Страница 5 от 6 ПърваПърва ... 3456 ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 88

Японската WC

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re: Японската WC

На снимката е тоалетна от по нормалните на някоя автогара в провинцията. Не е задължително да е от долината на широките гащи. Има и чешмичка има и хартия , кой квото му е на сърце. опс на задните части. Има много по врапиращи случаи които спокойно могат да се нарекат кенеф.
    Ако ще е обществена тоалетна предпочитам такава, пък била тя и турска, отколкото някое опикано европейско седало.

2.  

3. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

@gugi
    Не схванах кое му е трагичното?!

Че не виждам смисъла да си измия дупата точно на такова устройство, а ми е по добре да си пусна душа и освен дупата да измия и първичния полов белег, както и цялото тяло?

Ако това ти е трагично, значи не си за Япония, а за Психиатрична Клиника в "Александровска".
    Лично мнение, аз предпочитам след сране да си направя душ, а не да се чудя каво точно подобие на биде ми е нужно.

"gugi" Гуги ли е или Жужи, интересно ми е просто, звучи мъжествено ...

4. Member Аватара на sclera_bg
    Тук е от
    Aug 2003

5. Member
    Тук е от
    Jan 2008

6. Member
    Тук е от
    Jan 2008

http://squat.beinsa.info/ Тази статия е на друго мнение за японските тоалетни. Накрая се споменава че японците са от "клечащите нации"

Бре колко болести могат да ти се лепнат от една тоалетна.

7. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

може да.
    От едно просто пикане, можеш да хванеш полова болест, без да сядаш на тоалетна чиния, от писоар.
    В обществените бани също. Болниците, операционните зали са пълни със стафилокоци.

8.  

9. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Цитат Първоначално публикувано от fXOrange
    може да.
    От едно просто пикане, можеш да хванеш полова болест, без да сядаш на тоалетна чиния, от писоар.
    В обществените бани също. Болниците, операционните зали са пълни със стафилокоци.
    Също и въздуха, който дишаме. Всеки човек, абсолютно всеки, има наличие на стафилококи върху кожата си.
    Може би новороденото няма. През първите си пет минути след като се роди.

10. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

може да.
    От едно просто пикане, можеш да хванеш полова болест, ....
    Даже и СПИН можеш да хванеш, ако седнеш, преди другия да е станал.

11. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

дааа, да lupus имаш правото, ама преди да го имаш, отвори там медицински речници, енциклопедии и прочети, квo
    пишат хората, за да не ставаш смешен, за пореден път с ограничеността си.

През лятото на 2005 година, бях получил бъбречна инфекция, причинена от полова болест, личният ми лекар ме прати при уролог, който поиска пълни анализи, на мен и приятелката ми.
    Не ме е срам да го кажа, и никога не ме е било, защото вината не е моя, докторите казват, че причината е изхождане по малка нужда, в градска тоалетна.
    Напълно достатъчно е, да пикаеш прав, от разстояние, в писоар, за да хванеш болест, ако някои заразен е минал преди теб.

Хора влизат в болница за апандисит, при което хващат златен стафилокок и заради които ,след време стигат до ампутиране, на ръка или крак.
    И това сигурно са глупости, за теб, можеш да и се смееш от сърце, ако искаш.

12. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

дааа, да lupus имаш правото, ама преди да го имаш, отвори там медицински речници, енциклопедии и прочети, квo
    пишат хората, за да не ставаш смешен, за пореден път с ограничеността си.

През лятото на 2005 година, бях получил бъбречна инфекция, причинена от полова болест, личният ми лекар ме прати при уролог, който поиска пълни анализи, на мен и приятелката ми.
    Не ме е срам да го кажа, и никога не ме е било, защото вината не е моя, докторите казват, че причината е изхождане по малка нужда, в градска тоалетна.
    Напълно достатъчно е, да пикаеш прав, от разстояние, в писоар, за да хванеш болест, ако някои заразен е минал преди теб.

Хора влизат в болница за апандисит, при което хващат златен стафилокок и заради които ,след време стигат до ампутиране, на ръка или крак.
    И това сигурно са глупости, за теб, можеш да и се смееш от сърце, ако искаш.
    Не се пали толкова! Това какво си си хванал и откъде си е твой проблем.
    А това, което аз написах, е част от един брадат виц:
    "Задават въпрос на радио Ереван: Може ли човек да хване СПИН от тоалетна чиния?
    Радио Ереван отговаря: Да, може, ако седнете преди другия да е станал."
    Ако пак не си разбрал вица, ще ти обясня на лични на какво сяда човека!

13. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

....През лятото на 2005 година, бях получил бъбречна инфекция, причинена от полова болест, личният ми лекар ме прати при уролог, който поиска пълни анализи, на мен и приятелката ми....
    Хламидийка ли са ни открили майка? Вероятно, след като си бил на уролог, който със сигурност ти е взел секрет от уретрата за микробиологични изследвания. Ако предположението ми е вярно: В духа на един от постовете ти по-горе - стана ли педераз след манипулацията?

( за незапознатите: секрет от уретрата се взима от специалист уролог, който си слага една найлонова ръкавичка, намазва обилно с вазелинче, кара те да се хванеш за масата разкрачен, бие ти пръста изотзадзе като масажира простатата, с цел да се отдели секрет в уретрата, секрет, който обира вкарвайки в уретрата ти една стерилна проба подобна на клечка за уши )

14.  

15. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

WOW ...
    Секрета в уретрата е следствие на хламидиите и то не във всички случаи.
    И затова се прави PCR тест, кръвен. За наличие на ДНК на хламидии.
    Може и вагинален [цервикален] за жените или уретрален за мъжете, но кръвния е достоверен.

16. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

@Tommorow
    нямах желанието да обсъждам, но щом искаш добре.
    Нямаше вазелин, само три сламки, дето ти ги завират в пишката, за секрет, средновековно мъчение, болка равна на нещо, като при изтръгване на нокти.
    После ми вкарваха оптична сонда до простатата, да видят, за полипи, та сламките направо ми са видяха гъделичкане

17. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Не е трябвало да им даваш. Кръвен PCR тест, ДНК. И по достоверен и по малко неприятен.
    Само не разбрах какво общо имат стафилококите с хламидиите, ама карай, да не задълбочаваме.

18. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Цитат Първоначално публикувано от Malone
    WOW ...
    Секрета в уретрата е следствие на хламидиите и то не във всички случаи.
    ....
    Само не разбрах какво общо имат стафилококите с хламидиите, ама карай, да не задълбочаваме.
    Грешиш. Секрета в уретрата, който се взима за изследване чрез натривки със "сламки" със стерилен край ( проба ) не е в следствие на хламидии, а процедура по взимането на натривка на един от трите основни секрета : еякулат, простатен, уретрен при изследвания за наличието на:

- хла*ми*дия тра*хо*ма*тис;
    - ен*те*ро*ко*кус спе*ци*ес;
    - еше*ри*хия ко*ли;
    - ста*фи*ло*ко*ки;
    - стреп*то*ко*ки;
    - го*но*ко*ки;
    - три*хо*мо*ни;
    - уре*ап*лаз*ми, как*то и мно*го ви*ру*си-ехо*ви*ру*си, кок*са*ки ви*рус и др.

Могат да ти намерят и целия списък горе в простатния секрет. Когато се изисква взимането на проба от простатния секрет е необходимо масажиране на простатата по механичен път - пръст в дупарата и въртеливи движения докато ти започваш да усещаш как "нещо ти потича"....отпред. Тогава се стерилната сламка се вкарва много малко и не причинява невероятни болки, даже никакви такива. Изглежда френските лекари недолюбват това...масажиране....и ръгат пробата в уретрата до край на "сухо", което и причинява болките...особенно ако трябва да го направят три и повече пъти един след друг за различните тестове... Садисти... И това не го говоря наизуст, а ми се наложи такава проба при 3-4 месечните ми невероятни болки в коляното където ортопед, заедно с ревматолог ме пратиха на уролог неразбирайки след всичките рентгени, кръвни проби и урина защо ме боли така, че всяка сутрин изпивам три аулина за да се изправя на крака... от там пълни микробиологични изследвания като накрая след като и те вдигнаха ръце ме запознаха с невролога, който също взе да пъшка нядоумяващо след преглед на нервните окончания на крака и тъкмо тримата ортопед, ревматолог и невролог сформирайки комисия да ме изпратят на ядрено-магнитен резонанс - крака ми мина от самосебе си Простотия...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 6 ПърваПърва ... 3456 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. японската сила
    От mvarbanov във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 20
    Последно: 11-02-11, 19:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе