Ами боцнали са снимка на GDR серията....И, толкова ли нямат снимка на машината?! Да питат, да им дам....Пък ако не се сетят, ами да снимат самата машина дето е имат, ако изобщо имат.
Ами боцнали са снимка на GDR серията....И, толкова ли нямат снимка на машината?! Да питат, да им дам....Пък ако не се сетят, ами да снимат самата машина дето е имат, ако изобщо имат.
Ами сигурно я нямат машината, или имат някоя която не е JDR, знам ли ги вече.
Влизал съм в склада им и мога да кажа, че имат от пиле мляко. Сигурно не им се е занимавало да го снимат или са останали поразени от снимката на edi1.
И това е възможно......
Нищо не знаете за държавата Азия.
Ето ги двата забавни отговора на двата ми мейла -
Отговаряйки на писмата в електронната поща отново се натъквам на вашия климатик.
Та ето как снимки от вашата вила са се озовали на нашия сайт. При търсене на изображения в Гугъл за вашия модел климатик вижте какво излизаааа...:
http://www.google.bg/images?hl=bg&so...&aqi=&aql=&oq=
Първите 2 са вашите. Не знам вие ли сте ги качвали и по какъв повод, но факт е че те се появяват в Гугъл. Нашият администратор на сайт качва ежедневно десетки снимки на различни модели и марки. Най-лесният начин да се намери снимка на даден продукт е като се използва Гугъл. Мога да ви уверя, че нито вилата ви, нито монтажът са представлявали интерес за нас, а самият продукт. Може админът ни да я е сметнал за рекламна
Препоръчвам ви, когато качвате лични снимки в нета да им слагате парола. Нали знаете, че с тия информационни технологии светът е едно голямо село и всичко лъсва на мегдана. Това последното го казвам съвсем приятелски-след толкова мейли вече
Хубав уикенд!
Това е втория -
Привет!
Прочетохме мейла ви и махнахме снимката на "вашия" климатик, неволно озовала се на сайта ни. Като разбрахме кой е фотографа, модела и автора на стайлинга се отказахме. Снимката е с прекалено висока цена и не можем да си я позволим. Все пак е правена от момче в дочени гащи, а ние ползваме някакъв си Гаро Кешишан и Красимир Ранков за нашите реклами.
Искрено ви завиждам за многото свободно време и чувство за хумор!
Поздрави!
Галя Симова
Много се радвам, че хората ми отговориха.Тази жена просто ми харесва.Имат чувство за хумор, добре, че имам и аз такова чувство, че иначе нямат предства, с какво биха се захванали..Поздравявам ги сърдечно. Сашо, Сашо, объркаха монтажника - вместо теб, аз се виждам на снимката.Пък дори не съм с дочени гащи, бях с анцунг.
Сашо да хвърля дочените гащи, щом творбите му са предпочитани пред тези на Гаро Кешишан и Красимир Ранков.
Ъммм, а кой е този супер модел ? Като оставим на страна вечния и неумръзващ агро-слоган, излиза, че дядката носи на всяка ръка по часовник. И не разбирам на път е да хване нещо с два пръста ли, оплескали са подреждането на обектите ли в рекламната агенция, защото най-логично е чичака да е гушнал машината, но и отдалеч се вижда, че не е така.
ПП Когато отидох да се разберем мъжката в офиса им, понеже съм бил страхлив, последните думи на " управителя" им бяха : " И още един кавал пише против нас, ама той е от Пловдив "