Страница 2 от 9 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 130

Какво ви дразни по ТВ-то?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Re: Какво ви дразни по ТВ-то?

Цитат Първоначално публикувано от NO CARRIER
    Да, мразя адски ...

Мразя тъпите им анонси ..
    Мразя всички водещи на новините..

Мразя Иван Звездев...

Мразя всички журналисти...

Мразя равния тон на водещите в новините...

Мразя Нова Телевизия...

Мразя БТВ ...

Мразя НВО ...

Мразя т.нар. комедийни сериали..
    Get a life.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Мразя и шибания вирус дето ме мъчи втора седмица, а за капак, от два дни си оправдавам и личния текст.

4. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Дразни ме, че от няколко дни изчезна Нова ТВ от ефира на Варна, та сега пак ръгам кабела които е с непоносимо качество. Някой да знае причината?

Разбира се, дразнят ме и всички по-горе споменати неща

5. Тук е от
    Sep 2006

Медицинските сериали и филми - никаква връзка с действителността. Сигурно така всеки специалист вижда грешките в своята област.
    Престорената загриженост на журналистите - то е съвсем очевидно, че не им пука и честото използване на нещастни прости хорица!

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Niki...
    Медицинските сериали и филми.....
    Нямаш в предвид "медицинските" филми по XXL или TV1000, нали?

Че и там всеки се пише специалист и също може да си вижда грешките

7. Member
    Тук е от
    Jan 2005

ама без реклами няма телевизия...

я като мразите де факто телевизията въобще (както излиза от някои постове), кажете последната съвременна книга, която сте прочели?

развесели ме това дето някой споменава за тъпите американци; не съм американофил, ама стига с тия определения: тъпи американци, тъпи немци, тъпи англичани - совалката, доколкото, знам е направена в юесей, едва ли са тъпанари с промити мозъци тия американци, които са я направили...

смятам, че мозъка на българина е доста по-промит, а телевизията е най-малко виновна....

но все пак телевизията показва и нещо интересно - напр. току що в новините показаха група ентусиасти, които изчистили от боклука място за почивка край натоварен път после три месеца нямало кой да прибере боклука (събран в чували, които те си купили...), а и мястото, което почистили, отново се освинило ...обаче не от тъпи американци (попаднах случайно на едно реалити шоу с Хълк Хоган, та при него дойде полицай да му направи забележка, че спортната му кола била много шумна и пречела на съседите...лелеее, егати тъпите американци, не са свикнали на чалга в два часа през нощта...)

може за някой да са им тъпи сериалите на американците, ама поне показват някои ценности, които не знаем или сме забравили (напр. свързани с личната хигиена)...но това е друга тема, и по-добре да не я подхващаме...

лека нощ и приятно гледане на XXL

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от Silviya
    ... и през уикендите сутрин гледам "Пчеличката Мая"...
    кога и къде я дават?

10. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Цитат Първоначално публикувано от hihimor
    може за някой да са им тъпи сериалите на американците, ама поне показват някои ценности, които не знаем или сме забравили (напр. свързани с личната хигиена)...но това е друга тема, и по-добре да не я подхващаме...
    О, да винаги съм се чудел дали нарочно го правят това - правят секс, слагат си гащите и веднага тръгват на някъде. Без баня, без поне с мокра салфетка да се забършат. Може би ги скриват тези излишни подробности. А може би и сексът име бутафорен като цялата им действителност?! Всъщност прав си, да не подхващаме темата.

А за боклука беше тъжно, наистина. Гледах го и аз. Виж, ако бяха блъснали някой докато чисти, веднага щеше да се задействат и общинари и боклукчии, че и полиция щеше да дойде да ги пази. Такива сме си.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Един американски филм ти отправя пропаганда за бърза масова консумация и възпитаване на тинейджъри в духа на бой-скаутите. Примерно - горяща къща! Добрият герой показва доблест и влиза да спаси котката в последният момент. Успява разбира се и следва хепи-енд. И много малко за развитието на твоето въображение. Един европейски филм - най вече френските - може и да няма хепи енд, няма и да ти отправя такива елементарни послания за желателният начин на поведение, няма да те манипулира като роботче, може да те остави с дни да размишляваш.

12. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Оф стига с тея американци. Америка не е това, което дават по филмите, ни най-малко. Верно и българските мозъци са промити... с пропаганда за чужбинско

13. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от dark
    кога и къде я дават?
    DiemaFamily всеки ден от 9:00 часа.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

"We're all living in America,
    America is wunderbar.
    We're all living in America,
    Amerika, Amerika.
    Coca-Cola, Wonderbra,
    Amerika, Amerika.
    "

--Rammstein, AMERIKA (ЦЪК!)

16. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от NO CARRIER
    О, да винаги съм се чудел дали нарочно го правят това - правят секс, слагат си гащите и веднага тръгват на някъде. Без баня, без поне с мокра салфетка да се забършат. Може би ги скриват тези излишни подробности.

е, тука признавам, ме хвана натясно, браво... ако бях помислил, нямаше да напиша точно това, ама няма да си редактирам по-горния пост, оставям естествената си реакция...ама това за боклука ми е болна точка....(Монк щеше да умре на секундата, ако го пуснат пред|зад български блок )

по темата:
    мен, по тв-то, ме дразни лошия сигнал, който ми пуска кабеларката; напоследък гледам малко тв, предпочитам да си гледам избрани сериали, които си свалям...едно време гледах discovery, но предаванията взеха много да се повтарят, и ми омръзна все за Египет, Рим и Древна Гърция да гледам...а и тия реклами на унгарски, румънски и т.н. са досадни

офтопик @Ghost: http://www.lyricsfreak.com/b/bruce+s..._20024969.html - нещо по-старичко от Рамщайн; Рамщайн си ги пускам, когато съседите ми надуят чалгата...

17. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

хак ви е, като гледате ТВ дразнете се от тъпи реклами и сериали
    А си спрях кабелната точно преди година и 1 месец и ми е много арно даже
    И вестници не си купувам и не чета. (мигар те са по-малко дразнещи? )
    Ако имах воля да си спра и Интернета и щях да блаженствам вечно

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от Silviya
    DiemaFamily всеки ден от 9:00 часа.
    ( нямам такова...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 9 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Какво ви дразни в книгите?
    От FearMe във форум Книги
    Отговори: 30
    Последно: 06-05-18, 19:45
  2. Отговори: 7
    Последно: 26-03-14, 18:29
  3. Отговори: 6
    Последно: 01-03-10, 12:59
  4. Не ви ли дразни банера на abv.bg , mail.bg ...
    От Chipsy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 06-11-03, 18:55
  5. Отговори: 4
    Последно: 24-02-03, 19:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе