Здравейте. Не знам дали тук някой ще може да ми помогне, или да ме насочи какво да правя... Днес, когато се логнах в акаунта си в mail.bg и отворих входящата си кутия - вътре имаше писма само от 10.02.2010г. насам. Всичко останало липсва, а имах над 1000 входящи писма, още от 2007г., когато регистрирах пощата си. Същото е положението и в Изходящата кутия. Направо съм се побъркала, защото имах важна кореспонденция, изпращани и получени документи от университета, от работата ми, адреси, които пазех. Всичко е изчезнало. Не съм променяла нищо по настройките на акаунта, не съм го пренасочвала към Outlook. Проверих веднага в папка "Изтрити" - беше празна. Т.е. възможността случайно да съм изтрила всичко, отпада, защото иначе биха останали копия от писмата в тази папка. Имам и друг имейл в mail.bg - там писмата си стоят, което съвсем ме озадачи и изключих почти възможността да е някакъв проблем от поддръжката. И съм много притеснена. Моля Ви, ако някой има идея какъв може да е проблемът, нека сподели мнение. Благодаря предварително!