cyberspace, приятелю, не допускай грешката да си мислиш, че от теб по-знаещ няма
моята скромна особа се занимава с компютри откакто си бил на 3 години, а има хора, които го правят и по-отдавна. единственото нещо, на което не съм работил е на компютри с перфокарти. въвеждането на флопито беше революционно откритие, което ми спести много труд да пиша всеки път след стартиране на компа това, което съм написал предния ден. години след това малко неща можеха да се сравнят с удоволствието да разделиш 5MB HDD на 16-битовия ИЗОТ на 2 партишъна и да се гавря с хората с Правец-и, че аз имам 640KB RAМ, а те само 512
вуйчо ми беше академик от БАН с дисертация на тема "Изкустен интелект" на компютър с 16КВ RAM и след още години ми зададе учудения въпрос след поредния ми upgrade: "ама за какво са ти 8МВ?!" (4МВ по онова време струваха към $160). сигурно и той по някое време си е задавал въпроса: "абе племенникът ми вече дали не знае повече от мен?!". мога да ти кажа, че "да", знаех". но се осмелих да го призная пред себе си само тогава, когато го зьнаех със сигурност, след като много и много поредни събития го бяха доказали.
тук си в среда на специалисти с опит колкото е дълъг твоя целия живот, хора, които печелят сериозни суми от знанията си, и подобни категорични изказвания от страна на недоказал се (поне в тази среда човек) няма да ти спечелят уважение и респект, а ще ти докарат насмешливи усмивки и реплики "ееех, и аз бях едно време толкова надъхан, ама не знаех колко съм бил бос"
не оставай с лошо чувство от форума, а се задръж, почети малко, помогни на тоз-оня със знанията си и ще бъдеш изненадан колко неща ще научиш и как малко по малко ще спечелиш уважението на всички, но вече със знанията си - показани и доказани
успех