Един бийтълс някъде у нас:
Един бийтълс някъде у нас:
Може да не ставате: Volkswagen създаде офис стол с мотор
Може да развие скорост до 20 км/ч. Има още фарове, клаксон и медийна система.
Volkswagen реши да демонстрира, че може да създава повече от автомобили и представи напълно различен тип превозно средство - офис стол. Инженерите на компанията напълно сериозно казват, че са се постарали много да пренесат възможно най-много характеристики на автомобилите Volkswagen в новата си разработка. В резултат на това, благодарение на вградения електрически мотор, столът може да се движи със скорост до 20 км/ч, а пробегът е до 12 км. Също така моделът е оборудван с вградена мултимедийна система, очевидно, за да не скучаете по пътя към далечен отдел, камера за задно виждане и 360-градусови сензори за близост, очевидно за удобство при паркиране, наред с други подобни превозни средства.
Освен това в подлакътниците са вградени фарове в случай на движение из офиса на нощна смяна и клаксон в случаи на задръстване, образувало се близо до кафе машината или тоалетната. Не и без отопление на седалката и багажник за документи. За случаите, когато се налага преместване на голям товар, столът разполага с теглич. Колелата на стола получиха колела от лят алуминий, което е съвсем разбираемо - все пак това е Volkswagen. Компанията съобщава, че в някои от нейните салони вече е възможно да се направи тест драйв на това превозно средство. Не е ясно дали такъв стол някога ще бъде пуснат като комерсиален продукт или ще си остане красив рекламен трик за популяризиране на Volkswagen.
https://newatlas.com/automotive/volk...d-office-chair
Туй клипче (с практическа стойност) исках да го пусна в една друга тема, но по неизвестни на мен причини, тя беше заключена неочаквано
Този пост е редактиран от MitkoS; 23-02-23 в 00:07.
Нещо хич не ми допадат ръкоплясканията и овациите на края (на края на полета).
Ама знам ли, може да съм овехтял в повече.
Заявената предварително цел на опита беше корабът да се отдели от платформата. Пък после да си "гърми".
Мъск не пада по гръб..., нали трябва да си задържи инвеститорите.
Баси, аз все още съм без придружител, ама си имам A и B. Не са флопита, де