Здравейте!
Много ви моля да ми изпратите една молба за отпуск в текстов файл.
Ако случайно някой има, нека я сподели с мен.
Благодаря ви!
Mod. Edit IvO™
Така не е ли по-добре?
Здравейте!
Много ви моля да ми изпратите една молба за отпуск в текстов файл.
Ако случайно някой има, нека я сподели с мен.
Благодаря ви!
Mod. Edit IvO™
Така не е ли по-добре?
Първи резултат в с думите МОЛБА ЗА ОТПУСК:
http://eadvise.info/?page=show_art&id=45&art_id=105
Форума наистина взе да става сборно място на ... саморедактирам се ...
После да не ни помолиш да ти търсим шефа, че да си я подадеш. Или деловодителката.
До г-н / г-жа ..............................
Изпълнителен директор / Управител
на ..............................................
МОЛБА
От
...........................................................(трите имена), ЕГН .............................
на длъжност ............................................................
в дирекция .............................................................
Уважаеми г-н / г-жо ......................,
Моля да ми бъде разрешено да ползвам платен годишен отпуск на основание чл. 155, ал. 1 / чл. 155, ал. 5 (и чл. 156) от КТ в продължение на ............. словом ............................... работни дни, считано от ........ до ....... 20.... г.
Дата: ............. Подпис: .............
Благодаря ти!Първоначално публикувано от panevdd
Темата може да бъде заключена.
НЯМА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ. БЛАГОДАРЯ ТИ ВСЕ ПАК ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО...Първоначално публикувано от Malone
Моля, за нищо!
Просто съм саркастичен, а и вземи си изключи CapsLock, "чуваме" те и без да "викаш".
Отделно от това не е лошо и да попиташ какви са изискванията в учреждението/фирмата, където работиш. Нищо чудно да се изисква одобрение от прекия ръководител [писмено], както и посочване на човека, който ще те замества [писмено], както и колко дена отпуска имаш неизползвани [по години], ако не са от настоящата.
Последното във връзка с Кодекса на труда. Ако е от тази година, може и да ти откаже работодателя [половината]. Ако не е, не може.
Т. е. може, но ти можеш да излезеш и при отказ, изисква се 10 дневно предизвестие.
Не е лошо да уточниш по кой закон си, има разлики
чл. 56 от ЗДСл ( и чл. 50)
чл. 66 от ЗДСл (при условия, по ред и размери, предвидени в чл. 169 -171 от КТ)
чл. 169 -171 от КТ
чл.155, ал. 1 (чл.155, ал.5, и чл.156) от КТ
чл.160 по КТ
чл. 64 от ЗДСл
Не знам какви са точно разликите, но има.
Другото Malone ти го е казал - задължително:
По време на отпуска ще бъда заместван/а от.................................................
Първоначално публикувано от http://eadvise.info/?page=show_art&id=45&art_id=105
В акваристкия форум един пич беше пуснал тема, че си изпуснал пръстена в яко залесения аквариум и питаше как да го намери. :-)
Да се надяваме, че скоро няма да видим тема "Свалих си гадже, как да правя секс сега?".
Нека има, ще си дам номера на мобилния да ми се обадят да покажа нагледноПървоначално публикувано от NO CARRIER
@Malone - много ясно, че пола няма значение стига да е женски
Нещо май се притесни?
Edit::
Спирам с офтопика, че FearMe може да се нервира
Добре дошъл в отбора А колчем река да се оплача от несвойствени теми и се получаваПървоначално публикувано от Malone