Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 44 от общо 44

Терора от моторджиите без ауспуси

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Re:Терора от моторджиите без ауспуси

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Кога за последно си го правил това , или от доста време не си имал "гости" с заповед за обиск за нелегално притежание на бойно оръжие" ?
    Че ти пък кога си се разправял с полиция за последно или въобще някога имал ли си случай?
    Точно така става.Може и да те убиват,но ако не го кажеш с театър,никой няма да дойде.
    Собствен тъжен опит!!!!!!!!!!!!!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от zayo bayo
    Че ти пък кога си се разправял с полиция за последно или въобще някога имал ли си случай?
    Точно така става.Може и да те убиват,но ако не го кажеш с театър,никой няма да дойде.
    Собствен тъжен опит!!!!!!!!!!!!!
    С голямо недоволство ще го кажа на човек когото познавам и уважавам - опитай го това и не ми се сърди, че те предупредих.
    с гореописаното дйствие - най-много ти да си изпатиш.
    С полиция се разправях за последно преди два месеца , като гръмнах "поредния" агресивен помияр, нападнал децата ми пред блока. ( на сбирката "Св Кирик" показах какво мога с оръжие )
    Саморазправата води до последствие само за теб.

ПП
    Спирам да пиша , че почнах да приличам на @Black Ader, Ghost & D3BEP едновременно

4. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Приятелю,Наистина си ми такъв.
    Определено си прав.За нищо ще те приберат когата искат.
    Аз бях бит от бившия на жена ми,щото човека не може да се разведе години след бракоразводното им решение на съда.Его,някакво си.
    Обаждам се на полицията и ми казат :Там ли е нападателя?
    Избяга,казвам?
    Заповядайте утре и подайте оплакване....................................................
    Кракът ми бе счуупен.
    ???????

5. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Кога за последно си го правил това , или от доста време не си имал "гости" с заповед за обиск за нелегално притежание на бойно оръжие" ?
    Виц е.
    Примичка - Карта Прима, която изхвърляш след обаждането.

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от NO CARRIER
    Виц е.
    Телефона също и то ако си провел само този разговор, иначе няма смисъл.

Чак сега изгледах клипчето и ми се струва, че виждам абитуриенти. В момента и при нас е така, някои от завършващите канят свои приятели с мотори за да вдигат шум (за мен това е странно удоволствие) , мои познат които също пилеше гуми пред Новотела преди седмица беше озаптен за 15 минути от дежурните катаджии които му взеха ключовете на мотора (незаконно е) и той си помисли, че се е отървал с нищо, но не би. Вчера го извикаха за да си подпише акта за управление на мотоциклет без каска заедно с една дузина моторджии като него. Пуснали му даже да се види на записа. Иначе по темата за шума и свиренето на гуми, мога да кажа, че даже и написан акт ако се обжалва в съда пада. Причината е , че няма техническо средство което да е констатирало въпросните нарушения.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

След като не се възприе елементарното решение с 6 точковите паяци -предлагам друго също радикално и много отдавна изпитано : Въже черно вързано за дърво / стълб/ от другата страна на улицата . при приближаване на гърмящия мотор се опъва въжето и моторджията се отлепя от мотора. Ако височината е на нивото на шията на моториста - повече няма да тормози. / изпитано от фр. съпротива/

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от kris11
    След като не се възприе елементарното решение с 6 точковите паяци -предлагам друго също радикално и много отдавна изпитано : Въже черно вързано за дърво / стълб/ от другата страна на улицата . при приближаване на гърмящия мотор се опъва въжето и моторджията се отлепя от мотора. Ако височината е на нивото на шията на моториста - повече няма да тормози. / изпитано от фр. съпротива/
    Даа, затова немците си заварявали отпред на джиповете по една здрава вертикална тръба, та да не останат без глави. Само че в случая не е било въже, а хубава здрава тел

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от NO CARRIER
    Виц е.
    Колегата ти го каза преди мен - всяка карта си има id.номер, който лети в мрежата с имеи кода на телефона.
    Ако не могат да видят теб - ще видят на кого си се обаждал - все един то тях ще е на договор и ........... двамата ще имате гости.
    Как според теб засичат крадените телефони ?

11. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Крадените телефони, лично според мен, ги засичат само и единствено след системно мрънкане, звънене, "жъгане с остеня" и много много зор от страна на полицаите. Даже не знам напоследък дали и изобщо някой си прави труд дори и при по-горе изброените методи за принуда.

12. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от MrMyr
    Крадените телефони, лично според мен, ги засичат само и единствено след системно мрънкане, звънене, "жъгане с остеня" и много много зор от страна на полицаите. Даже не знам напоследък дали и изобщо някой си прави труд дори и при по-горе изброените методи за принуда.
    Прав си, но питаш ли си се защо е така? Всъщност вече няма смисъл да се питаш защото телефони се търсят само ако прокурора реши а, той няма да си мръдне пръста ако не става въпрос поне за грабеж. Аз лично съм издирил десетки телефони и съм ги върнал на собствениците, част от тези телефони се оказаха не откраднати , а загубени, но сметката на личният ми телефон които използвам за да стигна до ползвателя си я плащам аз.

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

да ви светна - прокурорите прекратяват делата за крадени телефони поради "незначимост" ли беше, как беше точния термин не се сещам, но смисълът беше, че за 200-300 лв не си струвало държавата да гони крадец

а иначе за 200-300 лв неплатени данъци към нея майката ти ще разплаче

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Не ги прекратяват, а изобщо не ги образуват. Основният мотив наистина е такъв , но зад него се крие липсата на ресурс да се работи по такива кражби.

16. Member
    Тук е от
    Jun 2005

FearMe, държавата и за 20 лв съди човек, щом тези 20 лв трябва тя да ги прибере. Пък ако е под формата на данъци, стой та гледай за какви дела и за какви съдебни разходи иде реч. В общи линии се образуват дела само по наистина "дебели" случаи, в които, обаче, няма как да осъдят никого, понеже участниците също са "дебели". Но... нека не излизаме от темата, че ще стане много сложно. Всички знаем за какво става въпрос.

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Ами аз го казах - ако стане дума за някой заплашвал с огнестрелно оръжие и убийства - подобно на вица за един дет звънял на КГБ от гсм-а си и теглил по няколко майни.
    На петото прозвъняване - го потупали по рамото и казали- "КГБ брато - кажи сега"

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Отговори: 9
    Последно: 22-02-06, 19:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе