Get a life.Първоначално публикувано от NO CARRIER
Get a life.Първоначално публикувано от NO CARRIER
Мразя и шибания вирус дето ме мъчи втора седмица, а за капак, от два дни си оправдавам и личния текст.
Дразни ме, че от няколко дни изчезна Нова ТВ от ефира на Варна, та сега пак ръгам кабела които е с непоносимо качество. Някой да знае причината?
Разбира се, дразнят ме и всички по-горе споменати неща
Медицинските сериали и филми - никаква връзка с действителността. Сигурно така всеки специалист вижда грешките в своята област.
Престорената загриженост на журналистите - то е съвсем очевидно, че не им пука и честото използване на нещастни прости хорица!
Нямаш в предвид "медицинските" филми по XXL или TV1000, нали?Първоначално публикувано от Niki...
Че и там всеки се пише специалист и също може да си вижда грешките
ама без реклами няма телевизия...
я като мразите де факто телевизията въобще (както излиза от някои постове), кажете последната съвременна книга, която сте прочели?
развесели ме това дето някой споменава за тъпите американци; не съм американофил, ама стига с тия определения: тъпи американци, тъпи немци, тъпи англичани - совалката, доколкото, знам е направена в юесей, едва ли са тъпанари с промити мозъци тия американци, които са я направили...
смятам, че мозъка на българина е доста по-промит, а телевизията е най-малко виновна....
но все пак телевизията показва и нещо интересно - напр. току що в новините показаха група ентусиасти, които изчистили от боклука място за почивка край натоварен път после три месеца нямало кой да прибере боклука (събран в чували, които те си купили...), а и мястото, което почистили, отново се освинило ...обаче не от тъпи американци (попаднах случайно на едно реалити шоу с Хълк Хоган, та при него дойде полицай да му направи забележка, че спортната му кола била много шумна и пречела на съседите...лелеее, егати тъпите американци, не са свикнали на чалга в два часа през нощта...)
може за някой да са им тъпи сериалите на американците, ама поне показват някои ценности, които не знаем или сме забравили (напр. свързани с личната хигиена)...но това е друга тема, и по-добре да не я подхващаме...
лека нощ и приятно гледане на XXL
кога и къде я дават?Първоначално публикувано от Silviya
О, да винаги съм се чудел дали нарочно го правят това - правят секс, слагат си гащите и веднага тръгват на някъде. Без баня, без поне с мокра салфетка да се забършат. Може би ги скриват тези излишни подробности. А може би и сексът име бутафорен като цялата им действителност?! Всъщност прав си, да не подхващаме темата.Първоначално публикувано от hihimor
А за боклука беше тъжно, наистина. Гледах го и аз. Виж, ако бяха блъснали някой докато чисти, веднага щеше да се задействат и общинари и боклукчии, че и полиция щеше да дойде да ги пази. Такива сме си.
Един американски филм ти отправя пропаганда за бърза масова консумация и възпитаване на тинейджъри в духа на бой-скаутите. Примерно - горяща къща! Добрият герой показва доблест и влиза да спаси котката в последният момент. Успява разбира се и следва хепи-енд. И много малко за развитието на твоето въображение. Един европейски филм - най вече френските - може и да няма хепи енд, няма и да ти отправя такива елементарни послания за желателният начин на поведение, няма да те манипулира като роботче, може да те остави с дни да размишляваш.
Оф стига с тея американци. Америка не е това, което дават по филмите, ни най-малко. Верно и българските мозъци са промити... с пропаганда за чужбинско
DiemaFamily всеки ден от 9:00 часа.Първоначално публикувано от dark
Първоначално публикувано от NO CARRIER
е, тука признавам, ме хвана натясно, браво... ако бях помислил, нямаше да напиша точно това, ама няма да си редактирам по-горния пост, оставям естествената си реакция...ама това за боклука ми е болна точка....(Монк щеше да умре на секундата, ако го пуснат пред|зад български блок )
по темата:
мен, по тв-то, ме дразни лошия сигнал, който ми пуска кабеларката; напоследък гледам малко тв, предпочитам да си гледам избрани сериали, които си свалям...едно време гледах discovery, но предаванията взеха много да се повтарят, и ми омръзна все за Египет, Рим и Древна Гърция да гледам...а и тия реклами на унгарски, румънски и т.н. са досадни
офтопик @Ghost: http://www.lyricsfreak.com/b/bruce+s..._20024969.html - нещо по-старичко от Рамщайн; Рамщайн си ги пускам, когато съседите ми надуят чалгата...
хак ви е, като гледате ТВ дразнете се от тъпи реклами и сериали
А си спрях кабелната точно преди година и 1 месец и ми е много арно даже
И вестници не си купувам и не чета. (мигар те са по-малко дразнещи? )
Ако имах воля да си спра и Интернета и щях да блаженствам вечно
( нямам такова...Първоначално публикувано от Silviya