Стига бе ... и жена ми няма да има нужда да ми пуска ... "кивитата" в легена с вода да види дали потъват. Дали съм мърсувал де ...
Стига бе ... и жена ми няма да има нужда да ми пуска ... "кивитата" в легена с вода да види дали потъват. Дали съм мърсувал де ...
Подобни са тоалетните във ВИП-стаите на болница Токуда. Дори са с повече възможности, а на всичко отгоре са и с отопляемо седало.
чудно ми е как стоят нещата при рекламата, има ли фрази от рода - " сери си спокойно върху мен, няма страшно, аз те топля! "
Ами да - нали е японска, демонстрират си националната мода в тази област. За отопляемото седало - май всички модели са с такова.Първоначално публикувано от catana
Ето какво пише вносителя на корейските бидета:
(http://tehnomag.net/eshop.php?body=p...&promo=&id=198)
"Хигиеничният метод за измиване чрез подобни уреди (бидета) е изборът на повечето от водещите страни в света. В Япония, например, около 70% от домовете са оборудвани с такъв уред, а в Европа и САЩ започват да се доближават до тази цифра. В много страни тоалетната хартия е вече на изчезване, а ако някъде се употребява, то е за по-бързо подсушаване. В много страни тоалетната хартия въобще не се използва. Там разчитат единствено на облекчаващите и освежителни свойства на водата."
Цъ, Цъ, имам едно предложение към производителите на тези удобства. Няма да е лошо да помислят за вграждане на една антибактериална UV лампа за дезинфекция и стерилизация на повърхностите. Ефекта от почистването ще се повиши драстично
![]()
За в България не е лошо и гребенче да вградят. Че има доста рошави повърхности.
Ма че тема заформихме, бря ...
Туй "бисерите" на хардуер.бг ги отнасяме ... като куцо пиле домат ги отнасяме ...
![]()
Тя сега темата е актуална, даже и в дипломатически аспект. След като ни лепнаха тоалетната като емблема чехите....Първоначално публикувано от Malone
![]()
Абе чеха малко се е смилил над бедните българи, пропуснал е ибрикчията
Ако говорим за дамите... тези под 30 г - 99% от тях не се нуждаят от гребенче, а от тези между 30 и 40 г - едно поне 70-80% спазват модата на "голите повърхности". Така че тези дето са за гребенче са изключителна рядкост... но навлизаме вече в друга тема и рискуваме съвсем да отвеем хардуер.бгПървоначално публикувано от Malone
Чехите са толкоз напред с матряла, че срещу тях да бягаме, не можем да ги стигнем.Първоначално публикувано от mil_10
Ето един невинен цитат от "Приключенията на добрия войник Швейк през Световната война" от Ярослав Хашек - 1923 г., Издателство „Народна култура“, 1969
Швейк не можа да види фелдфебел-школника Биглер, когато пристигна в бригадата, защото от два часа той пак седеше на едно от съоръженията с автоматично подмиване, предназначено за офицерите от бригадата.
Може смело да се каже, че на подобни места фелдфебел-школникът Биглер никога не си губеше времето, понеже си преповтаряше всички славни сражения на славните австроунгарски войски, като се почне от битката при Ньордлинген на 6 септември 1643 година и се свърши със Сараевската битка на 19 август 1878 година.
Когато дръпваше за не знам кой път верижката на клозета и водата с шум нахлуваше в легенчето, примижавайки, той си представяше рева на боевете, кавалерийските атаки и оръдейния тътнеж.![]()
Ето е снимка на хардуер от ардинския край, в случай че някой не е виждал. Извинявам се за качеството, но не се сдържах и след всичко прочетено във форума снимах с телефон. Предполагам, че жълтия цвят е от осветлението. Не можах да го изчистя.
[img width=800 height=597]http://img244.imageshack.us/img244/6278/43506924ko1.jpg[/img]
ignorance is bliss
Като човек живял в Япония, мога да кажа, че washlet-a е super. Въпроса е дали човек може да си го позволи или не.
Коментари като: това не е за българите, а за арабите; по-добре да се измия с канчето; да седнеш на такова нещо, за мен е равно на обръщане на резбата... са направо трагични.