Вижте резултатите от анкетата: Кой е използвал лицензиран продукт за своето обучение ?

Гласували
22. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

6 27.27%
  • Не

12 54.55%
  • Само 1-2 ( от любопитство )

4 18.18%
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 23 от общо 23

Софтуерното пиратство и самообучението

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Re:Софтуерното пиратство и самообучението

Въпросът няма нищо общо с отговорите!!!
    Даже звучи доста тъпо!!!
    Що за анкета е това?

"Кой е използвал лицензиран продукт за своето обучение ?
    Да
    Не
    Само 1-2 ( от любопитство )
    Виж резултатите."

Ами аз съм ползвал ! ама това май не е отговор

2.  

3. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Цитат Първоначално публикувано от Karata
    Edit2: Мда... Photoshop CS2, CorelDraw X3, Acrobat 7 Pro и InDesign се оказват нерегистрирани на първо четене. Така че по-полека го давайте с това инструментче TrialReset
    Забравих да допълня: Внимателно с триенето на ключовете! Повечето програми пачнати/кракнати след триал умират. Добре е да се направи следното: Пълно сканиране при установен компютър ( компютър в който всичко е ясно, пачнато, кийгенато, кракнато ). отбелязване на всички онези ключове които се появяват и добавяне на всички в "Add to protect list". После след инсталация на някой триал - сканиране. Може да се селектира Option->Hide Protected list, което ще скрива всички които не трябва да закача. Селект на новите ключове които се появяват след инсталацията на триала и "Add to autocleaning list". Програмата поддържа Backup на положението с ключовете, така че който се "самоопраши" да се сърди на себе си Backup-ите се пазят в Backup поддиректорията която създава. Накрая може да се включи Option->Autocleaning at startup->Enable.

Айде и аз да добавя по темата: Учили сме се разбира се с законен софтуер. "В началото беше светлина...". Някъде 1986-87-88. Нямаше го Колев, никой не наричаше потребителите престъпници щото решили да си копнат MS-DOS 5.00, MASM, Turbo Pascal или Windows 3.1, 3.11. Нямаше Интернет, но се появиха BBS-та. Ходихме да се срещаме със собствениците им по кафенетата и да даваме там някакви левове за парола и логин. Набирахме си телефоните "шшххрууу" и се молихме да се вържем на 14.400 Ех, времена

4. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow
    .....
    Айде и аз да добавя по темата: Учили сме се разбира се с законен софтуер. "В началото беше светлина...". Някъде 1986-87-88. Нямаше го Колев, никой не наричаше потребителите престъпници щото решили да си копнат MS-DOS 5.00, MASM, Turbo Pascal или Windows 3.1, 3.11. Нямаше Интернет, но се появиха BBS-та. Ходихме да се срещаме със собствениците им по кафенетата и да даваме там някакви левове за парола и логин. Набирахме си телефоните "шшххрууу" и се молихме да се вържем на 14.400 Ех, времена
    O tempora, o mores! O fallacem hominum spem!
    Аз за сега не мога да се похваля нито с успехи, нито с някакви поражения. Програмата за съжаления не успя да поправи нищо. Пробах за една руска програма, която много ми трябва за едни експерименти, но уви. Явно пак ще се моля на руснака за нов едномесечен ключ. Как става възстановяването с Backup (ако се наложи)?

5. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Прати ми тая руската на скайпа или дай линк, ако не е гигабайт разбира се Да я видя що така бе миме прави. Backup се възстановява с двоен-клик върху *.reg файла и Yes.

6. Banned
    Тук е от
    Jun 2005

Няма спор, че трябва да се плаща за труда на хората които са седнали да мислят и създават нещо, но заради номерата им за закрепостяване на клиенти и подвеждането им с какви ли не обещания и суперлативи, предпочитам да платя да ми направят крак, ако няма такъв създаден към момента, отколкото да си я купя легално!
    От известно време се уча на линукс и ундоус ползвам само на виртуална машина за неща за които нямам алтернатива все още или ми е прекалено трудно с линукските алтернативи! Фирми като Ред Хад започнаха да доказват, че може да се печели и от опенсорс продукти и все повече май нещата се изместват на там!

7. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Интересно ми е в една българска софтуерна фирма произвеждаща софтуер колко платен софтуер има на всичките си компютри. Имам едно леко съмнение

8.  

9. SAGE
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от Usera
    Интересно ми е в една българска софтуерна фирма произвеждаща софтуер колко платен софтуер има на всичките си компютри. Имам едно леко съмнение
    Според мен от доста време сериозните софтуерни фирми работят с лицензиран софтуер, пък и повечето са партньори на Microsoft и срещу поносима годишна такса имат лицензи за всичките си компютри.

10. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Не става дума само за Microsoft-ски софтуер. Например знам една фирма които ползват Borland C++ Builder и не ми се вярва да са дали 3-4000 $ , но разбира се може и да бъркам. Затова и написах Българска фирма, защото леко се съмнявам, все пак с този манталитет

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Делото за пиратство срещу arena.bg влиза в съда
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 12
    Последно: 09-05-08, 16:56
  2. MP3 вирус се бори с нелегалното пиратство
    От dragozow във форум Коментирай новина
    Отговори: 5
    Последно: 10-08-07, 17:13
  3. Отговори: 0
    Последно: 29-11-06, 16:49
  4. Интелектуалното пиратство - има думата ЗАЩИТАТА!
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 3
    Последно: 06-12-05, 15:31
  5. Какво мислите за компютърното пиратство?
    От komando_boy във форум Коментирай новина
    Отговори: 30
    Последно: 11-08-04, 20:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе