Стига бе ... и жена ми няма да има нужда да ми пуска ... "кивитата" в легена с вода да види дали потъват. Дали съм мърсувал де ...
Стига бе ... и жена ми няма да има нужда да ми пуска ... "кивитата" в легена с вода да види дали потъват. Дали съм мърсувал де ...
Подобни са тоалетните във ВИП-стаите на болница Токуда. Дори са с повече възможности, а на всичко отгоре са и с отопляемо седало.
чудно ми е как стоят нещата при рекламата, има ли фрази от рода - " сери си спокойно върху мен, няма страшно, аз те топля! "
Ами да - нали е японска, демонстрират си националната мода в тази област. За отопляемото седало - май всички модели са с такова.Първоначално публикувано от catana
Ето какво пише вносителя на корейските бидета:
(http://tehnomag.net/eshop.php?body=p...&promo=&id=198)
"Хигиеничният метод за измиване чрез подобни уреди (бидета) е изборът на повечето от водещите страни в света. В Япония, например, около 70% от домовете са оборудвани с такъв уред, а в Европа и САЩ започват да се доближават до тази цифра. В много страни тоалетната хартия е вече на изчезване, а ако някъде се употребява, то е за по-бързо подсушаване. В много страни тоалетната хартия въобще не се използва. Там разчитат единствено на облекчаващите и освежителни свойства на водата."
Цъ, Цъ, имам едно предложение към производителите на тези удобства . Няма да е лошо да помислят за вграждане на една антибактериална UV лампа за дезинфекция и стерилизация на повърхностите. Ефекта от почистването ще се повиши драстично
За в България не е лошо и гребенче да вградят. Че има доста рошави повърхности.
Ма че тема заформихме, бря ...
Туй "бисерите" на хардуер.бг ги отнасяме ... като куцо пиле домат ги отнасяме ...
Тя сега темата е актуална, даже и в дипломатически аспект. След като ни лепнаха тоалетната като емблема чехите....Първоначално публикувано от Malone
Абе чеха малко се е смилил над бедните българи, пропуснал е ибрикчията
Ако говорим за дамите... тези под 30 г - 99% от тях не се нуждаят от гребенче, а от тези между 30 и 40 г - едно поне 70-80% спазват модата на "голите повърхности". Така че тези дето са за гребенче са изключителна рядкост... но навлизаме вече в друга тема и рискуваме съвсем да отвеем хардуер.бгПървоначално публикувано от Malone
Чехите са толкоз напред с матряла, че срещу тях да бягаме, не можем да ги стигнем.Първоначално публикувано от mil_10
Ето един невинен цитат от "Приключенията на добрия войник Швейк през Световната война" от Ярослав Хашек - 1923 г., Издателство „Народна култура“, 1969
Швейк не можа да види фелдфебел-школника Биглер, когато пристигна в бригадата, защото от два часа той пак седеше на едно от съоръженията с автоматично подмиване, предназначено за офицерите от бригадата.
Може смело да се каже, че на подобни места фелдфебел-школникът Биглер никога не си губеше времето, понеже си преповтаряше всички славни сражения на славните австроунгарски войски, като се почне от битката при Ньордлинген на 6 септември 1643 година и се свърши със Сараевската битка на 19 август 1878 година.
Когато дръпваше за не знам кой път верижката на клозета и водата с шум нахлуваше в легенчето, примижавайки, той си представяше рева на боевете, кавалерийските атаки и оръдейния тътнеж.
Ето е снимка на хардуер от ардинския край, в случай че някой не е виждал. Извинявам се за качеството, но не се сдържах и след всичко прочетено във форума снимах с телефон. Предполагам, че жълтия цвят е от осветлението. Не можах да го изчистя.
[img width=800 height=597]http://img244.imageshack.us/img244/6278/43506924ko1.jpg[/img]
ignorance is bliss
Като човек живял в Япония, мога да кажа, че washlet-a е super. Въпроса е дали човек може да си го позволи или не.
Коментари като: това не е за българите, а за арабите; по-добре да се измия с канчето; да седнеш на такова нещо, за мен е равно на обръщане на резбата... са направо трагични.