Резултати от 1 до 13 от общо 13

Молба

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Молба

Привет.
    ДВД-плеър ELITE PV-371X престана да чете субтитри. От всякакъв формат. Закарах го на търговеца, който ми го продаде, има и сервиз. Той ми препоръча да сменя фирмуера на плеъра. Обаче, сайта на Елит не работи и няма откъде да дръпна ъпдейт.
    Моля, ако някой има ъпдейт за този модел, да го качи някъде и ми изпрати линк да го дръпна. Ще му бъда много бироблагодарен.
    ДВД-то е закупено през март 2005 г.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Re: Молба

www.abv.bg , user name: elitedvd@abv.bg ,pasword: 123456 Влизаш в "чекмедже" и си теглиш каквото ти е кеф.Успех

4. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здрасти пак. Нещо не мога да се справя. Изтеглих каквото трябва, записвам го на CD, финализирам. Но след като сложа диска в двд-то изписва Unknown disk. Трябва ли диска да е примерно задължително CD-R или CD+R?

5. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

аз съм с този фирмуер от пощата и 371, работи си, по спомени на презаписваемо ЦД го качвах, но не съм убеден.
    Става и с този фирмуер, но няма да ти работи дисплея и копчетата по у-вото - само дистанционното ще бачка, не е болка за умиране... - http://elitefan.hit.bg/NEW/NEW.htm

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

dedo pop - дай адрес и ще ти изпратя два фаила за един и същ точен ъпдейт с идеални субтитри. Записваш ги на 2 различни CD- RW като съответно името на подложкат на диска трябва да е със същото име на папката от която слагаш за запис файла който е в нея. Няма да имаш проблем!

7. Member
    Тук е от
    Mar 2005

otec_yordan@abv.bg
    Един въпрос - файла трябва ли да се намира в папка? Защото аз го записвам направо, без папка, примерно импортвам 371.BIN направо и след това записвам. И тъй като никога не съм слагал име на подложката, как става това?

8.  

9. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

Ако записваш с Неро изтегляш файла във втория прозорец и ако разширението .BIN е с малки букви го ринеймваш и поправяш да е с големи.След това в първия прозорец ринеймваш NEW на MEDIATEK така беше диск лейбъла на по старите плейъри ако при теб е друг то пишеш съответния.Не забравяи като приключиш да си напишеш на нерото отново NEW защото всички дискове след това ще имат диск лейбъл MEDIATEK.

10. Тук е от
    Oct 2006

Изчетох всичко свързано с този велик модел PV-370X, изпохабих сумати дискове и всичко това благодарение на "отзивчивостта" на някои потребители в сайта, чиято любима фраза е "търси". Аз никога няма да мога да ги разбера, защото по някой път въпроса е спешен, а друг път /като при мен/ става дума за деца. А сега ми кажете има ли нещо по-красиво на света от детската усмивка! Искам да изкажа искрените си благодарности на shveb. Той е един от тези, готови винаги да помогнат. Още веднъж благодаря и поклон, браточка!
    След дълги търсения намерих едни файл на shveb, качен в датата с име PV 370X AN30 ND.rar /за съжаление не мога пак да открия линка и ако shveb реши нека го постне тук/. Та въпросният rar съдържа един файл MTK.BIN. С Нерото го направих в имидж формат - NRG, преименувах имидж файла на MEDIATEK.nrg, от Неро експрес посочих суич ту бърнинг рум, в исо - файл систем зададох ИСО 9660 онли, в лейбъл - аутоматик - диск нейм - MEDIATEK, в бърн - отметка на "файнализ диск" и свалих скоростта на 10х /записвах на CD-RW/, след това отдолу - опен, посочих файла и бърн. Работи перфектно! Е, това е - просто една детска усмивка повече! На мен ми костваше 4 дена, по около 3 часа на ден. И всичко това благодарение на "отзивчивите".
    shveb, приятелю, ако имаш нещо по-ново и решиш да го споделиш ще е супер.

11. Member
    Тук е от
    Jan 2006

12. Тук е от
    Oct 2006

Svetlio70, благодаря за линковете. Дано успеем да помогнем на някой. Ъпдейтът е велик! Субтитрите са супер. Е, съвсем малко ги реже от десния край, но с малко фантазия..Децата се кефят, а бабата гледа филми без цайси. Още веднъж благодарско и малко е рано за наздраве, но "вино има нека вали"...

13. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

mliod,за да нямаш проблеми с "рязането "на субтитрите ползвай това:
    http://store1.data.bg/shveb/DirectSub.rar
    Как се използва?:
    1.Изтегли рара и го разархивирай някъде.От папката дай шоркът на иконата със "слънчицето"на десктопа.
    2.Когато стартираш приложението-"слънчицето" от лентата с инструменти натисни втория бутон -"часовник със зелена стрелка" и зареди филма.
    3.Натисни първия бутон-"папка"и зареди субтитрите.
    4.Натисни последния бутон-"зелена стрелка в дясно"Изчакай.
    5.Натисни третия бутон-"дискета".И си готов.
    В директорията със субтитрите ще имаш готови субтитри които ще се плейват перфектно с твоя фърмуер.Ако,субовете са два на брой копирай на диска си тези които са с разширение .srt
    Може да ти звучи сложно но всичките тези неща стават за секунди.Има много редки случаи когато програмата ще ти даде грешка но и това има оправия.Ако ти дойде до главата пиши.
    Успех!Щом има вино...

14.  

15. Тук е от
    Oct 2006

shveb, нямам думи! А като казах на бабата: "виж го, бе, благодарение на него гледаш" тя гледа аватара и вика: "брей, па убавец - досущ като артиста". А за виното - чети л.с.

16. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от mliod
    А като казах на бабата: "виж го, бе, благодарение на него гледаш" тя гледа аватара и вика: "брей, па убавец - досущ като артиста".

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Молба за помощ!
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 57
    Последно: 25-11-11, 11:23
  2. Молба за съвет
    От bogy във форум Windows
    Отговори: 15
    Последно: 14-09-08, 12:09
  3. ...с молба за съвет
    От orelyt във форум Друга битова техника
    Отговори: 2
    Последно: 27-04-08, 17:29
  4. Молба!!!
    От dany_girl във форум Мрежи
    Отговори: 20
    Последно: 20-02-08, 19:50

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе