Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 55 от общо 55

Ще има ли Сибирски студове??? Зимата дойде с нея и минусовите температури.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. zzz
    zzz е офлайн
    Member Аватара на zzz
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    БУРГАС

Re:Ще има ли Сибирски студове??? Зимата дойде с нея и минусовите температури.

Тошибата ми от потписа ми днес я гледам се мъчи да достигне номинал 700-800-850вата от 900 вата при -6 -7 гр Бургас зададени 21гр 30кв+12кв отворена врата към спалня къща 1етаж без изолация ако не смятам вътре 10тина кв селитрон 6мм ай наздраве

2.  

3. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Моя ТОШО ІІІ и аз го чакам да стигне номинал, ама не ще още.Кротнал се е на 300-350 вата, вън около -7,-8 сигурно, настроен на 22, вътре е 23.Чакам да стане по-студено, да видя до колко ще качи консумацията, пък ималко студ да видя като хората.

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

Така, виждам, че много си хвалите върховите климатици. Лошо няма. Затова са върхови и скъпи. Но да взема да си похваля и моите 7-годишни китайски панасоници (1 бр. 12-ка за 999 лв. и 2 бр. 9-ки по 839 лв, купувани 2005г.). В тези студове си работят и поддържат зададената температура без проблем и без излишни дефрости. Въобще не мисля, че ще се наложи да ги подкрепям с някаква духалка. Е, може да вдигнат малко разхода, но за толкова пари са си супер.

5. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

При този студ е важно да топлят, а не колко ще харчат.

6. Тук е от
    Dec 2010
    Живее в
    Шумен

алекс недеи предава панасоник сигорно ще ни топлят още години

7. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Обожавам си Haier-чето(HSU-09/H03-S) дето толкоз го плюхте ....при зададени 23 градуса в момента в стаята е 23.9 ...панелка на последният етаж без изолация и с дървена дограма. Консумацията студените дни се вдигна почти двойно до 800-900 VA но пък топли което е и целта на занятието

8.  

9. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Дано да свърши след другата седмица студът, че на хората им се разказва играта: мраз + криза = невероятна мизерия

10. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от justify
    Джоба, джоба ти да е държелив и да не "се скине" до пролетта...
    Много болни, платежоспособни и с дълбоки джобове клиенти/пациенти докторе-е-е-е...
    Джобът е почти издънен за съжаление, но друга алтернатива няма. Локалното парно при мен няма алтернатива. Единствено видът на топло източника. За съжаление специалността ми е такава, че не работя с пациенти (много малко и то индиректно) и няма парици над/под масата и рушветчета. Каквото МинФин отпусне и това е. За сега устисквам с последни мъки на газовите сметки. Обаче седим на топло цялото семейство (22-22.5гр постоянно), всеки в различна стая (баща ми в пристройката) да не си пречим и се надявам зимата да свърши по-бързо.
    А и карам бащата да прави вечер греяна ракия за жената като си дойде. Тя при единствения ми опит с двата климатика ги пускаше на 27гр. Иначе от парното иска 23гр. но в студа я режа на 22гр., че джобът "се скина". Преди даже ме "плашеше", че щяла да се изнесе с "дъщеря си" ако поне топло не съм и бил осигурявал. Какъв мъж съм бил и т.н. клишета. Ще даяна, докато мога на сметките, пък ако фалирам после ще го мислим. Котелът на твърдо гориво е в готовност. Имам и два убити Хайер-а. Имах и временни странични доходи от помощ в една Компютърна фирма, от продажби, поддръжка и инсталации, някоя малка програмка. Но мизерията в Плевен стана тотална и нищо не върви. Моите приятели фалираха. Никой не иска нов комп или да му сменим нещо по стария. Стагнация, беднотия и мизерия.

11. zzz
    zzz е офлайн
    Member Аватара на zzz
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    БУРГАС

Цитат Първоначално публикувано от VanDan
    . Преди даже ме "плашеше", че щяла да се изнесе с "дъщеря си"
    Традицията повелява както си я взел с музика с музика да я изпратиш и почерпка аз на мойта така съм и казал

12. cvb
    cvb е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от justify
    Не знам как е при вас, но при мен към 6'00 беше - 7.3 под нулата, а сега е само -3.1 градуса под нулата.

Климатиците съм ги набримчил на 23 градуса дженерала и на 24 дайкина.
    ВКЛЮЧИ ги на охлажданеее...И ела наплажа
    [flash=200,200]http://vbox7.com/play:d370b648a6

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. Зареждане с фреон - възможно ли е по тези студове ?
    От nqmapa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5
    Последно: 10-01-15, 21:51
  2. Часът на истината 2012 г. - България със сибирски студ
    От buki1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 193
    Последно: 09-02-12, 19:44
  3. Отговори: 11
    Последно: 25-01-11, 09:11
  4. Отговори: 7
    Последно: 28-12-10, 20:47
  5. Часът на истината 2010 г. - България със сибирски студ
    От justify във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 286
    Последно: 25-02-10, 21:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе