хехехе, добре бе, наистина ми стана веселоПървоначално публикувано от estqwerty
де да беше толкова лесно
Z на англ е "з", ама на немски е "ц", дето пък на английски липсва
"zoo" на немски се произнася "цоо" (mazda = мацда), а пък англичаните си го връщат на горкия граф Цепелин, като не могат да му кажат името и става "Зепелин"
и най-накрая идва прословутото "ж", което англичаните правят нефелен опит да напишат като "zh", само дето немците имат определени трудности, опитвайки се да приемат "цх"-то за "ж"
за отмъщение пращат на англичаните своето "chs" = "кс", които последните изговарят "чс" и отвръщат глава от "tsch" = "ч", което ние, като най-глупави, сме решили да имаме като отделна буква
не е той тъй просто унифицирането на всичкото хора на земята

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

. При Англиѝският език няма начин да обьркате учтивата форма ВИЕ (You - Вие/Ти) при разговор и да покаже ,че човека е прост. Дори времената са им много лесни , за разлика от Немския (пробвах да го уча ,но уви- не вьрви). Наѝ си обичам Бьлгарския , но само посланик Уорлик го знае
. При Англиѝският език няма начин да обьркате учтивата форма ВИЕ (You - Вие/Ти) при разговор и да покаже ,че човека е прост. Дори времената са им много лесни , за разлика от Немския (пробвах да го уча ,но уви- не вьрви). Наѝ си обичам Бьлгарския , но само посланик Уорлик го знае  , обаче акок ми зависи хляба от владеенето на чужд език, ще го науча, не ами полиглот ще стана.
 , обаче акок ми зависи хляба от владеенето на чужд език, ще го науча, не ами полиглот ще стана.