@kris11
Аз досега я ползвах само за регистрации във форуми и торент сайтове.
За всичко друго има gmail.
@kris11
Аз досега я ползвах само за регистрации във форуми и торент сайтове.
За всичко друго има gmail.
Каква поддръжка може да се очаква от безплатен пощенски web сървър? А сигурност?
Това важи и за платените такива...
Най-добре е сам да си управляващ пощенския сървър, или да използваш корпоративен.
Обяснението ми звучи изключително странно ...
Как пък от всички акаунти, които имам, точно този е изтрит от "зловредния софтуер" ...
И аз само за това използвам абв -то. От майл.бг много отдавна се отказах.Първоначално публикувано от sad sack
Освен това спама в БГ тата е много голям.
Важните неща -в gmail -oвете. Спам засега не съм имал.
Да се оплача и аз. Имам две пощи а само едната е прецакана. Обяснението от mail.bg е като на останалите пострадали /може би автоматичен отговор при оплакване /. Преди време като влезех в пощата си има Нови писма и като "чукна" да ги видя, само някакъв гол "скин":Първоначално публикувано от Кари
http://media.snimka.bg/7922/022098779.jpg?r=0
Писах за проблема и без отговор, просто нещата си дойдоха на място. До преди 2-3 дни. Сега всички папки са празни, а моята поща вече е с "g" пред "mail"-a.
И аз имах два акаунта при mail.bg - единият започващ с "а", а другият - със "s". Първият е занулен, вторият - непокътнат.
Преди седмица писах на поддръжката в mail.bg с искане да ме добавят в списъка си с пострадали. Отговориха ми веднага с уверение, че ме имат предвид за възстановяване на изчезнала кореспонденция. Все още няма резултат.
Някой от писалите по-горе да е получил обратно изтритите си съобщения?
Ужас направо ми вързаха ръцете, как може такова безхаберие от mail.bg! Кой ще ни обезщети сега за пропуснати ползи и т.н.! Трябва да пратим жалбите си до БТВ за да се получим отговор. Аман с този Бурганистан
Няма страшно, и в прехваленият ви гмаил почнаха да изчезват писмата:
http://www.guru3d.com/news/08-of-gma...heir-accounts/
Може наистина проблема да е от вирус които по скоро е при тях отлколкото на потребителските компютри.
Я все пак пострадалите да посочат каква антивирусна ползват, версия, обновена ли е(евентуално кракната)...
Е то от яно по-ясно е че на безплатна поща не може да се разчита или ако разчиташ отговорността им е сведена до толкова колкото им плащаш 0 А всеки знае, че важна информация свързана с линчни данни, пароли за достъп до банкиране, пейпал, кредитни карти НЕ СЕ ДЪРЖАТ НА БЕЗПЛАТНИ ПОЩИ (нали?). Защото най-малкото всеки администратор може да влезе в меилбокса и да види всичко това...Първоначално публикувано от грозденка
Няма никакво значение дали пощата е платена или не - важни данни не се съхраняват там.
Това е така. Но едно е сървъра да е частен(личен) друго е да е публичен(безплатен)...Първоначално публикувано от etg
и при мен е налице подобен проблем и при жена ми, аз някак си го очаквах и там не държах нищо смислено, докато жена ми си използваше активно пощата. Аз лично не очаквам възстановяване на каквото и да е.
Аз вече получих обратно изтритите си съобщения (или част от тях, не мога да преценя, защото бяха стотици на брой). Връщат се в нова папка с име "old mail".
Относно вирусите, невъзможно е причината да е у клиентите на услугата. Няма логика да пострадат пощите с начални букви от "а" до "е". Аз имаХ два акаунта в mail.bg и само единият пострада. Антивирусната ми беше Avira Antivir.
Вече ползвам услугите на друга компания за електронна поща...