Вижте резултатите от анкетата: Какви цигари пушите?

Гласували
252. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Виктори

54 21.43%
  • Средец

7 2.78%
  • Други български

37 14.68%
  • Вайсрой

40 15.87%
  • Малборо

31 12.30%
  • Давидов

10 3.97%
  • Други вносни

54 21.43%
  • Ръчно направени

19 7.54%
Страница 4 от 6 ПърваПърва ... 23456 ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 78

Какви цигари пушите?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: Какви цигари пушите?

Цитат Първоначално публикувано от fanta orange
    @roumen68
    ъъъъ извинявай нo 100mm само жените и педалите ги пушат май доколкото ми е известно
    Ти от къде знаеш ???

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    Ти преди виждал ли си KENT и CAMEL в по-различна опаковка от 100 mm пакет?
    Да, жените пушат 100 mm, но там диаметъра е 1,5 mm
    не бъркай "тази работа" с онази !!!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2007

ЕЕее,що ,аз пуша Cooper 100s,то май няма по-малки от тях,и не се казвам серГЕЙ ! дърпам по 20-30 цигари дневно,обаче нещо взех да се задръствам...Унищожаваме ги,нали са вредни,пусти...
    fanta orange- от колко време си пушач? Множко са бе,на 30г. и на мен не ми пукаше,ама вече ми пука...Не ти ги купувам аз,ама намали маааалко... А иначе ръчно свитите много повече са ми вкусни,в Норвегия свивах с Peteros,middle blue,а в Холандия-Shag,Winston,и пуснаха за малко някакъв Virginia,май беше,но тъпчех с машинка,че беше силничък...Абе все л..на...

4. Member
    Тук е от
    Nov 2007

Ох,умирам за добро кафе...Дали да пуснем тема?!)) И съм бесен/малко извън темата/-че тая бразилия я развалиха,някъде от година насам-във всичките им пакети-едно и също...Вместо фанта-жуля кола...Никога не съм пил алкохол...

5. Тук е от
    Dec 2006

А някой от вас знае ли откъде човек може да си купи Rothmans(какъвто и да е вид),има ли въобще някакъв внос във България?Изключвам безмитните магазини.Търсил съм го къде ли не,но навсякъде ми отговарят,че няма...

6. Тук е от
    Mar 2008

Абе квото и да пушим се ла*на все се тровим....Парламент е супер цигара.... ама пак цигара...Бяло Боро също и кво в крайна сметка по качествения тютюн клас А е този който вътре няма некви съчки или пръчки....а от останалите почва ти мирише на слама...съчки...пръчки...квото се сетиш...
    БИВШ ПУШАЧ И БИВШ НАРКОМАН няма....

7. Тук е от
    Jun 2008

Бял Davidoff и Victory Silver са любимите ми цигари, въпреки че напоследък се точа да отказвам.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2008

Още един глас за DAVIDOFF white, дори напоследък съм на вълна слимс, не съм пушач но при хубави поводи и с качествена компания си струва само класната цигара. Също не лоши неща мога да кажа за Pall Mall.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Не мога нещо да разбера - сегашните син Rothmans и Camel кутия, произведени в Румъния - сякаш навремето, да кажем през 80-те и 90-те години, когато бяха оригинални - не бяха ли по-ароматни и въобще някак си по-добри? Или това, или след толкова години пушене съм си притъпил вкуса, или тези марки навремето сравнени с БТ или Феникс изглеждаха толкова добри?

Цитат Първоначално публикувано от studio54
    А някой от вас знае ли откъде човек може да си купи Rothmans(какъвто и да е вид),има ли въобще някакъв внос във България?Изключвам безмитните магазини.Търсил съм го къде ли не,но навсякъде ми отговарят,че няма...
    Да, има го в Метро - син Rothmans кутийка, цена 27 и нещо лв за стек. Точно за него писах по-горе.

11. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    Made in Romania. Отдавна не съм пушил оригитален CAMEL каквито бяха едно време - пакет 100 mm (сега са кутия 80 mm), но ми се струва че оригиналните бяха някак си по-добри, по-силни. Същото се отнася и за румънският KENT кутия - не е каквото беше едно време ароматният KENT 100 mm пакет от Корекомските времена.
    ...То добре че Tic-tac си е още същият
    Мда CAMEL-a вече определено не е като преди, аз затова се отказах да го пуша и карам на по евтинко- вайсрой(то не че той има общо с миналото) . Сега покрай легалния внос тествах какви ли не цигари, които помня като хубави...ми не е същото и ротманса и лъкито, изобщо всички ми се струват по кофти...дали заради ореола на спомена ? Когато сефте пуших такива цигари бях млад зелен пушач смучещ мелник и средец та ротманса и лъкито(рядко имаше пари за тях) ме пренасяха направо в друг свят, без смрад на тор и гаден вкус . Чак корекомски не съм пушил, че съм твърде млад, но около 95-96 (когато пропуших) бяха доста по читави цигарите .

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2006

Re:Какви цигари пушите?

Добре, че напоследък не се намират та в момента (от половин година) нищо не пуша.
    Обаче видя ли Житан и сдавам фронта безпрекословно

Невероятни цигари са - неповторим аромат, доволно тежки и изобщо спирам да пиша, щото взеха да ми треперят ръцете и да ми пресъхва устата

13. Тук е от
    Jan 2009

Marlboro , PARLAMENT , Victory

14.  

15. ritta
    Guest

Аз съм пробвала само Мурати слимс

Но съм чувала, че преди време имало някакви цигари с вкус на шоколад - има ли го още? Или като цяло препоръчайте някой дето не смърдят само на тютюн плс

16. ВАЛМАР-68
    Guest

Карам на КИНГ -златен бг. пройзводство. По-хубаво май да не пуши човек,ама как? Пробвал съм веднъж да ги спра и удържах само 1 месец . Пуша от 1986г.

17. Тук е от
    Oct 2009

Бялото Малборо,май-най-хубави си останаха те .Купих си един LM червен уж по смотани да ги отказвам и аз вече че е модерно да не се пуши,ама няма не става работата пуших си LM-а една седмица с зор - свърши кутията и какво стана?

18. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от ritta
    Аз съм пробвала само Мурати слимс

Но съм чувала, че преди време имало някакви цигари с вкус на шоколад - има ли го още? Или като цяло препоръчайте някой дето не смърдят само на тютюн плс
    Първото за което се сещам е Ориент Експрес.
    Има и други но ако влезеш в специализиран магазин за цигари със сигурност ще ти дадат избор.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 6 ПърваПърва ... 23456 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 21
    Последно: 26-10-13, 21:00
  2. електрическа машинка за цигари
    От tsarafov във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 02-05-11, 09:22
  3. Отговори: 4
    Последно: 01-04-08, 14:21
  4. Цигари с разрешително
    От periel във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 8
    Последно: 05-03-08, 13:20
  5. Пушите ли ?
    От CrossBlade във форум Анкети
    Отговори: 103
    Последно: 03-03-07, 12:08

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе