Някой възползвал ли се е от тази услуга или е поредната измама? http://bgskype.hit.bg/
Някой възползвал ли се е от тази услуга или е поредната измама? http://bgskype.hit.bg/
Откровена глупост - каквото и да направиш все по нещо си спечелил, а обяснението защо печелиш е просто просълзяващо.
Никак не ми изглежда читава работата. Страница, в която няма никакви координати за обратна връзка, никакво име даже, никаква фирма вдъхва ли ти доверие?Първоначално публикувано от badboy
... и качен на фри хостинг. Чак пък да не могат да изкарат 3 лв./месец за хостинг. Айде стига!
Пълна измама, особено "формулярите" за попълване...
За жалост ще се намерят много хора, дето да се излъжат по картинките...
Няма ли да пише някой който е пробвал, или само малоумни мнения?
Е какво има да се пише ? Нормален човек ще се върже ли на тоя идиотски номер? Прати СМС да си купиш картинка и ша ти заредим Скайпа
Ша заредат ама друг път.
Докато има балами ще има и тарикати
Теб да не те е шубе да го пробваш?Първоначално публикувано от bluefish
![]()
Малоумен ще е този, който го пробва.Първоначално публикувано от bluefish
Просто не ми трябва, затова не съм го пробвал. И не обичам да говоря когато не съм видял нещо с очите си, кухите предположения и напъните за философстване са ми неприсъщи и смешни. Той човекът си го е казал: който е проверил - да напише отзив, от празни приказки няма смисъл. Ама някои хора май като нямат с какво да си запълнят времето и бързат да отчетат присъствие във форума.Първоначално публикувано от Pat
И кое му е "малоумното" на мненията ни, не разбрах само...
Още повече че дори и да не въведеш нищо във "формуляра" преминаваш от Stapka 1 в Stapka 2 и така до Stapka3... някъде да си срещал легална услуга, в която може абсолютно нищо да не попълниш като поле и накрая да ти излезе "НА ТЕБ СЕ ПАДНА УНИКАЛНАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СПЕЧЕЛИШ OЩЕ 100 безплатни минути към всички национални мрежи!"
На кой МЕН, като не съм писал абсолютно никъде в полетата... на 192.168.1.2 ли ще ми пратят 100-те минути да си ги говоря?