй някъде другаде...
пп: ...и не е важно да е дълга, а работлива!
нямам намерение да си меря п....та с теб! Ходи си играй някъде другаде...
пп: ...и не е важно да е дълга, а работлива!
нещо на израстъци го подкара май, а не на "каране " ??Първоначално публикувано от razziel
![]()
Не знам колко е вярно, но
източникхаха, преди около 20 мин минаваме пред едно кафе (Йорк май беше ) и гледаме ферарито и му се кефим и след около 10 сек Метин излиза от заведението и един боксьор го налага и му крещи, че само се газарил с ферарито и подобни
Май освен застраховка, ще трябва и с охрана вече да кара...
Ехеее, то това вече го имало по всички форуми. Абе Метинчо май се оказа мангал, а не турчин. Вижте му как го посрещат по цигански.
Хахахахахаха. Е това е много яко. Ама то си беше ясно, че Слави няма пари за нова кола.
Не, той пари е събрал, ама не му се дават за нова кола, достатъчно малоумници гласуваха.
eeeee - не с лошо де
ами ако бях гласувал и аз? ( сигурен съм че тук има поне 1 който е дал гласът си за някого !)
А дали плешивия малоумник славчо ще има доблестта да си признае, че е дал прецакано ферари?![]()
Бе не е ясно дали Ферарито е било прецакано или Метично го е издул да се погъзарчи из бургаските дупки.
Но и не виждам как би могло да е ново като този модел - 360 Modena - не се произвежда от 2004 г. Текущия е 430. А не съм чувал да има залежали Ферарита из складовете.![]()
Да не говорим, че не е толкова лесно да си купиш ново Ферари.
На 50000 км е! Производство 2001г! Те малко са му достатъчни да се изкриви по тукашните улици... От скудерията не са мислили да творят вседеходи все пак
Мисля, че най-близкия сервиз на ФЕРАРИ е в Гърция!