Страница 4 от 6 ПърваПърва ... 23456 ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 88

Японската WC

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Re: Японската WC

Стига бе ... и жена ми няма да има нужда да ми пуска ... "кивитата" в легена с вода да види дали потъват. Дали съм мърсувал де ...

2.  

3. Тук е от
    Dec 2005

Подобни са тоалетните във ВИП-стаите на болница Токуда. Дори са с повече възможности, а на всичко отгоре са и с отопляемо седало.

4. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

чудно ми е как стоят нещата при рекламата, има ли фрази от рода - " сери си спокойно върху мен, няма страшно, аз те топля! "

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от catana
    Подобни са тоалетните във ВИП-стаите на болница Токуда. Дори са с повече възможности, а на всичко отгоре са и с отопляемо седало.
    Ами да - нали е японска, демонстрират си националната мода в тази област. За отопляемото седало - май всички модели са с такова.

Ето какво пише вносителя на корейските бидета:
    (http://tehnomag.net/eshop.php?body=p...&promo=&id=198)
    "Хигиеничният метод за измиване чрез подобни уреди (бидета) е изборът на повечето от водещите страни в света. В Япония, например, около 70% от домовете са оборудвани с такъв уред, а в Европа и САЩ започват да се доближават до тази цифра. В много страни тоалетната хартия е вече на изчезване, а ако някъде се употребява, то е за по-бързо подсушаване. В много страни тоалетната хартия въобще не се използва. Там разчитат единствено на облекчаващите и освежителни свойства на водата."

6. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цъ, Цъ, имам едно предложение към производителите на тези удобства . Няма да е лошо да помислят за вграждане на една антибактериална UV лампа за дезинфекция и стерилизация на повърхностите. Ефекта от почистването ще се повиши драстично

7. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

За в България не е лошо и гребенче да вградят. Че има доста рошави повърхности.

Ма че тема заформихме, бря ...
    Туй "бисерите" на хардуер.бг ги отнасяме ... като куцо пиле домат ги отнасяме ...

8.  

9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Malone

Ма че тема заформихме, бря ...
    Туй "бисерите" на хардуер.бг ги отнасяме ... като куцо пиле домат ги отнасяме ...
    Тя сега темата е актуална, даже и в дипломатически аспект. След като ни лепнаха тоалетната като емблема чехите....

10. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Абе чеха малко се е смилил над бедните българи, пропуснал е ибрикчията

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Malone
    Ако говорим за дамите... тези под 30 г - 99% от тях не се нуждаят от гребенче, а от тези между 30 и 40 г - едно поне 70-80% спазват модата на "голите повърхности". Така че тези дето са за гребенче са изключителна рядкост... но навлизаме вече в друга тема и рискуваме съвсем да отвеем хардуер.бг

12. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от mil_10
    Абе чеха малко се е смилил над бедните българи, пропуснал е ибрикчията
    Чехите са толкоз напред с матряла, че срещу тях да бягаме, не можем да ги стигнем.
    Ето един невинен цитат от "Приключенията на добрия войник Швейк през Световната война" от Ярослав Хашек - 1923 г., Издателство „Народна култура“, 1969

Швейк не можа да види фелдфебел-школника Биглер, когато пристигна в бригадата, защото от два часа той пак седеше на едно от съоръженията с автоматично подмиване, предназначено за офицерите от бригадата.
    Може смело да се каже, че на подобни места фелдфебел-школникът Биглер никога не си губеше времето, понеже си преповтаряше всички славни сражения на славните австроунгарски войски, като се почне от битката при Ньордлинген на 6 септември 1643 година и се свърши със Сараевската битка на 19 август 1878 година.
    Когато дръпваше за не знам кой път верижката на клозета и водата с шум нахлуваше в легенчето, примижавайки, той си представяше рева на боевете, кавалерийските атаки и оръдейния тътнеж.

13. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от DeathKnight
    Тези тоалетни съвместими ли са с нашите хехе... задници
    Да бе, какъв сокет са.

14.  

15. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

абе да ви сера на темата

16. Member
    Тук е от
    Jan 2008

То срането е лесно, проблема е после к'во пра'им.

17. ViK
    ViK е офлайн
    Member Аватара на ViK
    Тук е от
    Apr 2006

Ето е снимка на хардуер от ардинския край, в случай че някой не е виждал. Извинявам се за качеството, но не се сдържах и след всичко прочетено във форума снимах с телефон. Предполагам, че жълтия цвят е от осветлението. Не можах да го изчистя.
    [img width=800 height=597]http://img244.imageshack.us/img244/6278/43506924ko1.jpg[/img]

18. gugi
    Guest

ignorance is bliss
    Като човек живял в Япония, мога да кажа, че washlet-a е super. Въпроса е дали човек може да си го позволи или не.

Коментари като: това не е за българите, а за арабите; по-добре да се измия с канчето; да седнеш на такова нещо, за мен е равно на обръщане на резбата... са направо трагични.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 6 ПърваПърва ... 23456 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. японската сила
    От mvarbanov във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 20
    Последно: 11-02-11, 19:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе