Налице е финансова измама от Банка ДСК установена със докумети. Някой има ли идея коя комисия трябва да се сезира или е по-добре нещата да опрат до съд ?
Налице е финансова измама от Банка ДСК установена със докумети. Някой има ли идея коя комисия трябва да се сезира или е по-добре нещата да опрат до съд ?
Май че имаше банков надзор към БНБ. БНБ конролира работата на банките и дава и отнема лицензи. И да се отиде на съд, пак май ще трябва становище на комисията.Първоначално публикувано от silverfox
Ако се отиде на съд, той ще решава какви становища и откъде са необходими. Според мен се посъветвай с адвокат, но не се хвърляй на първия, който ти попадне. Ако наистина нещата са сериозни, ще се избият кой да те защитава... хапката може да излезе тлъстичка и да се понаправи имидж от нея.
А иначе никой не ти пречи да сезираш и Комисията за банков надзор към БНБ, освен евентуалното гражданско дело за измама.
То за мен това не е банка, ама...........
все-пак - не може така общо.....
И какво - някой ме натъпа..........
дай по-конкретно
Не защитавам банката /разказаха ми играта онзи ден/, ама какво ще рече измама - умишлена или техническа грешка?
Редът трябва да е следния:
- среща с банката
- Банков надзор
- съд
Обикновено при съд печели ищеца и прибира дълга + лихвите, но иска известно/неизвестно време...
Нещата вече са задвижени. Ще публикувам какво ще стане след нова година.
@Wise - ами да - просто ме интересуваше комисията, която отговаря за банките и дали има полза от нея.
А echo е много прав и точно това ще е порядъка, като първа точка мина още преди да постна проблема. А техническа грешка не се води финансова измама и се оправя още в банката![]()