някой запознат ли е става ли споменатата карта за регистрация в пейпал, защото пробвах да се регистрирам но не ми я прие?
някой запознат ли е става ли споменатата карта за регистрация в пейпал, защото пробвах да се регистрирам но не ми я прие?
Имам някакъв спомен, че в HWBG се споменаваше, че става.
Имаш ли пари в картата някакви?
Задължително е да имаш 1.5Е, които Paypal ще ти дръпне от картата, иначе нищо няма да стане и предполагам, че това е проблема ти.
явно е било затова защото сега я прие и чакам някакъв 4 - цифрен код за потвърждение на картата
Благодаря!
ммм, значи...
Имаш ли нещо като онлайн банкиране, в което виждаш направените транзакции? Ако да - екстра - ще ти пристигне транзакция от пейпал, част от която е необходимия 4-цифрен код.
Ако нямаш... ще ти трябва извлечението или директно в банката да ти кажат кода. Но това може да стане минимум след 2 дни - когато се осчетоводи транзакцията.
Принципно - ако имаш нещо спешно и дребно за плащане - не е необходимо да чакаш кода.
За сума, мисля че до 100Е беше не е необходимо да си verified.
Ако имаш електронно ще получиш нещо като:
Плащане PP *1234 EXPUSE 23487567324 итн....
Интересуват те цифрите 1234 - това е кода ти.
Имам онлайн банкиране - ДСК Директ но още няма пристигнала транзакция. Иначе парите са намалели във виртуалната карта с 5 кинта
въх... 5лв са много, трябва да е точно 1.5Е - малко под 3лв.
Честно казано не знам кога се получава в онлайн банкирането транзакцията - ако е след осчетоводяване - значи след около 2 дни ще видиш кода. Но както ти казах, за малки суми не ти трябва, така че можеш вече да ползваш акаунта си. Естествено, преди покупка превеждай пари във Визата![]()
4,89 ако трябва да сме точни. Може от ДСК да правят някакви врътки с такси знам ли :dunno: нали са стабилна банка
Благодаря з помоща!
Един офтоптик, много полезен форум за онлайн търговия и онлайн разплащания: www.narmag.info
Не знаех примерно, че ако Пейпал решат да те прекарат и не ти възстановят дадена сума, има начин къде да се оплачеш и да си получиш обратно парите. Има доста полезна информация във форумчето...
Добре де, колко време им трябва на пейпал да ми пратят тоя код ??
толкова време ли ще минава всеки път ?
Пейпал са ти пратили код в момента, в който си им превел пари.
Оттам нататък - всичките си оплаквания и неволи отправяй към банката, която си избрал....
На мен ми отне точно 4 работни дни, докато се появи в банката. Малко търпение.
Да отнема време, спокойно информацията ще си излезе![]()
Още няма код !?! това вече на нищо не прилича![]()
вече повече от седмица няма такъв код за потвърждение, да не би да съм объркал аз нещо ?
дори още един път дадох да ми пратят код и пак ме таксуваха. Нормално ли е да се бавят толкова ?
не е нормално. Не ти разбирам въпроса въобще...
Какво значи няма код - нали ти изчезват пари от картата??? След като изчезват трябва да има транзакция. Не може да изчезват без транзакция! А както вече го предъвкахме, кодът е в самата транзакция!
парите ги взе но няма транзакция отбелязана в извлеченията. Освен да ида пак в банката да питам какво става, дали въобще се отразяват транзакциите от виртуалната карта ? макар да мисля че трябва да се отбелязват