Въпросът няма нищо общо с отговорите!!!
Даже звучи доста тъпо!!!
Що за анкета е това?
"Кой е използвал лицензиран продукт за своето обучение ?
Да
Не
Само 1-2 ( от любопитство )
Виж резултатите."
Ами аз съм ползвал ! ама това май не е отговор
Въпросът няма нищо общо с отговорите!!!
Даже звучи доста тъпо!!!
Що за анкета е това?
"Кой е използвал лицензиран продукт за своето обучение ?
Да
Не
Само 1-2 ( от любопитство )
Виж резултатите."
Ами аз съм ползвал ! ама това май не е отговор
Забравих да допълня: Внимателно с триенето на ключовете! Повечето програми пачнати/кракнати след триал умират. Добре е да се направи следното: Пълно сканиране при установен компютър ( компютър в който всичко е ясно, пачнато, кийгенато, кракнато ). отбелязване на всички онези ключове които се появяват и добавяне на всички в "Add to protect list". После след инсталация на някой триал - сканиране. Може да се селектира Option->Hide Protected list, което ще скрива всички които не трябва да закача. Селект на новите ключове които се появяват след инсталацията на триала и "Add to autocleaning list". Програмата поддържа Backup на положението с ключовете, така че който се "самоопраши" да се сърди на себе си Backup-ите се пазят в Backup поддиректорията която създава. Накрая може да се включи Option->Autocleaning at startup->Enable.Първоначално публикувано от Karata
Айде и аз да добавя по темата: Учили сме се разбира се с законен софтуер. "В началото беше светлина...". Някъде 1986-87-88. Нямаше го Колев, никой не наричаше потребителите престъпници щото решили да си копнат MS-DOS 5.00, MASM, Turbo Pascal или Windows 3.1, 3.11. Нямаше Интернет, но се появиха BBS-та. Ходихме да се срещаме със собствениците им по кафенетата и да даваме там някакви левове за парола и логин. Набирахме си телефоните "шшххрууу" и се молихме да се вържем на 14.400 Ех, времена
O tempora, o mores! O fallacem hominum spem!Първоначално публикувано от Tommorow
Аз за сега не мога да се похваля нито с успехи, нито с някакви поражения. Програмата за съжаления не успя да поправи нищо. Пробах за една руска програма, която много ми трябва за едни експерименти, но уви. Явно пак ще се моля на руснака за нов едномесечен ключ. Как става възстановяването с Backup (ако се наложи)?
Прати ми тая руската на скайпа или дай линк, ако не е гигабайт разбира се Да я видя що така бе миме прави. Backup се възстановява с двоен-клик върху *.reg файла и Yes.
Няма спор, че трябва да се плаща за труда на хората които са седнали да мислят и създават нещо, но заради номерата им за закрепостяване на клиенти и подвеждането им с какви ли не обещания и суперлативи, предпочитам да платя да ми направят крак, ако няма такъв създаден към момента, отколкото да си я купя легално!
От известно време се уча на линукс и ундоус ползвам само на виртуална машина за неща за които нямам алтернатива все още или ми е прекалено трудно с линукските алтернативи! Фирми като Ред Хад започнаха да доказват, че може да се печели и от опенсорс продукти и все повече май нещата се изместват на там!
Интересно ми е в една българска софтуерна фирма произвеждаща софтуер колко платен софтуер има на всичките си компютри. Имам едно леко съмнение
Според мен от доста време сериозните софтуерни фирми работят с лицензиран софтуер, пък и повечето са партньори на Microsoft и срещу поносима годишна такса имат лицензи за всичките си компютри.Първоначално публикувано от Usera
Не става дума само за Microsoft-ски софтуер. Например знам една фирма които ползват Borland C++ Builder и не ми се вярва да са дали 3-4000 $ , но разбира се може и да бъркам. Затова и написах Българска фирма, защото леко се съмнявам, все пак с този манталитет