Страница 2 от 6 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 88

Японската WC

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Re: Японската WC

Цитат Първоначално публикувано от tana
    rumen68, що не си цаниш едно циганче за тези пари? Ще те гледа между......очите С хартия, с вода, с каквото кажеш с това ще те забърсва. Ще имаш най- обслужвания и гледан задник на всички времена. Под обслужван сещай се всички аспекти....

tana, моите уважения, но поста ти ми изглежда доста неуместен....

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2008

За хилядо евро толкова, какво сте недоволни. А, който се съмнява в качеството на предлаганите услуги от "устройството" може да си поръча и по скъпа с вътрешно измиване . Колко ли ще струва такава която има и опция - клизма . След подобна интервенция предполагам няма да има съмняващи се в качеството.

4. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Браво!, така не съм се смял отдавна..

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow
    @roumen68 - три минути да ме лашка водоструйката като лети джанти на джип след офф-роуд а не мерси!
    Еее, не водоструйка бе човек. Хората пишат за някакви си чудотворни вълни и чудотворно завъртане:
    "Wonder wave чудотворни вълни - във функция "общо биде" водата пулсира с чистота 70 пъти в секунда. Wonder wave чудотворни вълни - във функция "дамско биде" водата се разпръсква по-меко."
    "Wonder spin чудотворно завъртане - за увеличаване зоната на измиване"

6. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Фирмата която ги произвежда се казвала ТОТО Твърди че имала следния полезен ефект

цитат "ОТХЛАБВАЩ ефект - в зависимост от това как се регулира силата на струята за измиване, това биде може да помогне на хора страдащи от констипация - запек. Доказано е, че то помага на хората да се изхождат по-лесно и което е по-важно, да се изхождат ПОВЕЧЕ т.е. да изхвърлят повече фекалии, а не да ги задържат в себе си;"

Явно в Япония запека е силно непознато чувство.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от mil_10
    За хилядо евро толкова, какво сте недоволни. А, който се съмнява в качеството на предлаганите услуги от "устройството" може да си поръча и по скъпа с вътрешно измиване . Колко ли ще струва такава която има и опция - клизма . След подобна интервенция предполагам няма да има съмняващи се в качеството.
    Извинявай, че омаскарих така пристойната иначе тема за Моцарт

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Абе ша го докарате вие до ибрикчията, ама само ви чакам

10. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

стига сра па и ти бре

11. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от mil_10
    Извинявай, че омаскарих така пристойната иначе тема за Моцарт
    И какво те засегнах толкова с този цитат. Забележката беше от друг, 1 пост по нагоре от цитирания.

Цитат Първоначално публикувано от fXOrange
    стига сра па и ти бре
    Тя темата си е баш за сране. Още не е достигнала "разцвета" си.

12. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Не съм улучила ли? Ех... исках да се извиня на румен за неуместния майтап

13. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

абе, ше зема фана хемороиди, от вашта тема, аз.

Тоя път, ще пиша сериозно, по темата.

1 Не съм съгласен с тоя гаджет, а именно гаджет, защото всеки нормален човек, които мисли, за здравето си
    след изхождане би взел мерки, за чистотата си, със или без японска тоалетна чиния, прилагайки добро изтриване и подмиване в банята.
    Мърлявият човек, не би го ползвал, дори да го притежава.
    Има хора ,които имат, по две бани, в къщи, и се къпят, един път в седмицата.

Въпросът е до чувство и нужда, някои се чувстват мръсни, и изпитват нуждата, да се къпят сутрин и вечер,
    други могат да минат, с обикновен душ, един път на няколко дена

Ако се съглася с техният принцип - "за улесняване на потребителят", бих казал, че липсва опцията, за теглене на лайното.

2 Цената - 1100 евро не са малко пари, просто, направо е лудост

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Не съм улучила ли? Ех... исках да се извиня на румен за неуместния майтап
    ОК tana, прието!

Fanta, извинявам се предварително за детайлите в следващите ми обяснения
    Тези, които са отхвърлили тоалетната хартия като недостатъчно ефективна за почистване и са се спрели на миенето с вода (и евентулано с течен сапун) след всяко ходене по la grand besoin ползват най-вече 2 техники:

- предвърително се пълни някаква празна бутилка с топла вода и измиването става над тоалетната чиния, като с дясната се полива водата, а с лявата се извършва миенето. Точно затова ориенталците наричат лявата ръка "мръсната" и не я подават за ръкостискане. Естествено, както писа и tomorrow - ръцете хубаво се измиват след това със сапунче, така че мръсни ръце няма.
    Недостатъка: пръски вода извън тоалетната чиния, намокряне на панталони и бельо.

- измиване под душа.
    Недостатък: от кръстта надолу никакви дрехи, защото ще се намокрят.

Ползването на тоалетна хартия е много по-лесно, но който веднъж е минал на вода - ползва хартия в най-краен случай (примерно на път) и гледа при първа възможност да се измие.
    Измиването с вода има 2 основни предимства - остава бельото чисто и тушира доста голяма част от неприятният телесен мирис (особено в горещо време) Разбира се - това измиване не е за сметка на останалите неща от добрата хигиена - честа смяна на бельо и редовен душ. Вървят си заедно.

Та прав си - електронното биде си е скъпо удоволствие. Но е удобство. Така както автоматичната пералня и колата с автоматична трансмисия са по скъпи от стандартните. Удобството се плаща. Вече зависи от гледната точка и кой за какво е готов да плати.
    Но както писах и в първият пост - има и корейски по 400 лв, което звучи доста приемливо.

16. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

То, тук стана като дисертация на тема.. Напомня ми на въпроса: кое е по-добре? с апандисит или без него. Или : обрязване(има го при мюсюлманите и евреите) или не... Зададох си въпроса "дали наистина в пустинята, предпочитат, да си измият задните части, вместо да запазят водата за пиене или просто нямат хартия..) То е ясно, ако условията ти позволяват, защо да не се подмиеш, но в повечето случаи, май не е така. Не им знам тоалетните в Турция, но ми струва, че не са като нашите..

17. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Вземи си от този модел COCO 6035 дезодорира, инфра лъчи за подгрявка на дупарата и дистанционно, хем и е под 500 долара......и гледай да си забравиш дистанционното при гостите и аз да съм някъде там, да опъна всички индикатори на махххх

Аз ще изчакам този модел по-долу да падне под 1000 евро със всичките екстри и купуваааам

http://blog.wired.com/photos/uncateg...cture_2_21.jpg

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

@Tommorow, обади се като падне цената, щом може да се ползва вместо офис бюро.....

А ето и италиянски модели, започващи от 350 евро + 30 евро за доставка в страните от ЕС: http://www.uspa.it/en/shop.html

P.S. А онези корейските в момента били на промоция, за 394,20 лв: http://tehnomag.net/eshop.php?body=shop&gr=1&pod=1

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 6 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. японската сила
    От mvarbanov във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 20
    Последно: 11-02-11, 19:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе