Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 23 от общо 23

Virtual visa на Банка ДСК

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Re: Virtual visa на Банка ДСК

много се извинявам вскично се оказа моя некадърност
    сега е наред акаунта и потвърждението на картата и ще харча на спокойствие

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Не отварям нова тема, защото въпросът ми е свързан с ДСК и Виза картата. Имах до преди 1 час стандартна виза електрон, която използвах през пейпал и всичко си беше нормално. Няколко месеца не съм я ползвал и вчера като си проверих сметката през интернет ми показва "Такса обслужване - 20ст. всеки месец начислена). Аз като цяло знам, че не трябва да има такси и затова отивам на сайта на банката и гледам в "ценовата им листа" пише Виза електрон - без такса. Днес отивам в банката и питам за тази такса и там казват, че картата била без такса, но самата сметка към картата имала такса и понеже тази карта е откривана като бях студент, а сега не съм, таксата щяла да стане 1,5лв. Казвам им, че на сайта им пише, че няма такса, при което служителката гледа и малко се зачуди, че пише без такса, а всъщност има. След консултация с колежка се стигна до първото твърдение, че таксата била към сметката, а не към картата (??). Понеже не видях смисъл от тези обяснения, а и не ми се плаща 1.5лв за това, че някой оперира с парите ми си закрих сметката.
    Имам два въпроса.
    Каква е тази такса, която не виждам ясно да е писана някъде? (изглежда от банката не са много наясно)
    Мисля да си направя виза електрон в райфайзен, като гледам на сайта им пише, че за облужване няма такси (има 20ст само когато направиш някаква покупка, само за България ). Също и взимат 1% при внасяне на пари по картата за извън страната (поне това така го разбирам "Такса за получаване на суми по картата 1%"). Някакво мнение за техните карти?

4. Member
    Тук е от
    Nov 2005

@Delta1, чети по-внимателно http://dskbank.bg/repository/documen...ndividuals.pdf
    Още в Раздел I, т. 2 пише "Поддържане и оперативно обслужване на клиентска сметка". Обясненията на каките имат смисъл (друг е въпросът как са ти го обяснили).
    Сметката е това, в което се събират паричките. Тя определя какви разполагаема наличност има (собствени пари + кредитни лимит и намалени с разни евентуални други глупости). Картата е инструментът, с който се теглят. Картата може да има условия и ограничения за суми или брой тегления или каквото си измисли банката още. А към една сметка може да има много карти (твоя, на жената/съпруга, на детето и т.н.)
    По Visa Electron обикновено не се взима такса, защото банката не си дава труда да изпраща извлечения или нещо подобно. По кредитните карти не е точно така.
    А фактът, че банката ти поддържа сметката, означава, че прави и някакви разходи за това и по този повод събира такса (в какъв размер е също измислица на банката).
    Съветът ми е да прочетеш или да попиташ малко по-подробно Райфайзен за тези неща. При тяхното състояние в тази криза не ми се вярва да пръскат клиентски облаги. Не че Камбанка ДСК са цъфнали и вързали, де

5. Lan
    Lan е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Mar 2005

Аз също имам проблем с confirm-ване на virutal visa в paypayl - взе ми 3лв. (1.5 еуро), има го в извлечението, но няма никаква друга информация - като този код който трябва да въведа в пейпал, някой който го е правил да каже?

6. Тук е от
    Mar 2004

Кода идва след 2-3 дни след като се осчетоводи транзакцията.

7. Lan
    Lan е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Mar 2005

Мерси, мислих че при онлайн банкиране ще се види веднага... Ами ще изчакам 2-3 дни, и след това ще се обаждам на банката.

8.  

9. Nosti
    Guest

Re:Virtual visa на Банка ДСК

Здравейте, днес си взех картата от ДСК но Paypal ми казва:

"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."

Някакви идеи ?

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Re:Virtual visa на Банка ДСК

Като първа идея - напиши същото, но на КИРИЛИЦА, не сме в Турски форум

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отговори: 9
    Последно: 20-03-19, 13:04
  2. Отговори: 81
    Последно: 18-01-19, 13:58
  3. Питане за Visa electron debit card
    От martin123 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 14-06-09, 01:42
  4. Банка ДСК
    От echo във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 29-05-06, 22:06
  5. Банка ДСК
    От silverfox във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-05, 01:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе