- Боклук! Отдадох ти най-хубавите години от живота си! Цялата ми младост погуби! Цял живот ми загуби!
- Скъпа, престани да разговаряш с дипломата си.
- Боклук! Отдадох ти най-хубавите години от живота си! Цялата ми младост погуби! Цял живот ми загуби!
- Скъпа, престани да разговаряш с дипломата си.
истинска случка отпреди няколко дена
Майка ми била при баба ми и в някакъв момент отгоре прелетяло такова огромно ято птици, че в стаята буквално помръкнало. Баба ми цъкнала с език и казала:
- Е сега да имаше някой стар човек да каже какво означава това.
баба ми става на 90 този март
Жива и здрава да ти е! Пак истинска случка отпреди години:
Жени се моя братовчедка. На сватбата присъстват останалите живи една от бабите и един от дядовците на младоженеца. Гост пита бабата:
- На колко години си, бабе?
- На 88 - казва тя, видимо осъзнаваща, че не можеш да й ги дадеш.
Междувременно дядото унищожава юнашки количества от някаква ракия и кротко седи на една от масите.
Гостът пита пита и него:
- А ти, дядо? На колко си?
Пълно невнимание от страна на дядото.
- Дядо - настоява човекът, колко години си?
Никой. Човекът потретва - отново няма отговор.
Бабата се обажда:
- А, остави го - той одъртЕ много и не чуе - на 75 е.
Отпреди 5 минути... аз и жена ми, която си е сменила снимката на профила в Сурат тефтера, и аз лайкнах към 19.00часа.
Тя: - Браво, бе(укорително), ти си 65-я, който хареса снимката!
Аз: - Тези 64 човека не ходят ли на работа?
Тя: - Всички работят
Две блондинки си говорят:
- Муци, ако знаеш какво ми се случи...Днес спря токът и стоях сама, цели 3 часа в асансьора!
- А, на мен пък какво ми се случи! Вчера в молът спря тока и седях цял ден съвсем сама на ескалатора!
Момченце седи в ложата на Уембли. До него баровец с любопитство го пита.
- Моето момче, откъде имаш пари за толкова скъп билет!?
- Татко ми го купи.
- А, къде е той?
- Вкъщи...Търси си билета!
От днес следобед:
Тъкмо сме изгледали някаква испанка романтична комедия и жена ми казва на голямата щерка:
- Хайде,мамо, да спиш!
-Ама филма още не е свършил.
-Свърши. Като се оженят и филма свършва.
Чак когато стъпи на кантара Мими разбра , че кравата върху шоколада е предупреждение, а не реклама...
Този пост е редактиран от Tommorow; 25-01-16 в 10:43.
Говорят си двама приятели.
А: Имам три гаджета, но леко се притеснявам, че са по-млади от мен.
Б: не се притеснявай, сметни дали отговарят на правилото "половината от възрастта ми + 7"
Смятал, смятал първият и облекчено въздъхнал:
А: всичко е наред, сумата от годините на трите идеално пасва на правилото!
Това е точно за тук.
Данъчните проверяват 90 публични личности с депозити в КТБ. И 999 всякакви личности от списъка на "отличниците" да проверят, пак нищо няма да произлезе. Интересно, а дали пък не трябва да проверят хора, които не са имали депозити или кредити там? Тези, щом дори далаверата на десетилетието им се е видяла дреболия, та не са се полакомили да участват в нея, кой знае какви далавери са осъществили! Или подготвят, което е още по-страшно! Или пък просто да поговорим за друго, ето виц за друго: Животът на заплата е наказание за неумението да крадеш.
Доказано е, че от комбинацията мързел и логика се получава програмист.
отново реална случка:
преди няколко дена на моята й трябваше някакво количество дестилирана вода.
давам й тубичката, тя си отлива, колкото й трябва в мензурата, след което (предполагам, за да е чиста), я преплаква с чешмяна вода и я оставя да съхне
Известен специалист по животните пие с приятели в кръчмата. Наричали го специалист, защото можел да познае всички животни в региона само като ги опипа без да си отваря очите. Котка му предложили-никакъв проблем! Разпознал животното само като го погалил. Петел-даже определил породата -бройлер. Змия му подали да пипне и хоп - усойница... Веднъж обаче, помолили една "мома" да събуе бельото си, та да може специалиста да опипа половия и орган . Пипнал нашия познавач и се произнесъл:
- Това приятели е таралеж! При това, брутално убит с брадва!!!
Този пост е редактиран от frizera; 25-02-16 в 00:49.
Година след сватбата, една блондинка все още не забременявала. Но един ден тя влетяла в спалнята със сияещо от радост лице. Съпругът й я попитал:
– Какво се е случило?
– Никога няма да познаеш! Бременна съм! – отговорила блондинката. – И това не е всичко! Ще си имаме близнаци!
– Но как можеш да си толкова сигурна? – попитал съпругът.
– Направих си два теста за бременност и двата излязоха положителни! – бил отговорът.
По действителен случай.
Заглавие на статия:
Арестуваха Иво Ториното при хайка за луксозни коли и кортежи
Пуснааха го два часа по-късно след разпит
Коментар под статията:
Пише се "пуснаа го", не "пуснааха го".