Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 40 от общо 40

Слави се върна. Защо???

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #31

    Re: Слави се върна. Защо???

    Tommorow, съвсем добронамерено искам да те помоля да си изказваш мненията, без да обсъждаш и дискутираш другите членове.
    За съжаление искаме да Ви информираме, че молбата Ви е отхвърлена. Основание: влиза в противоречие със по-следващото Ви изречение, неразривна част от мнението Ви:

    Когато не си съгласен с мнение - просто кажи защо точно не си съгласен с него и кажи твоите доводи.
    Обяснение: Взимането на отношение по темата предполага прочитане на мненията изложени преди това, което от своя страна повлиява несъмнено на потока мисли. С прочитането им те придобиват конкретност и адресант, това пък от своя страна задължава да се спомене ник нейма или името на изложилия мнението си, също така е и признак на добра култура.

    Както забелязваш - аз не се ровя в твои стари постове за да търся нещо казано от теб преди време и сега да ти го подмятам.
    В живота добрата памет се приема като качество , а не недостатък. От друга страна, това показва и своеобразно уважение към преждеговорилия, мислите, темите и мненията на който "не са отишли на вятъра". От трета страна: не е ли вярно това, че само познавайки добре миналото си, ще узнаем къде сме и какво бъдеще ни чака?

    Да, тълпата си гледа към играчите и си дюдюка, а ти си се обърнал към публиката и наблюдаваш кой и как дюдюка, дали чопли семки или си бърка в носа.
    Ами какво да направя, като дюдюкането и чопленето Ви в носа е по-занимателно от самия мач - то пък и един футбол в България, мани мани

    Сега вероятно ще трябва да си почина за ( 3 дни ) хахаха

    Има си правила на форума: не мисля, че съм нарушил някой от тях. Ако да, като модератор си длъжен да ми ги посочиш. Никъде не е казано, че майтапите, бъзика и сарказма нарушават правилата. Наясно съм с това, че всеки има различен праг на чувствителност, както и различни представи за хумор, но не ми размахвай пръстче, че нещо изпитвам органическа непоносимост към такива....

    //mod edit Lupus
    Казано е тук: http://forum.setcom.bg/index.php/topic,22317.0.html
    Още в Чл.1.Подигравката с потребители на форума е крайно нежелателна.....
    А и си достатъчно умен, да разбереш къде е границата между шегата и бъзика и между иронията и сарказма.
    Така че виж Чл.6

  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006
    Мнения
    2,058
    #32

    Re: Слави се върна. Защо???

    Offtopic:
    @Tommorow, съгласен ли си че е по-добре да не се стига до положения, близки до X-дневна нездравословна почивка? Надявам се да не ти е това целта в края на краищата, иначе е наистина жалко.
    А сега, прочети ако обичаш що е то "флейм", тук пространно е обяснено. http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...444&highlight=
    За твое сведение - флеймът е нежелан в който и да е форум.

    "Бринкинг – това е за любителите на екстремните спортове, които обичат да се разхождат по ръба на пропастта и да се плезят на модератора. Те внимателно нарушават правило след правило и чакат кога търпението му ще се изчерпа и ще ги изгони от форума. И ето го идеалният повод да се оплачат на целия свят от модератора-тиранин, който си е въобразил, че е център на Вселената."

  4. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #33

    Re: Слави се върна. Защо???

    Мдам....бил съм флейтист, това "флеймист" да е не е човек свирещ на някаква разновидност на флейтата

    Хайде сега малко сериозно. Така де, право куме та в очи.
    Всеизвесно на посетителите тук е че Черното влечуго е отявлен дразнител и провокатор, разглеждащ
    новините и темите с крайно едностранчив поглед винаги отрицателен, целящ обезценяване на постигнато, сътворено и изградено от който и да е обект разглеждан в дадената тема ( тук Слави Трифонов ). Някой да възрази? Нищо лошо...искам да бъда разбран правилно.
    Лично аз за разлика от модераторите нямам нищо против това, забавлявам се и удоволствие влизам в "пререкания" с него,
    убеден че "дебелокожието му" ще ми позволи да се поотпусна в шегите и подмятанията. И @Ghost ми липсва И с него ми беше
    забавно....И Иво запазения ми беше приятен...Всяка една тема, от коментиране на самата тема винаги прераства в спор между постващите.
    И това е персонален спор вече. Понякога между двама,често между повече. Но винаги особенно почва да дразни когато се вземат части
    от мнението на определен потребител и се "сглобява" извод и се премести спора в личен план. Тогава тръгва лавината.

    В пост 11. изразявам мнението си стъпил на мнението на Румен което смятам за погрешно и не отразява правилно реалността.
    А тя е, че бенда на слави има доста песни, стойностни като текст и поезия, често и музика. Както и визирам според мен трудностите на това "да си забавен всяка вечер 5 дни в седмицата".

    Блякчо ми зададе въпрос на който отговорих стегнато и точно...без грам сарказъм или провокация. в добавено той провокира мнението ми за постигнатото от тях изваждайки част от текст на една от най отвратителните им песни на което отговорих веселяшки...както и това, да твърди неща които не съм казвал, след което обаче премести спора в личен план със следното:

    Такаа, значи не гледаш, с жена и гаджета се не занимаваш, но "с замаха на големи разбирачи критикуват тези дето трябва да го правят"?!? Нонсенс ?!!?
    На подмятанието което изобщо не касае темата и визира личния ми живот му отговорих също саркастично:

    Какъв е този жив интерес към моята особа притеснен за личния ми живот? Ще ме сваляш ли?
    и захапах подобаващо ...

    Присъствието на Слави в националния ефир е почти толкова дразнещо колкото твоето присъствие и поведение тук. Но по малко....
    и така...

    моят рейтинг (преди да го махнат) беше 165, твоя 5....
    Въртя, сука, маза...и пак до любимия ви рейтинг го докара...........
    Та си се стрелкаме ние...но ненадейно...В един момент ни трън ни в глог - се появява модератор Румбата и ми размахва пръстче за пост 29 в който визирам плазмата му, дето преди време цяла тема май отвори за да се похвали на съфорумците си....всъщност ако е искрен, ще си признае че ми има зъбче ( или цяло чене )
    понеже преди няколко седмици го захапах и го нарекох "новоизлюпен модератор" ( какъвто и всъщност си е ) на част от форума който умря още с отварянето си...Що ли?

    Та: докога с този двоен стандарт Уважаеми? Не съм света вода ненапита, ама хайде не всички злини на земята към мен де....мога още много примери да дам и много въпроси да задам ама така и така няма да се отговори....Я да видим сега, за колко дни ще ме баннат

  5. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002
    Мнения
    1,594
    #34

    Re: Слави се върна. Защо???

    //offtopic
    А аз си мислих че само жените страдат от предменстуален синдром или както-там-му-беше-името.
    Tommorow, не мисля че откритата конфронтация и умишлено отправени обиди към други членове на форума трябва да се толерират. Ако си мислиш че ще спечелиш уважение заяждайки се с вече утвърден член на форума, дълбоко грешиш. Съвсем приятелски ти предлагам да седнеш, да си прочетеш бавно писанията и да се замислиш имаше ли смисъл от тези словоизлияния. Това че си обиден на някой/жената не ти е пуснала/ не са ти дали заплатата/ etc не е повод да осираш форума и да плюеш останалите, нали?

  6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006
    Мнения
    2,058
    #35

    Re: Слави се върна. Защо???

    @Tommorow, жалко наистина - ти си наясно какво и защо го правиш, даже си имаш нагласата да бъдеш наказан и си го очакваш. Е, и какво - ще станеш герой ли? Не правиш ли в момента точно описаният по-горе случай на "бринкинг"?
    Не те ли гложди малко това, че не показваш нищо ново под слънцето и че не си оригинален? Че случаи като твоят са даже класифицирани? В момента искаш да провериш търпението - моето и на останалите модератори и всеки отговор те кефи.
    Аз ще ти наруша тази тръпка и няма да взимам отношение по въпроса, оставям го това на останалите - както го преценят.

  7. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Мнения
    2,793
    #36

    Re: Слави се върна. Защо???

    @Tommorow, официално предупреждение за ban. Повод - подчертано заядливи изказвания в два (че и повече) поредни поста, в разрез с правилата (прочети ги и ако не разбереш какво имам предвид - пиши ми на РМ).

    Допълнение:
    Skynet, хем си в нарушение, хем си нахален наистина!
    Не знам защо ти позволих да пишеш с второ име, въпреки, че е в разрез с правилата. Удържа чепатия си характер месец, два и пак се превръщаш в същия човек! Много скоро ще бъдеш наново баннат!
    Крис

  8.  
     
  9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2001
    Мнения
    42
    #37

    Re: Слави се върна. Защо???

    Защо се е върнал Слави? Върнал се защото е могъл, искал, и направил. Има хора дето говорят за правене, има и хора дето правят (как и какво е друг въпрос). Да е жив и здрав и да си радва феновете, има и алтернативни занимания за тези които не го харесват. Аз лично понякога го гледам, но не ми е приоритет.
    Бацо е номер едно
    Има и хубави и не толкова хубави песни, както всеки един певец.

    //off topic
    Относно задочния спор......Tommorow нищо по-различно и обидно не е казал от това което се изказа срещу него, така че му удрям едно морално рамо. Различни хора, различни мнения, тоя спор край няма.

  10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006
    Мнения
    2,058
    #38

    Re: Слави се върна. Защо???

    Offtopic:
    Нека да поясня защо се стигна дотук, не искам да има недомлъвки по въпроса:
    Тomorrow явно има нещо против това че отскоро съм модератор във форума. Няма да правя анализ на какво се дължи това. Дали е от завист или от нещо друго - това си е негова лична работа и не ме вълнува. Но той си науми да привлече вниманието на околните върху мен точно с това - че съм нов модератор. И започнаха неговите атаки към мен. Подмолни. Точно казано - ходене по ръба, внимателно, не особено натрапчиво, колкото лекичко да ме предизвиква, аз да избухна. И в същото време да запази невинното изражение на ни лук ял, ни лук мирисъл. Започна с "новоизлюпеното модераторче", както сам си го призна - преди седмица-две в друга тема. На това не му отговорих. Последва споменаването на моето име в темата за рейтинга, уж съвсем между другото. Без реакция от моя страна. Което явно не му се хареса и сега просто направи всичко възможно за да ме предизвика. Съвсем целенасочено, отново ходейки по ръба: "Плазмата дето я показа удома си май поддържаше повече от един тв канал в тунера нали? ха наздраве" Това "ха наздраве" накрая въобще не е случайно казано, а е свързано с равновесието на ръба - един вид не го прави с лоши чувства, отново невинна физиономия тип "Баш майстора" А в същото време хапе.
    Браво Tomorrow, ти направи добро показно как целенасочено и подмолно, без да пускаш захапката можеш да атакуваш някого, правейки се при това на ударен и наивен.
    Извинявам се на всички за това дълго обяснение. Но държах да поясня нещата, защото е показателен пример за нежелано и неетично поведение във форума. Извинявам се и за евентуално по-силни казани думи.

  11. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003
    Мнения
    2,351
    #39

    Re: Слави се върна. Защо???

    Offtopic:
    Да вметна и аз като пряко засегнат и множество пъти намесен в тази тема
    Цитат Първоначално публикувано от Tommorow
    Всеизвесно на посетителите тук е че Черното влечуго е отявлен дразнител и провокатор, разглеждащ
    Браво г-н Tommorow хвала, като пръднеш и се размирише - погледни към съседа, нека всички него обвинят за зловонието. Той и без това е черен и грозен, дайте да го изядем.
    Може да съм рязък, но като имам проблеми с модераторите си ги решавам на лична.

    A и наистина не отричам че съм чест посетител, виж обаче статистиката колко % имам в Дъра-бъра и колко в останалите, полезни теми на форума - над 60%, докато при теб съвсем не е така, въпреки малкото ти на брой постове.

  12. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Мнения
    2,793
    #40

    Re: Слави се върна. Защо???

    @Tommorow, бан за три дни. Причина - подигравателно РМ съобщение в отговор на предупреждението ми.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

  1. Годжи саботира Слави... :)
    От Zaphod B във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 40
    Последно: 14-02-07, 14:28
  2. Отговори: 2
    Последно: 25-12-05, 10:33
  3. Шоуто на Слави - 18.05.2005
    От skynet във форум Коментирай новина
    Отговори: 44
    Последно: 30-05-05, 19:16
  4. Задача 140.041 (Хамър-ът на Слави)
    От pimpirlit във форум Логически задачи
    Отговори: 10
    Последно: 15-01-05, 19:39
  5. За и против Слави Трифонов
    От breiii във форум Анкети
    Отговори: 58
    Последно: 12-03-04, 22:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе