Забелязва се значителен напредъкПървоначално публикувано от roumen68
Забелязва се значителен напредъкПървоначално публикувано от roumen68
Значи е някаква простотия. Много странно ! Имам лог в сайта :намиране чрез гугъл по такава ключова дума. Такава естествено няма там.
В една тема имаше точно същото нещо намерено в лог май от някой от админите.
Предполагам, че питаш за това:
http://2cyr.com/decode/?lang=en
Еееех, поне навън не ползват тийнейджърската мода с "4" вместо "ч" и "6" вместо "ш" което поне лично мен страшно ме дразни.
Така е, но навярно отвън сме внесли този тип заместване и съкращения. Като 4u - for you, NRG за Energy и т.н.Първоначално публикувано от stenly
(P.S. Ха сега да видим кой ще познае на тийнейджърски жаргон в чата какво ще рече съкращението D4? Пускам жокер - наш град в Добруджа )
А ето и поредната атака:
"(favourken01yahoo.com)
hello my name is favour orizu please how are you, hope you are fine and in perfect condition of health.I went through your profile on(www.mylol.net )and i read it and took interest in it,please if you don't mind i will like you to write me on this ID(favourken01yahoo.com) hope to hear from you soon,and I will be waiting for your mail because i have something VERY important to tell you. Lots of love favour! MY ID favourken01/@/y/a/h/o/o/./c/o/m"
"(favourken01yahoo.com)
ало името ми е полза orizu моля, как си, надявам се и глоба в отлично състояние на health.I премина през своя профил на (www.mylol.net) и аз я прочетете и се интерес към нея, моля, ако сте Без т има предвид, аз ще искате да пишете ме на този ID (favourken01yahoo.com) Надявам се да научим от вас скоро, и аз ще се чакат за пощата си, защото аз имам нещо много важно да ви кажа. Много любов полза! Моят идентификационен favourken01 / @ / ш / а / з / о / о /. / В / о / м"