Аз не мога нищо да коментирам, защото нищо не виждам. При мен нищо не се отваря.
Линка води към банер, но реших да не го публикувам, за да не се изтълкува като реклама.
Свали си GIF-файла и го виж с някой viewer.
нагли долни пропагандни турски боклуци!!! така ще го коментирам
Поредния шедьовър на простотията.Такива се лекуват само с тояга.
Да не мислиш, че тези които са го правили изобщо са направили връзката? Просто поредните алчни гъзове си пласират стоката за почивните дни.
Каква ли ще е следващата им оферта - почивка в Турция по случай Априлското въстание...
Някой хора са или твърде алчни, или твърде тъпи.
Туристическо предложение за четиридневна екскурзия до Истанбул.
"3 Март в Истанбул", това е на банера.
И какъв е проблема?Туристическо предложение за четиридневна екскурзия до Истанбул.
"3 Март в Истанбул", това е на банера.
Който не иска, просто не отива.
За пръв път чувам, че на 3-ти март всички българи са в България.
Иначе това, че всички знаете 3-ти Март не означава, че няма богат списък дати, на които "не бива" да сме в Турция.
Съвременната и монархическата Турция не са едно и също нещо. А даже и да са, струва ми се, че сте позабравили факта, че възприетата от Бг. дата на Освобождението всъщност е резултат на преговори и договор от султана и турската страна.
Така че за този, който не мисли в чалми и ятагани, посещението в Турция даже и на тази дата може да е полезно, да научи и види много, да не кажа дори, че може да е родолюбиво и патриотично.
2018 година не стъпвайте в Гърция, щото тогава се навършват 1000 години, откак ни е завоювала. Няма да им правим кефа на гърчулята, пък!
Мисля, че такива предубеждения са леко... смешновати. Да ме прощавате.
Много силни приказки!Първоначално публикувано от Jigsaw
Който е чел внимателно историята, ще се сети, че два града са силно свързани с национално-освободителното ни движение - Букурещ и Истанбул. И ако отидете там и попаднете на добър и непредубеден екскурзовод ще видите колко много неща, свързани с България тръгват и свършват в този град. А някой задава ли си въпроса къде точно е подписан Сан Стефанския мирен договор?
а далеч по-важен въпрос е: "а някой задава ли си въпроса къде са произведени поне половината немаркови и "маркови" дрехи, които носим?"Първоначално публикувано от Lupus
подсказка - не, не китай. друга една страна![]()
Не бих отишъл никаде , нищо против турците нямам , но се пак е национален празник![]()
FearMe, дай да не слагаме парцалките и Сан Стефанския мирен договор под един знаменател.
Иначе е наистина малко тъпо само към трети март да се опитваме да правим бойкот,то даже и за това не става дума.
И на мен ми се струва, че 3-ти март не е Нова година, та да се юрнем да го празнуваме из комшийските кръчми. Без значение турски, гръцки, румънски или каквито и да са. Аз не бих го направил, но някой може и да ползва почивните дни за малко разходка.
Мислейки си по темата се зачудих братята (х)американци дали празнуват 4-ти юли в Лондон? И ако някой го прави или предлага подобни екскурзии - дали това е някакъв проблем за тях?![]()