Абе хора вие гледате ли столът?
Аз лично смятам че това е по-тапо и от семеини воини!А вие как мислите?
Абе хора вие гледате ли столът?
Аз лично смятам че това е по-тапо и от семеини воини!А вие как мислите?
Vodeshtia na Stolut e ebasi infantila (ne che djudji mu otstupva de)... abe masa tupi sa. Minuta e mnogo forever )
pavkata, жалко :о)))
Хъм... има ли изобщо - ама съвсем, наистина, някакъв смисъл от мнения за това дали обичаме "Столът" [:-bonc01][:-bonc01][:-bonc01]
Майка ми и баща ми го гледат заради сърдечния ритъм... кардиолози, какво да ги правиш [:-blindfold]
Но то всички такива предавания са много тъпи!
Например: Минута е много,Треска за злато,Лесни пари и т.н.!
Верно столът е супер простотия (най-вече заради водещия)...но все пак: Къци Вапцаров forever :-)))))))
ААА!!!Само не споменаваи за Кьци!От тва ми се гади!
И моля не се отклоняваи от темата.
Kirande, ми няма смисъл да . Както нямат смисъл и много други теми. Ето примерно Треска за Злато хем е тъпа, хем първия пост е толкова объркан, че нищо не се разбира, ама седи нали, за разлика от Продължете Изречението(отделно че продължете изречението е в пъти по смислена от въпросната). А де... странно. Просто явно не е бръкнала чак толкова в личното мнение на някой модератор.[:-bonc01]
Moga da kaga ce kyci bie koito i da e vodesht po tupota!!!
Koia e dumata: К*мпю*ъ*р Ako otgovorite vi davam 250lv ako se zatrudniavate polzvaite Joker!!!!
Mene me kefi samo StaniBogat i Fear Factory(ama to ne e bulgarsko)
P.S.: I Alena mnogoooooo me kydri!!!
Нищо лично:
Дреме им на продуцентите к'во мислим ние по въпроса!
Ако попитате Нико Тупарев кое предаване от Столът, Вкусно, Jubox i Стани богат е по-тъпо, ще ви отговори, че не го интересува, щото което и да е - той пак ще има още поне три по-хубави от него!
[]
Е да де ама Стани Богат не може да се отмени както казва Zetle!Столът просто е напревен така че почти да неможе да се спечели от него!
Legolas, офтопик, но, сещаш ли се коя "ММ звезда" бързо, бързо избяга от Камен Во, подмамена от $$ и вече ще работи за Тупарев (SIA) ? (изпълнителен продуцент - Джубокс, Стани богат) ;-|
Money matters...
Може би идеята не е хептен за изхвърляне, ама изпълнението е трагично...