Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 22 от общо 22

Спам + неразгадаем "превод" на БГ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Re: Спам + неразгадаем "превод" на БГ

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    Поредният бисер в колекцията:

"Поздравът.
    Моето име е момиче Ан, аз имам интерес към вас от вашия профил. Ние можем ли да бъдем приятели? Потърсете ме назад направо на този моя частен имейл-адрес така че аз да мога да изпратя моите снимки / снимки до вас както аз се също така представям правилно до вас. ( annediegah@mail.bg ) Поне Нас да се познаем един - друг по-добре. аз ще очаквам вашия бърз отговор, до тогава наистина грижете се за себе си и имате хубав ден,
    Anne."

Забелязва се значителен напредък

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

"Потърсете ме отзад"

4. Тук е от
    Dec 2007

Значи е някаква простотия. Много странно ! Имам лог в сайта :намиране чрез гугъл по такава ключова дума. Такава естествено няма там.
    В една тема имаше точно същото нещо намерено в лог май от някой от админите.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Предполагам, че питаш за това:
    http://2cyr.com/decode/?lang=en

6. Тук е от
    Dec 2007

Да много благодаря. Точно това търсих.

7. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Еееех, поне навън не ползват тийнейджърската мода с "4" вместо "ч" и "6" вместо "ш" което поне лично мен страшно ме дразни.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    Еееех, поне навън не ползват тийнейджърската мода с "4" вместо "ч" и "6" вместо "ш" което поне лично мен страшно ме дразни.
    Така е, но навярно отвън сме внесли този тип заместване и съкращения. Като 4u - for you, NRG за Energy и т.н.
    (P.S. Ха сега да видим кой ще познае на тийнейджърски жаргон в чата какво ще рече съкращението D4? Пускам жокер - наш град в Добруджа )

А ето и поредната атака:

"(favourken01yahoo.com)
    hello my name is favour orizu please how are you, hope you are fine and in perfect condition of health.I went through your profile on(www.mylol.net )and i read it and took interest in it,please if you don't mind i will like you to write me on this ID(favourken01yahoo.com) hope to hear from you soon,and I will be waiting for your mail because i have something VERY important to tell you. Lots of love favour! MY ID favourken01/@/y/a/h/o/o/./c/o/m"

"(favourken01yahoo.com)
    ало името ми е полза orizu моля, как си, надявам се и глоба в отлично състояние на health.I премина през своя профил на (www.mylol.net) и аз я прочетете и се интерес към нея, моля, ако сте Без т има предвид, аз ще искате да пишете ме на този ID (favourken01yahoo.com) Надявам се да научим от вас скоро, и аз ще се чакат за пощата си, защото аз имам нещо много важно да ви кажа. Много любов полза! Моят идентификационен favourken01 / @ / ш / а / з / о / о /. / В / о / м"

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отговори: 29
    Последно: 29-01-23, 17:48
  2. Отговори: 4
    Последно: 16-01-12, 00:07
  3. Молба за превод на песен от руският сериал "Бригада"
    От IvO™ във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 7
    Последно: 10-08-09, 15:18
  4. Има ли право БТК да ми пуска "спам"?
    От hard във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 24
    Последно: 14-06-09, 10:59
  5. Отговори: 13
    Последно: 07-06-06, 11:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе