Ще бъда кратък .
Преплащам винаги и за благодарност получавам това :
На план "Смарт" съм , с 10 номера в група и 500мин. фрий . С номера с когото най-много говоря смениха една цифричка и познайте - 3 месеца / 1-ия беше по Коледа и си казах "какво - може пък , по това време повечко говори човек"/ ме таскуват все едно говоря с който и да е номер . Сещате се че с въпросния номер говоря много . Най-смешното в случая е че и на колежката чийто номер промениха са спретнали същия сценарий . Та така двамцата си им напълнихме гушмаците с над 5-600лв. Отговориха ми че с цел "подобряване" на системите за обслужване на клиенти е възможно да са станали грешки които ще бъдат поправени в следващата фактура .. Да , ама ние платихме вече по 2 ... И за "погрешно" въведения номер не носели отговорност ..... Аз съм на 40г. , не съм безгрешен .. ама като въвеждаш номера после ти го диктуват цифра по цифра .. Е , малоумен не съм , или може би ДА , след като съм се съгласил да стана абонат на Глобул .
Докато пусках 3-тата жалба стана опашка / от хора чакащи да сторят същото/ имаше един човек с СПРЯН телефон .. и докато са му забранени изходящите навъртял едни 65лв. ?!?!?!?
Моля предупредете всички ваши познати абонати на този оператор , и за всяка нередност НЕ си трайте а пускайте жалби и пишете където можете .
Успех

Разбирам те .!АЗ съм от измамените от ГЛОБУЛЦИТЕ плащам си най-редовно каквото съм изговорил ,ама днес ми идва едно писмо да платя 30лв. за такса през 2006 година.След като се обаждам на номера им за връзка ми казват"ама вие не сте си прекратил договора с ГЛОБУЛ и тои си върви ,и му текат такси" питам се как да платя като тая карта е закрита и близо три годни не съм я ползвал,и как ми вървят такси като не е активна самата карта........................искам да се оплача и аз ,че макар че съм модератор на 2-3 форума ,и мисля ,че разбирам БЯХ ИЗМАМЕН