Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 23 от общо 23

Новите карти с чип на ПИБ в e-pay

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

Re: Новите карти с чип на ПИБ в e-pay

еми чета... 22,80 за четец + 19,20 за карта + 24,00 за подписа = 65,00 лева.

+ 18 лева всяка следваща година (без гаранция, че няма да дигнат цената).

при положение, че си плащам на тъпата банка за сметка не виждам защо трябва да ме карат да плащам още пари за да си ползвам интернет банкинга. Тук (.de) всички банки имат интернет банкиране от много отдавна и никоя не те задължава да ползваш "електронен подпис". дори преводите направени онлайн са безплатни в повечето случаи. дет се вика: "хубава работа, ама българска"

оффтопик: иначе златка от виртуалния клон на пиб е много разбрана жена.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Ми подписваш една декларация, че не искаш електронен подпис и не държиш банката отговорна и си пердашиш без проблем с виртеалния банков клон.

4. Member
    Тук е от
    May 2002

Аз моя ел.подпис го взех за 84 лв. в която цена се включваше продължение на валидност за втората година , само че това беше преди 1 година и 3 месеца. Доволен съм от потдържането и услугите на фирмата която ми издаде подписа. Понеже е мой (в смисъл титуляра и физическото лице са едни и същи) , оттогава не ходя до данъчни служби , НАП , НОИ и т.н за услугите които прдлагат онлайн. Подавам данъчните си декларации по нета и веднага получавам входящ номер. Плащам си за разни работи през банковата сметка и т.н и т.н.
    Общо взето ел. подпис ми е от голяма полза за "обездвижването" и постоянното седене пред компа в офиса . Но пък ми спестява доста нерви от чакането по опашки и особено суматохата създаваща се при типично българския феномен "последен ден за подаване на нещо си".

5. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Цитат Първоначално публикувано от izwerga
    Но пък ми спестява доста нерви от чакането по опашки и особено суматохата създаваща се при типично българския феномен "последен ден за подаване на нещо си".
    Правилно! Аз моя го взех на промоция 36лв/четец+карта+подпис/, която беше валидна до 22.10.2007.
    Всъщност, чудя се защо не интегрират чипа за електронния подпис в личната карта и всеки гражданин да си получи подписа с личните документи. Иначе, макар да имам банкиране от много време, не плащам чрез банковите си карти и не ползвам и-пей.
    За това си има transcard.bg

6. Member Аватара на sclera_bg
    Тук е от
    Aug 2003

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow
    ...
    Всъщност, чудя се защо не интегрират чипа за електронния подпис в личната карта и всеки гражданин да си получи подписа с личните документи.
    ....
    Мисля че всъщност има едни пари, които... (знаем по-нататьк).

От друга страна баба Гицка от село Гинци само електронен подпис и липсваше...

7. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Правилно! Аз моя го взех на промоция 36лв/четец+карта+подпис/, която беше валидна до 22.10.2007.
    ...
    Аааа, това е по старата промоция*. По новата, валидна от 22.10.2007 до 20.11.2007 г. цената на комплекта вече е... 36 лв. с включен ДДС.

Каква ли ще е цената на следващата промоция, от 20.11?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Всъщност, чудя се защо не интегрират чипа за електронния подпис в личната карта и всеки гражданин да си получи подписа с личните документи.
    В някоя от прибалтийските републики това е реализирано от няколко години. Ама нали се сещаш в третия свят сме...

10. Member
    Тук е от
    Jan 2001

А как добре си бяхме с ДСК и пишещите машини
    В тая банкова система е такава лудница и безхаберие че не е истина... Само няколко човека в централните картови центрове знаят за какво иде реч,от там нататък е страхотия. Ако случайно зададеш по сложен въпрос от "Колко е часът ?" почват едни телефони, справки и тнт....
    Последната велика глупост: Креднитната карта ми е на плюс. Служителката в банката с пяна на уста се опитва да ме убеди, че за да изляза на нула трябва да внеса парите които с в плюс И то защото системата го изписва като дължима сума.... ужас....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. новите паспорти
    От hristoslav2 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 22-04-10, 19:08
  2. Кои от новите HP Pavilion dv5
    От kocetoMR във форум Мобилни устройства
    Отговори: 32
    Последно: 10-11-08, 13:46
  3. Новите цени на БТК...
    От mitsy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 21
    Последно: 28-07-03, 19:06
  4. Новите видео карти на базата на GF FX
    От LUDIA във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 101
    Последно: 23-05-03, 00:40
  5. Новите правила на F1
    От Cko във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 51
    Последно: 12-04-03, 13:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе