За съжаление искаме да Ви информираме, че молбата Ви е отхвърлена. Основание: влиза в противоречие със по-следващото Ви изречение, неразривна част от мнението Ви:Tommorow, съвсем добронамерено искам да те помоля да си изказваш мненията, без да обсъждаш и дискутираш другите членове.
Обяснение: Взимането на отношение по темата предполага прочитане на мненията изложени преди това, което от своя страна повлиява несъмнено на потока мисли. С прочитането им те придобиват конкретност и адресант, това пък от своя страна задължава да се спомене ник нейма или името на изложилия мнението си, също така е и признак на добра култура.Когато не си съгласен с мнение - просто кажи защо точно не си съгласен с него и кажи твоите доводи.
В живота добрата памет се приема като качество , а не недостатък. От друга страна, това показва и своеобразно уважение към преждеговорилия, мислите, темите и мненията на който "не са отишли на вятъра". От трета страна: не е ли вярно това, че само познавайки добре миналото си, ще узнаем къде сме и какво бъдеще ни чака?Както забелязваш - аз не се ровя в твои стари постове за да търся нещо казано от теб преди време и сега да ти го подмятам.
Ами какво да направя, като дюдюкането и чопленето Ви в носа е по-занимателно от самия мач - то пък и един футбол в България, мани маниДа, тълпата си гледа към играчите и си дюдюка, а ти си се обърнал към публиката и наблюдаваш кой и как дюдюка, дали чопли семки или си бърка в носа.
Сега вероятно ще трябва да си почина за ( 3 дни ) хахаха
Има си правила на форума: не мисля, че съм нарушил някой от тях. Ако да, като модератор си длъжен да ми ги посочиш. Никъде не е казано, че майтапите, бъзика и сарказма нарушават правилата. Наясно съм с това, че всеки има различен праг на чувствителност, както и различни представи за хумор, но не ми размахвай пръстче, че нещо изпитвам органическа непоносимост към такива....
//mod edit Lupus
Казано е тук: http://forum.setcom.bg/index.php/topic,22317.0.html
Още в Чл.1.Подигравката с потребители на форума е крайно нежелателна.....
А и си достатъчно умен, да разбереш къде е границата между шегата и бъзика и между иронията и сарказма.
Така че виж Чл.6