Първоначално публикувано от
nocToRHHo 3JIo Бадр,Благодаря за предупреждението, че във форума може да има интриганти. Всъщност аз даже имам известна визия относно това.
Общо взето прегледах около 5 пъти поста си. Не разбрах къде точно може да си се открил в него - сам казваш, че съм писал "на едро". Сам се буташ между шамарите. Явно на предпен план излизат някакви комплекси. Пострадал си от шовинизъм? Какъв точно си по произход?
И какво точно си пострадал, та нямам право да изкажа гледната си точка?
За съжаление моята гледна точка не е "различна". Моята гледна точка е смислена сред няколко откровено пропагандни и на расова и етническа основа. В твойта като гледам има тояги и бой, съжалявам, че не съм я харесал.
1. Първо намерих сайта(който Иво не публикува) на въпросната фирма и "аджендата" на мероприятието.
Освен чисто туристическата стойност на пътуването посещението включва и български паметници и светини в Цариград, плюс места, обвързани с историята на руско - турската война и Санстефанският мирен договор, че и възможност за свободен избор за посещение на други обекти след това. Считам ,че за нормалният българин е много по - смислено да се запознае с тези документи и факти за освобождението си(дори и на датата на Освобождението, а защо не точно на нея), отколкото разбираш ли, да пребива турци с тояга на Трети март и да лала за патриотизъм по форумите без покритие и познание.
2. Предложението си е чисто пазарно и всеки може сам да си избере дали или да не; няма задължителна стойност, така че не виждам проблема който иска, да не се възползва от него.
3. Бадр, не схванах всъщност твоята "гъвкава" гледна точка. Простаци, тояги, провокации. Значи според теб това да се ходи на 3-ти Март в Турция е просташко? А какво ще кажеш за предложението ми 2018 г. да затворим границата си с Гърция?
Мама им и Българоубийци
4. Действията за опорочаването на рекламата всъщност са глупави. Замислете се върху това. Усещате ли го?
Целта на всяко маркетингово предложение, на всяка реклама, е то да остане в съзнанието на потребителите.
Ако искате, издебнете служителите на фирмата и ги пребийте за това им хрумване. С тояги.
Всяка фирма е свободна да борави с тези инструменти. Измислила е такова предложение, най - вероятно за да бие на очи. Вие какво правите?
Разнасяте го. С идеята да го опорочите и обезсмислите, което освен че е глупава идея, всъщност със всеки пост в тая тема става все по - непостижимо като цел.
Badr, приятелю. Не знам с кой и как комуникираш за мен. Но всъщност трудно ще намериш в този форум човек, чиито корени са по - близки до Освобождението и до опонентите на Турция. Което не ми пречи да не съм заслепен от люта телевизионна и вестникарска омраза. Твоето мнение за мен от трети лица си го задръж в пазвата. Но каот пишете по деликатни теми, барем мислете бре хора. С тази тема:
- няма минимален шанс да постигнете целта си, даже вървите срещу нея
- разпалвате ненужна етническа омраза за една загубена кауза. Послушайте Fearme, който е много прав. Дънки? Не само. Мебели, строителни материали, коли, нафта, и,,, и! Как ще го спрете тоя процес?
- създавате излишно политикантско напрежение във форума. Кой какъв бил. Работа нямате ли си?