Определено неконвенционален човек беше. Знаеше много неща, беше изчел купища книги. Никак не понасяше глупостите, които се вършат в държавата ни.
Мир на праха му.
Определено неконвенционален човек беше. Знаеше много неща, беше изчел купища книги. Никак не понасяше глупостите, които се вършат в държавата ни.
Мир на праха му.
"Инжинера" беше нарицателно в нашите среди за кирилизиращ софтуер. Лично аз винаги съм го ползвал и е неразделна част от програмите ми на флашлата. Почивай в мир!
В няколко форума вече се говори за мирър на сайта му, тук може ли да се направи нещо?!? Защото както е казано, смъртта е началото на безсмъртието. И Инжинера ще е безсмъртен, докато го помним! Нашето поколение - със сигурност, сегашните тинейджъри - с тяхната шльокавица - едва ли...
Да попитам и друго, към тези, които имат по-близки отношения със семейството му: Понеже дълго и продължително боледуване ми звучи много скъпо. Та дали имате информация дали са материално затруднени? Дали има смисъл да се инициират едни DRM SMS-и? Или по-добре - банкова сметка, че няма да има 26% данък, както при SMS-ите... Аз бих дал известна сума, само да има смисъл. Най-малкото това мога да направя... BTW, hivo/fire/hivar/и_др.под - в доста форуми се изпраска, че си си писал с него, а нещо повече като взаимоотношения с него освен получаването на деинсталатора на флекса имаш ли?
Emos,
За съжаление контактите ни бяха от професионално естество - кирилизация на Уиндоуса и премахване последиците от Flex-a.
Не съм имал други поводи особено що се отнася до семейството му.
Задвижил съм въпроса за мирор на сайта му
познат и свестен човек пое ангажимента
Някой да има мирър на сайта му или да може да го свали целия от HIT.BG. Снощи си говорихме с Mr.TECHNO и му казах, че мога да хоствам сайта без проблеми, но хората от hit.bg не казват нищо по въпроса дали могат да ми предоставят файловете. До колкото разбрах Генади е имал USA мирър, който е бил направен от JoZ, (преди доста време, но сега миръра не е активен) който беше потребител в HardwareBG, но за съжателние не можах да се свържа с него, защото е баннат от там и нямам никакви негови координати за да го питам дали няма някъде архив.
Пробвах да сваля целия сайт с разни програми, но не стана. Ще изчакам още малко за отговор от HIT.BG и ако нищо не излезе с тях, ще започна да изграждам наново сайта, но това ще ми отнеме малко време.
П.С. Нека почива в мир, отиде си един достоен човек, помогнал на много хора.
Това за миръра - браво!!!
И аз свалях де що има линкове към подсайтове, но структурата на сайта не е дървовидна... Свалих всички подсайтове, но все не ми стига времето да ги сглобя наново...
И да не пускам нов пост - никой ли няма по-близки отношения със семейството му? Не ми идва да му пиша мейл с въпроса: "Ползвал съм му софтуера и съветите му, и понеже си мисля, че сте материално затруднени, да Ви пратя пари?"
Вече се търсят контакти с тях - със съдействието на Lupus.
Само едно мога да кажа- много хора само говорят тук , но засега сме аз , overclocker & Lupus - които се мъчим да постигнем нещо.
Още от сега да го кажа- сайта няма да се рекламира никъде - просто ще се запази !!!
Стига близките да се съгласят
Готов е миръра: http://injinera.ultimate.bg/
Милчо , сложи една черна лента в дясно - и пиши- "In memoriam Injinera"Първоначално публикувано от overclocker
Мир на праха му!
И аз като доста хора, ползвам неговите кирилизатори от много време и винаги съм хокал хората ползващи бозата на Дейтекс. Ей гадна работа. Аз малко късно разбирам, но по-добре късно, отколкото никога.
И както каза Техното е добре да се напиши в miror сайта, че е в негова памет. Лафовете му са незабравими!
Чак сега ти видях поста. Няма поблеми, до утре ще я сложа. На главния сайт искаш ли да има линк?Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
добре ще е
Чакам от един юзер тук телефона на жената на Injinera !
Искам да говоря с нея за това как къде ще стои линка.
изчакай засега със слагането на сайта.
Много отдавна не бях влизал в "Дъра-Бъра".... Днес влязох... и първото, което видях беше тази тема...
А аз се чудех защо от толкова дълго време нямаше нищо от него на сайта му...
Страшно съм тъжен... Чак се насълзих... (може би защото горе-долу по същото време си отиде и баща ми...)
Почивай в мир , ИнжИнере, ...
И ще го помним само с веселото и доброто, което е вдъхнал и донесъл на всички ни...
Браво на инициативата за запазването на сайта!
Днес един приятел ми съобщи лошата вест за кончината на Инжинера. Макар и с голямо закъснение искам да изкажа най-искрените си съболезнования. Искам да го направя не другаде, а тук, защото преди 6 г. (как само лети времето!) в този форум Инжинера лично ми съдейства (плюс няколко други съфорумци) да си оправя машината – да пропиша и зачета български букви. Безплатният подарък, който ни поднесе Инжинера, от Майкрософт България не можаха дори бегло да наподобят за над десетилетие дейност и въпреки многомилионният им бюджет.
Почивай в мир, Инжинере!