Жуля ВИКТОРИ - бяло , но ще трябва да ги спирам щото кръвното нещо върви нагоре.Иначе преди години започнах с ФЕНИКС кутия.
Жуля ВИКТОРИ - бяло , но ще трябва да ги спирам щото кръвното нещо върви нагоре.Иначе преди години започнах с ФЕНИКС кутия.
Viceroy - сив. По принцип.
В останалите случаи Muratti Ambassador - Rosso, Parliament - Blue.
Когато ме разтресе гъзарията, както казва сина ми, си купувам кутия Sobranie - Black Russian и ... Bourbon с кафе или Bacardi с портокалов сок.
Някакво такова ми е менюто.
Купих си, имам машинка и гилзи за свиване на цигари, но нещо не се справям, много рехави стават, не мога да ги натъпча и много рядко се хващам да си правя цигари. Ако някой знае някаква тънкост при приготвянето, моля да я напише.
Май че ги отказах...
За 3 седмици - последните - 1 цигара само....
Не знам да се смея ли, да плача ли???
Вече мога да казвам, че не съм пушил от миналата година!!!
Хайде за многая лета на всички!
Мразя цигарите, затова ги пуша пролет и лято, есен и зима, та да се свършат веднъж за винаги и да заживея един живот само с аромат на люляк и рози. В анкетата съм посочила с чии вид съм започнала глобалното им унищожение.
Аз само да кажа ,че от 4 месеца вече съм в групата на непушачите.
Дамм и аз на тези минах. Не е даден, защото по времето на анкетата нямаше в свободна и масова продажба.
Който какво производство е? Щото имам чудесни спомени от лъкито и камилчето, които се продаваха навремето. Тогава бяха турски.Първоначално публикувано от roumen68
Аз от близо месец не пуша Спрях ги ей така, от само себе си, рекох си че трябва да се поизчистя малко и почнах да ги намалям - на 5-6, после на 2-3 и после на 1 сутрин + евентуално още една след ядене на обяд или вечеря от мен да знаете, този начин е стотици пъти по-лесен, отколкото рязкото спиране и поставянето на невъзможни цели като непушене доживот.
Made in Romania. Отдавна не съм пушил оригитален CAMEL каквито бяха едно време - пакет 100 mm (сега са кутия 80 mm), но ми се струва че оригиналните бяха някак си по-добри, по-силни. Същото се отнася и за румънският KENT кутия - не е каквото беше едно време ароматният KENT 100 mm пакет от Корекомските времена.Първоначално публикувано от fori
...То добре че Tic-tac си е още същият
Ти преди виждал ли си KENT и CAMEL в по-различна опаковка от 100 mm пакет?Първоначално публикувано от fanta orange
Да, жените пушат 100 mm, но там диаметъра е 1,5 mm