Аз съм на Синьо ГД. по две кутии на ден!!! Ако ходим да пием някъде и повече ако някой почерпи...
Аз съм на Синьо ГД. по две кутии на ден!!! Ако ходим да пием някъде и повече ако някой почерпи...
От митницата ми носят Честърфиилд--1.25 излиза кутията Ама последно парламент 100 пакет--ама го вдигнали--2.35 излиза
в момента - червен Viceroy - от румънския(с бандерол) за по 2.00 лв С ДДС
като стане Marlboro-то по 2.50-2.60 - пак него ще си пуша
не бих отказал също Rothmans, Lark(ако ги има още), Hi-lite, Benson&Hedges... и още много други готини цигарки
Син Pall Mall.
Откъм тютюн - Golden Virginia, но запасите ми, които си донесох от Англия свършиха, а тук не го намирам.
Най-високи "емисии" има червения Средец- Никотин 1,0мг, Катрани 13мг. Той излезе на мястото на лилавия който беше по-серт-1,1/14мг, но до колкото знам е спрян поради забрана за производство с толкова много "емисии". Аз пуша от лилавия, после на червен по 2,5 кутии(понякога и повече) на ден.Първоначално публикувано от boishin
Кашлянето ти е заради смяната. Тъй като червения средец не го зареждат в повечето магазини, си купувам по 1стек за колата и 1 за офиса щото като остана без цигари и ми се наложи да запаля друга марка(дори и най-безвредната), не мога въздух да си взема от кашлица.
От месец време и аз минах твърдо на син LM, защото вече се намира лесно.
От най-лекия LM, Viceoy и т.н. Точно на определена марка не съм се спрял, стига да ми харесват ги пуша и толкоз.
Но свиия LM ми допада най-много, а от БГ марките - Victory New Silver, MM и GD.
Общо взето пуша квото ми падне
От няколко дни съм изцяло на австрийският "Air Blue L•D" - зарязах отдавна "MM Slim", а наскоро и "MURATTI Slim".
Karelia Slims - от шарените , много добре влизат - по кутийка на ден. Интересно е ,че като отида на морето (вече бях) пуша по-малко.
Общо взето е много кофти комбинацията пийване и пушене , много зле влияе на сутринта , а нема такова животно като пушача - кофти му е но продължава.