Лепа Брена държи “Арена Армеец” пълна два часа. ЦИК я държи пълна два дена. Кой сега е номер едно?
Лепа Брена държи “Арена Армеец” пълна два часа. ЦИК я държи пълна два дена. Кой сега е номер едно?
По пътищата е такава анархия ,че да го е страх човек да си купи шофьорска книжка !
***** на смъртно легло. Поотваря очи, оглежда събралите се наоколо:
– Дима, тук ли си?
– Тук съм, Вова.
-– А онзи лъжец с цигарата, Лавров?
– И аз съм тук.
– А къде ми е министърът на отбраната? Кожухерович някакъв беше?
– Тъдява съм и аз.
–А къде е...
– Всички сме тук!
– Какво? И кой тогава е останал в Кремъл?
– Навални.
– КАААК? А ние къде сме.
– В Хага, затворническата болница.
Господ е дал на жените да живеят средно 8 години повече от мъжете, само за да компенсира времето загубено в паркиране!!!
По повод вица на техно:
Жените живеели по дълго от мъжете, защото нямали жени да им късат нервите.
ПП Добре, че змията няма профил тук.
- мамо един мъж ме покани на среща
- да не си помислила да идеш
- защо?!
- ще му съсипеш живота
водя нощен живот, защото ми казаха, че един ден ще умра
Един минал покрай пътна камера, но усетил, че го снима...Замислил се, защо го снима, понеже карал с разрешената скорост и решил пак да мине...Хоп, пак го щракнала. Сторило му се забавно и така няколко пъти минавал и все с още по-ниска скорост...След време получил няколко "честитки" за шофиране без колан
Сирийски бежанец най-после достигнал до Мюнхен. На следващия ден тръгнал да се разхожда
града. Останал възхитен от красивия град, чистота, зелените паркове, архитектурата, булевардите. Възторгнат, сириецът спрял един минувач:
- Благодаря ви, че сте създали такава хубава държава, такъв град, толкова чисто спретнато, полкова подредено...
Гражданинът го прекъснал:
- Благодаря за хубавите думи, но аз всъщност съм турчин - и си подминал.
Сириецът спрял втори минувач и пак започнал:
- Искам да ви благодаря, че сте от хората, които са създали този град, тези паркове, този ред...
Гражаданинът го прекъснал:
- Вижте, хубав е градът, ама аз съм кюрд.
Сириецът срещнал трети пешеходец и пак започнал:
- Искам да благодаря за тази красота около нас, тази чистота, тези порядки...
Пешеходецът го прекъснал и казал:
- Виж, това е така, но аз всъщност съм иракчанин...
Сириецът учудено попитал:
- Но къде са германците?
- А, германците къде са, германците са на работа - отвърнал иракчанинът и подминал.
- Приятелката ми написа разказ за пениса ми. Искаш ли да го чуеш?
- Нямам време сега. Друг път.
- Изобщо не е дълъг.
- Добре де, давай.
- Това беше.
Не пускайте често жената да ходи при майка си, защото се връща с фабрични настройки!
..
Вбесява ме, когато на касата ти казват, че можеш да платиш с всякаква карта, а не приемат седмица пика.
...
Последните изследвания сочат, че един на всеки двама мъже и половина е серопозитивен!
Католик, протестант, мюсюлманин и евреин след обилен съвместен обяд започнали спор, кой е най-богат.
Католикът:
- Имам толкова пари, че мога да купя "Сити банк"
Протестантът:
- Толкова съм богат, че мога да купя "Дженерал мотърс"
Мюсюлманинът:
- Смятам скоро да купя "Майкрософт"
След това всички се обръщат към евреина. Той бавно разбърква кафето си, поставя лъжичката на масата, поглежда останалите и небрежно казва:
- Да, ама аз нищо не продавам
Куцо, кьораво и сакато хукнало по ортопеди, офталмолози и рехабилитатори....