Ти от къде знаеш ???Първоначално публикувано от fanta orange
не бъркай "тази работа" с онази !!!Първоначално публикувано от roumen68
Ти от къде знаеш ???Първоначално публикувано от fanta orange
не бъркай "тази работа" с онази !!!Първоначално публикувано от roumen68
ЕЕее,що ,аз пуша Cooper 100s,то май няма по-малки от тях,и не се казвам серГЕЙ ! дърпам по 20-30 цигари дневно,обаче нещо взех да се задръствам...Унищожаваме ги,нали са вредни,пусти...
fanta orange- от колко време си пушач? Множко са бе,на 30г. и на мен не ми пукаше,ама вече ми пука...Не ти ги купувам аз,ама намали маааалко... А иначе ръчно свитите много повече са ми вкусни,в Норвегия свивах с Peteros,middle blue,а в Холандия-Shag,Winston,и пуснаха за малко някакъв Virginia,май беше,но тъпчех с машинка,че беше силничък...Абе все л..на...
Ох,умирам за добро кафе...Дали да пуснем тема?!)) И съм бесен/малко извън темата/-че тая бразилия я развалиха,някъде от година насам-във всичките им пакети-едно и също...Вместо фанта-жуля кола...Никога не съм пил алкохол...
А някой от вас знае ли откъде човек може да си купи Rothmans(какъвто и да е вид),има ли въобще някакъв внос във България?Изключвам безмитните магазини.Търсил съм го къде ли не,но навсякъде ми отговарят,че няма...
Абе квото и да пушим се ла*на все се тровим....Парламент е супер цигара.... ама пак цигара...Бяло Боро също и кво в крайна сметка по качествения тютюн клас А е този който вътре няма некви съчки или пръчки....а от останалите почва ти мирише на слама...съчки...пръчки...квото се сетиш...
БИВШ ПУШАЧ И БИВШ НАРКОМАН няма....
Бял Davidoff и Victory Silver са любимите ми цигари, въпреки че напоследък се точа да отказвам.
Още един глас за DAVIDOFF white, дори напоследък съм на вълна слимс, не съм пушач но при хубави поводи и с качествена компания си струва само класната цигара. Също не лоши неща мога да кажа за Pall Mall.
Не мога нещо да разбера - сегашните син Rothmans и Camel кутия, произведени в Румъния - сякаш навремето, да кажем през 80-те и 90-те години, когато бяха оригинални - не бяха ли по-ароматни и въобще някак си по-добри? Или това, или след толкова години пушене съм си притъпил вкуса, или тези марки навремето сравнени с БТ или Феникс изглеждаха толкова добри?
Да, има го в Метро - син Rothmans кутийка, цена 27 и нещо лв за стек. Точно за него писах по-горе.Първоначално публикувано от studio54
Мда CAMEL-a вече определено не е като преди, аз затова се отказах да го пуша и карам на по евтинко- вайсрой(то не че той има общо с миналото) . Сега покрай легалния внос тествах какви ли не цигари, които помня като хубави...ми не е същото и ротманса и лъкито, изобщо всички ми се струват по кофти...дали заради ореола на спомена ? Когато сефте пуших такива цигари бях млад зелен пушач смучещ мелник и средец та ротманса и лъкито(рядко имаше пари за тях) ме пренасяха направо в друг свят, без смрад на тор и гаден вкус . Чак корекомски не съм пушил, че съм твърде млад, но около 95-96 (когато пропуших) бяха доста по читави цигарите .Първоначално публикувано от roumen68
Добре, че напоследък не се намират та в момента (от половин година) нищо не пуша.
Обаче видя ли Житан и сдавам фронта безпрекословно
Невероятни цигари са - неповторим аромат, доволно тежки и изобщо спирам да пиша, щото взеха да ми треперят ръцете и да ми пресъхва устата
Аз съм пробвала само Мурати слимс
Но съм чувала, че преди време имало някакви цигари с вкус на шоколад - има ли го още? Или като цяло препоръчайте някой дето не смърдят само на тютюн плс
Карам на КИНГ -златен бг. пройзводство. По-хубаво май да не пуши човек,ама как? Пробвал съм веднъж да ги спра и удържах само 1 месец . Пуша от 1986г.
Бялото Малборо,май-най-хубави си останаха те .Купих си един LM червен уж по смотани да ги отказвам и аз вече че е модерно да не се пуши,ама няма не става работата пуших си LM-а една седмица с зор - свърши кутията и какво стана?
Първото за което се сещам е Ориент Експрес.Първоначално публикувано от ritta
Има и други но ако влезеш в специализиран магазин за цигари със сигурност ще ти дадат избор.