Резултати от 1 до 4 от общо 4

Комисия за защита на ТЪРГОВЦИТЕ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Комисия за защита на ТЪРГОВЦИТЕ

Понеже напоследък има какви ли не комисии за защита на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ и нието една комисия за ЗАЩИТА НА ТЪРГОВЦИТЕ, а това от своя страна води до това, че един НЕДОБРОСЪВЕСТЕН клиент може да си прави каквото си поиска, без никои да му каже нищо. Предлагам тук да заформим един раздел в които ТЪРГОВЦИТЕ да публикуват НЕДОБРОСЪВЕСТНИ КЛИЕНТИ и ако не друго, то поне останалите колеги да се предпазят от тях.

Естествено ВСЕКИ ЕДИН КЛИЕНТ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ АКО СМЕТНЕ, ЧЕ Е НЕСПРАВЕДЛИВО ОБВИНЕН!

Започвам с първия

Николай Василев - Пазарджик
    тел: 0897786992
    nikipv1980@abv.bg
    в www.aukro.bg се представя с ник nikipv1980

Представя се, че е от Пазарджик, прави поръчки, като посочва нереален адрес, след което няколко дни не си вдига телефона. Следователно поръчката се връща за сметка на поддателя.
    Конкретно за този потребител сме говорили и с куриери, които споменаха за доста такива поръчки към него...

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re:Комисия за защита на ТЪРГОВЦИТЕ

Клиента има право в 7 дневен срок да се откаже от покупката или да върне стоката без да е нужно каквото и да е обяснение, стига да не е нарушил целоста на опаковката.

Навремето публикувах подобна тема и резултата бе че всички изкараха мен виновен.
    За съжаление закона защитава този тип потребители.
    Казаха ми - че ако иска някой може да ме прави на маймуна със всяка стока която е купил до 7 раб. дни и ми я върне.
    и така докато му кефне, или докато аз не почна да го "гоня" със силно завишени цени или "внезапни липси" от този артикул.

4. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Точно това е проблема. Клиента по закон МОЖЕ, не е морално /нито нормално/ след като веднъж всичко е уточнено и поръчката е изпратена той да не си направи дори труда да вдигне и да каже размислих, отказах се!!!
    А конкретно за този клиент явно не е проблем на размисъл и отказване в последния момент, а просто си прави системно поръчки и дава грешен адрес, неясно с каква цел....

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Целта на никого не е ясна ,даже и на клиента

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Защита на климатика
    От blekota във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 32
    Последно: 15-09-14, 14:19
  2. Запитване относно Регламент(ЕО) 303/2008 на Европейската комисия
    От peshooo във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 23
    Последно: 04-03-11, 15:19
  3. Отговори: 18
    Последно: 06-04-09, 10:10
  4. Защита от прокси
    От Prometey във форум Мрежи
    Отговори: 3
    Последно: 14-02-08, 07:38
  5. Отговори: 26
    Последно: 03-08-07, 02:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе