Страница 1 от 9 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 130

Какво ви дразни по ТВ-то?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006
    Мнения
    2,058
    #1

    Какво ви дразни по ТВ-то?

    Мен:
    - силният звук при рекламите спрямо другите предавания, което адски ме дразни и винаги скачам за дистанционното да намалям звука, после пък като свършат - да усилвам.
    - рекламите за превръзки във време за обяд или вечеря.
    - рекламата на предстоящ филм "Тя е еди каква си, той еди какъв си, преминават през еди какво си и накрая ще срещнат любовта". И това е казвано с патос, сякаш се съобщава за първото стъпване на човек на Луната.
    - "манияшки сериал Монк"
    - "гореща американска продукция, която ще ви потопи дълбоко в тайните на модният бизнес". Това също казвано с патос, сякаш се съобщава за някакво епохално събитие или откритие...

    Въобще всички евтини трикове, с които по просташки начин се опитват да ти привлекат вниманието и ти обиждат нормалният човешки интелект.

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    3,892
    #2

    Re: Какво ви дразни по ТВ-то?

    Мен, освен повечето от рекламите:
    1. Слави Трифонов, като личност.
    2. Шао-лин-ското му довиждане, което прави след всяко предаване. Все едно, аз като бях малък и баща ми ми беше купил едни кобури с пистолети. Когато излизах да играя имах чувството, че всички мои връстнички ме мислят за някой каубой и ми се възхищават. Че и неговата, но той е на 40 години, а аз бях на 5. Дали някои от малолетните му фенки го мислят за местния сенсей.
    3. Долния курваляк Миглена Ангелова от "Искрено и Лично". С тези къси поли и отвратителен начин на говорене. При условие, че отдавна, отдавна се е вдигнал прага на възрастта на мъжете, които я харесват.
    4. Алкохолния патос на Владо Береану [Частен случай].
    5. Цялото предаване и водещата на "Открито". Обществена тайна е тарифата на Валя Ахчиева за оплюване на каквото и да е с каквото и да е. Никаква обективност, никаква подготовка. Цитиране директно на подготвеното от заплатилия без никакво разсъждение или нормативна подготовка.

  4. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    1,846
    #3

    Re: Какво ви дразни по ТВ-то?

    мен ме дразнят всички гореспоменати плюс ще някои неща:
    - уникално тъпите "комедийни" сериали (дарма и грег, всички обичат някои си, секса и града и прочие).
    - липсата на каквато и да е смислена програма когато хората са си по домовете особено по празници и уикенди. 86 програми има на кабелната в нас и нищо да не може да ми хване окото.
    - платените спортни предавания.
    - телевизия GTV.
    - поведението на повечето известни водещи, които копират един от друг и се подиграват с народа, който е при тях.

  5. Senior Member
    Тук е от
    May 2004
    Мнения
    3,779
    #4

    Re: Какво ви дразни по ТВ-то?

    Мен ме дразни сравнението на "по-по-най-новите с уникални формули" прахове за пране, винаги сравнявани с "обикновените" такива, с които всъщност едва ли някой пере вече. Всъщност, какво е "обикновен" прах за пране, ще ми каже ли някой?



    Има и готини реклами, но са малко - останалите 80-85 % от тях са си пълен булшит - такова бездарие и кич рядко се срещат.

  6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006
    Мнения
    2,058
    #5

    Re: Какво ви дразни по ТВ-то?

    Въобще напоследък забелязвам, че BTV доста изпростява и повечето и предавания са като за малоумници.
    Discovery channel, която гледам с удоволствие - като почнат с разните Американски чопър с мустакати и татуирани рокери как си ремонтират моторите - сменям канала, но изборът от свестни предавания не е голям.

  7. Member
    Тук е от
    Mar 2006
    Мнения
    546
    #6

    Re: Какво ви дразни по ТВ-то?

    Мен ме дразни, че всяка вечер баща ми усилва звука (особено, когато гледа новини), защото племенничката ми вика ЛУНАТА.

    И мен ме дразнят абсолютно всички реклами за прахове за пране, омекотители, пасти за зъби, кредити и т.н. Както и силния звук на рекламите (както вече каза Румен).

    Общо взето в последно време телевизия гледам само докато вечерям.
    ... и през уикендите сутрин гледам "Пчеличката Мая"...

    // Добавено:

    Много ме дразнят проф. д-р Юлиян Вучков, Иван Гарелов... сигурно и други има, но не се сещам в момента...

  8.  
     
  9. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001
    Мнения
    3,566
    #7

    Re: Какво ви дразни по ТВ-то?

    Румен Луканов

  10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006
    Мнения
    2,058
    #8

    Re: Какво ви дразни по ТВ-то?

    Наскоро бях писал по въпроса в темата за културата у нас и в Румъния. Тъй като по Discovery пускат румънски реклами - загледайте се колко по разнообразни и "сериозни" продукти се рекламират отколкото у нас. Преобладават автомобили и компютри.

    А у нас - най вече превръзки, бои за коса, спирали за мигли, пасти за зъби с нова подобрена формула, вече в нова още по-голяма опаковка, снежно-белите и бело-снежните прахове за пране и супермайките. Като чуя "Гарниер" и ми призлява не на шега

    Хумора - няма закачка без да използват сексуална тема, защото така е най-лесно, но и най-тъпо. Сякаш цялата аудитория се състои от турски тираджии.

  11. Member
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    161
    #9

    Re: Какво ви дразни по ТВ-то?

    Много пъти съм пожелавал на всички от рекламните отдели (или както там се наричат) в каналите едновременно да ги хване разстройство, газове и запек и да им дойде цикъла/да ги заболи простатата точно когато вечерят със семействата си. Аман от тъпи реклами с усилено ниво на звука!

    PS: А и тази асоциация на стоматолозите да беше отхвърлила поне една марка паста за зъби - препоръчва наред всичко

  12. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001
    Мнения
    3,566
    #10

    Re: Какво ви дразни по ТВ-то?

    Цитат Първоначално публикувано от nommo
    Аман от тъпи реклами с усилено ниво на звука!
    От доста време се чудя, ръководителите на разните телевизии досещат ли се, че звука се намалява с 5-6 натискания на дистанционното, а каналът се сменя само с едно? Колко пъти съм сменял заради крещащите им тъпотии и не съм се връщал

  13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006
    Мнения
    2,058
    #11

    Re: Какво ви дразни по ТВ-то?

    Някъде на шега бяха казали, че сладващото най-велико откритие на човека след огъня било бутончето със задрасканото говорителче на ТВ дистанционното за употреба по време на реклами....

    А представете си колко по-хубав би бил живота, ако рекламите ги намалят като звук спрямо останалите предавания. Ако те интересува новата подобрена формула на Persil - усилваш си, ако не - чакаш примирено да изтече бозата, но слава богу - по тихо

    Сериозно - дали не може да се осъди някоя телевизия, да влезе нов закон - рекламите с по-тих звук вместо обратното. Доводите - това е нежелана реклама, един вид СПАМ. Човек не си пуска ТВ-то за да гледа реклами, а обявените в програмата предавания. СПАМ-а трябва да се наказва. А това че телевизията печели от този СПАМ - си е нейн проблем. Но такава диващина - 2 пъти по силен звук да ти гръмне когато не го очакваш - си е лазене по нервите откъдето и да се погледне.

  14.  
     
  15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    3,218
    #12

    Re: Какво ви дразни по ТВ-то?

    Ето, защо телевеизия не гледам! ;-)))
    Видях, че дават разни прилични сериалчета, опитах се да гледам и не ми издържаха нервите - вместо със субтитри (че да може да се гледа и от хора с увреден слух) и оригинален звук, се чуват банда олигофрени, който унищожават половината от играта на артистите. Върхът на кретезнизма беше концерт на Iron Maiden с превод..."Как сте?", "Ще пеете ли с нас?", "Хайде всички!". Добре, че преводача не взе да пее вместо Брус Дикинсън на български....При това, когато се чуеше превода, звукът заглъхваше за поне 30 секунди. Просто не го гледах, а концерта беше готин.

    Чудно ми e кога ще започнат да дават реклами и по време на новините.

  16. Member
    Тук е от
    Oct 2003
    Мнения
    662
    #13

    Re: Какво ви дразни по ТВ-то?

    Да, мразя адски тъпите им реклами. Даже бях пускал тема за коментари в техбг. От рекламите установяваме, че пастите за зъби стават все по-хубави и по-хубави, но зъбите ни се развалят все повече и повече. Установяваме, че всички прахове за пране освен, че са скъпи то и перат зле. Но ако перат добре, случайно мастията, участваща в рекламата е облякла сива блуза и тъпее как не е станала бяла. Или "мамо, мамо, полата вече не ми влиза в гъза" - как ще ти влиза маминото, тази пола е с подплата.

    Мразя тъпите им анонси. roumen68, не манияшки а манЯшки, да им бииип майката.

    Мразя всички водещи на новините, който поканят някой човек в студиото за мнение и посред най-интересното му изказване го спират с извинение, че няма време да ръсят останалите си простотии.

    Мразя Иван Звездев, който сутрин ми ръси простотии и ми пречи на храносмилането преди работа.

    Мразя всички журналисти, защото когато се случи нещастие, те вместо да са съпричастни, отиват да тормозят роднините на пострадалите и ако те ги нагрубят (аз бих ги набил), вземат интервю от кучето или от папагала на убития/ранения и после викат -ааа, много сме нещастни, и ние сме нещастни.

    Мразя равния тон на водещите в новините. С един и същи глас съобщават, че кравата Мурка е родила двуопашато теленце и че е починал Марко Семов, примерно.

    Мразя Нова Телевизия, защото от реклами забравям какво беше станало преди тях. Мразя Канал 1, защото се опитват да им подражават.

    Мразя БТВ, защото прибраха тъпото селянче Слави Трифонов, за да им разказва вицове на по 100 години. И като махнеш рекламите, като махнеш изрезките от вестниците, като махнеш балета и вица, ако махнеш и госта, то не остава предаване.

    Мразя НВО защото дават _СТАРИ_ филми. Филми, които сме гледали в най-добрия случай преди минимум година от торентите. Нямали реклами. Досадните им анонси ми стигат. Освен това, програмата им е една и съща. А филмите са тъпи повечето.

    Мразя т.нар. комедийни сериали, дето в допълнително озвучаване отстрани ми казват кога да се смея. Не, няма да се смея, защото не ми е смешно. Жал ми е, че промиват мозъка на хорицата с подобни тъпотии и все повече започваме да приличаме на тъпите американци.

    От телевизията гледам почти само новините. Съвпадат с момента, когато се прибирам от работа и сядаме да вечеряме. През останалото време, съпругата с малкия гледат или детско филмче или поредната промивка на мозъци. Когато аз съм там, гледаме VH1, MTV, а ако има негри или показват как чичо Ози викнал човек от пожарната да му каже къде точно на плажната ивица да си сложи барбекюто, пускам City TV,а по-рядко - ММ.

  17. Senior Member
    Тук е от
    May 2004
    Мнения
    3,779
    #14

    Re: Какво ви дразни по ТВ-то?

    NO_CARRIER, ти си бил голям хейтър, бре... ъ... ъ...!

  18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    3,218
    #15

    Re: Какво ви дразни по ТВ-то?

    Цитат Първоначално публикувано от IvO™
    NO_CARRIER, ти си бил голям хейтър, бре... ъ... ъ...!


Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 9 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Какво ви дразни в книгите?
    От FearMe във форум Книги
    Отговори: 30
    Последно: 06-05-18, 18:45
  2. Отговори: 7
    Последно: 26-03-14, 17:29
  3. Отговори: 6
    Последно: 01-03-10, 11:59
  4. Не ви ли дразни банера на abv.bg , mail.bg ...
    От Chipsy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 06-11-03, 17:55
  5. Отговори: 4
    Последно: 24-02-03, 18:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе