Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 55

Ще има ли Сибирски студове??? Зимата дойде с нея и минусовите температури.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Re:Ще има ли Сибирски студове??? Зимата дойде с нея и минусовите температури.

Най-накрая. Дано да стане голям студ. Миналата година до -18 ги изпитах говедата. Тази зима даже духалка не съм пускал на кафемашината заради водата в бидона, която е на улицата. Направо се притесних, че няма да има зима. Трябва да си избиват инвестицията, да се докажат дет се вика.

2.  

3. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Студа стана... и на някой им донесе късмет... под мен на партера има един фризьорски салон с една колонна Осака която от 4 месеца издаваше "предсмъртни хрипове" и тази сутрин на излизане нещо много силно миришеше на бакелит, гледам 2 момчета се "въртят" около външното тяло, разглобили го и нещо го мъчат, като се прибрах за малко след 1 час и 30 минути вече се отказваха и едното каза на друго"Сглобявай и да си ходим...", фризьорките и тяхните клиенти останаха на студено , то едва ли някой ще влезне в тоя студ де.Късмет защото от вибрациите съседа на 1-вия етаж беше вдигнал ръце от разправии с тях , но понеже не му се занимава със съдилища се премести да живее на село ...Осаката го "разчекна"/"развибрира" -дори радиаторите и тръбите на парното му на газ вибрираха .До мен понеже съм последен етаж не достигаше шум или вибрациите...

Като се сетя, че я купиха когато FTX50GV струваха 1500 лв ...
    Вече няма да тормози никой, или ако има тормоз ще е за кратко-тази колонна осака не "доживя" до пролетта и ще я броим в "геройски загиналите" тази зима...

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Моето локално парно дали ще издържи, а, а???
    Хайде стига с тези климатици и в "дъра-бъра".

5. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Eййй дано да съм случил на по-читава колонна Осачка от " колежките " . В момента добичето сутрин заварва един хамбар от 65 м2 на 8* и до вечерта се бори да направи някаква поносима температура от 20 * и за да му стъжня животеца допълнително съм му изключил нагревателя от 1,9 кW. A тези дни като скове ще стане интересно. Поне да поддържа вътре да не падне под нулата . Ако оцелее ще й лепна един орден за храброст до дисплея. Но нагревател НЕ включвам...

ПП Ама верно големи простотии дават по синоптика: в момента във Варна и Пловдив било - 6. И се усещало като - 17 във Вн. А като изляза го усещам 0* с лек снежец по главата във Вн.

6. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Моля всички да вземат пример и да си почистят пред входа, офиса или магазина.

Прикачени изображения Прикачени изображения

7. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Аз като разправям, че и в Швеция е по-меко времето. Февруари месец там съм обикалял по къс ръкав.

8.  

9. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от Mega
    Моля всички да вземат пример и да си почистят пред входа, офиса или магазина.
    за 1 час на 12 човека не им е било достатъчно да видят картинката, както се вижда така, а са кликнали за по-големия размер... защо ли?

10. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Да видят дали момето не е по-голямо. хаха

11. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от VanDan
    Моето локално парно дали ще издържи, а, а???
    Хайде стига с тези климатици и в "дъра-бъра".
    Джоба, джоба ти да е държелив и да не "се скине" до пролетта...

Много болни, платежоспособни и с дълбоки джобове клиенти/пациенти докторе-е-е-е...

12. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Re:Ще има ли Сибирски студове??? Зимата дойде с

Моя термометър нещо се повреди - залепна на -7оС и там си стои.

13. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Е то си е толкова. Тия дни ще отлепи нагоре ...

14.  

15. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

На шарпа термометъра и той показва -7 а хамата при зададени 22 на климата показва 23.3 (само тока да устиска яе съм си на топло).

16. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

абе студеничко си е ,ветерана Панасоник вижда най голям зор .. снощи беше около -12 ,в момента е -8 ,тая нощ ще падне до -15 усещам .. май ще вадя духалката от мазата

18. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Аз съм доволен и от двете 12 LDC, но това в спалнята е 133 вата на кубичен метър, а другото в офиса се пада по 110 вата на кубичен метър, ама аз в офиса не стоя по къс ръкав де

Сигурно и 90-100 вата ще стигат за 23 градуса, но при екстремни температури от -10 надолу може да се налага да се помага ако климатика не е по-мощен, за да не се "пържи"компресора му.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Зареждане с фреон - възможно ли е по тези студове ?
    От nqmapa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5
    Последно: 10-01-15, 21:51
  2. Часът на истината 2012 г. - България със сибирски студ
    От buki1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 193
    Последно: 09-02-12, 19:44
  3. Отговори: 11
    Последно: 25-01-11, 09:11
  4. Отговори: 7
    Последно: 28-12-10, 20:47
  5. Часът на истината 2010 г. - България със сибирски студ
    От justify във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 286
    Последно: 25-02-10, 21:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе