При нас в Горна баня вали хубав , пухкав първи сняг. Като гледам как е започнало може и да побелее през ноща.
При нас в Горна баня вали хубав , пухкав първи сняг. Като гледам как е започнало може и да побелее през ноща.
В Борово също се сипе на парцали.Мойта като рече че вали сняг се изсмях защото бях сигурен че ме баламосва.
При нас вече побеля , включително и пътя. Ако до утре вали така ще стане страшно.
При нас в Горна баня нямаше 5 часа ток, а вече 7ми час няма вода...първият сняг отново ни завари неподготвени...и колата с летни гумиПървоначално публикувано от izwerga
Явно съм в малко по-горната Горна баня, но все пак сме комшии...
Да , комшии сме и не сме далече , и при нас нямаше ток откъм 23.00 - до не знам аз си легнах просто щото в такова време нета ми е леко бавен . А вода нямам думи в четвъртък нямахме от 10.00 до към 4.00. В петък от към 10.00 до към 16.00.
Абе кво ви пука, важното е че като ви питат от къде сте, гордо казвате от СОФИЯ
Въпросните населени места се водят в София.Това че няма блокове не е критерий че е село.Пък и тока спира навсякъде.Ей го аз съм на 15 минути от НДК с трамвая(Борово) и оня ден нямах топла вода 14 часа.
Проблема е , че при къщите има повече висящи кабели , много хора , с много пари си направиха къщи "на село" , но трафопостовете си останаха същия брой (до преди 4-5 години при нас тока спираше през зимата всеки ден от8.00 до 22.30 ).
Нещо подобно и в Княжево на вилата в петък,скъсали се жиците и все още няма ток.Чакат да се стопли сигурно тия от Енергото.