Не знам колко е практика това да се прави, но на мен ми се случва за първи път.
Получавам брошура на Метро и гледам на промоция топ матрак от мемори пяна на ТЕД - цена около 200лв. Дотук всичко добре, влизам в сайта на ТЕД и разглеждам какво пише за него и гледам, че този матрак е около 450лв. Казвам си добре изглежда всичко, чакам да дойде промоцията и си взимам един топ матрак. На опаковката пише - топ матрак Тед, memory dream (разликата е в думата dream ), от мемори пяна, запомнящ ефект и т.н. Има си и съдържание в което пише, че матрака е съставен от мемори пяна и дунапрен, но мен това не ме смущава, защото очаквам, че продукта е на Тед и никъде не пише, че е правен за Метро и всъщност е някаква орязана версия за да е на ниска цена.
След време при разглеждане на топ матраци Тед в друг магазин и разговор с продавачката се оказва, че матраците в Метро не са същите матраци, които фирмите продават. Запитване до Тед потвърди, че истински матрак е от 5см мемори пяна, а тези в Метро са от 2.5см мемори и 2,5см обикновен дунапрен. Калъфката също е различна. От това разбира се е ниската "промоционална цена".
Питам се аз това не е ли нарочно заблуждаване на клиентите? Човек приема, че купува продукт на промоционално добра цена, а всъщност се навежда да вземе сапуна. За мен този случай си е чиста наглост от страна на Метро и това е направено с идеята да правят клиентите си на идиоти. Може ли да се подаде жалба в комисията за защита на потребителите? Да очакваме ли в метро например 40 инчови Sony lite телевизори с възможност само да се слуша радио?