Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 17

Хардуерно предаване по ТЕЛЕВИЗИЯТА

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Много, ама много ми се иска коУегите от БТВ да пуснат някакво предаване за хардуер манияците. Става на въпрос за клокване, кракване на процесори, клокване на видеокарти, настройки, цени и нови компоненти!!! Абе нещо като сп. Хардуер ама по ТВ. ААА, и не ми казвайте, че не съм чувал за ГЕЙМЪРИ ШОУ....

Кво ще кажете, а???[:-eyebrows][:-idea]

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Ми принципно такова предаване трябва да се прави от компютърно грамотни хора, а не като онзи от "Мрежата примерно"... то не че "Геймъри Шоу" не е един фарс...

Иначе съм "За" и е крайно време кабелните телевизии да пуснат някоя от десетките компютърни програми от сателита, а не да ми спират Евроспорт и Фешън.тв, да сменят ЕмСиЕм с Оникс.тв (не фолк канала , да ми слагат София Кабел Фолк и да гледам ТВ Полония, Арменски тъпни ТВ, Ал Насира и т.н. ГЛУПОСТИ. Факин чалгарски народ ! Ако се спре Планета ТВ ще изколят шефовете на кабеларките... ГЪРХХХ!

4. Member
    Тук е от
    Feb 2003

така си е мой човек. Нашата кабеларка (в ж.к.СЕРДИКА) е пуснала 4 чалга канала. 3 български и 1 сръбски. Верно е че има и ММ та в сряда по B-SIDE за 1.5 часа забравям за съседите с техния Азис...

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Аууууу да забравих ПИНК-а...

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Aquadark

....а не да ми спират Евроспорт и Фешън.тв, да сменят ЕмСиЕм с Оникс.тв (не фолк канала , да ми слагат София Кабел Фолк и да гледам ТВ Полония, Арменски тъпни ТВ, Ал Насира и т.н. ГЛУПОСТИ. Факин чалгарски народ ! Ако се спре Планета ТВ ще изколят шефовете на кабеларките... ГЪРХХХ!

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Amen brotha, amen! [:D] ВЪпреки, че на мен Планета ми харесва като телевизия.... иначе Eurosport са го спряли заради права.... ония искат много кинти и ако искаш веднага да се пусне ще трябва месечната такса да стане 20-25лв... [xx(]

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Да знам го за Евроспорт, ама трябваше да ги попритиснат малко ... иначе Планета е грамотно направена и хората, които работят там си разбират от работата. Само да беше с малко по-различна музика ))

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Абе незнам ама ми се ще да има

HardTV - The Hard Truth™ :-)[:-bulb]

10. Member
    Тук е от
    Mar 2001

Защо решихте, че "Мрежата" се прави от неразбиращи хора? Иначе имаше някакъв канал, "dotTV" май се казваше, за демонстрация на HiTech продукти, предимно PC и периферия. Изчезна безследно за сметка на 4то Discovery, което по цял ден върти филми за племена и ескимоси.

Планета??? Изключвайки отвратителната музика, на фона на високобюджетни клипове (всичките направени от един човек) и нискобюджетни "каки", това си е рекламна телевизия, която за парадокс има по-висок рейтинг от ММ, но в BG всичко е нормално...

Това, че има професионални дизайнери, които за пари всичко правят, и имат качествена техника не е достатъчно. Ротацията им е от 30 клипа, което явно не се струва за досадно на множеството и фенове. Whatever, всеки да се забавлядва както може, но...

11. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Aquadark

Да знам го за Евроспорт, ама трябваше да ги попритиснат малко ... иначе Планета е грамотно направена и хората, които работят там си разбират от работата. Само да беше с малко по-различна музика ))

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Е-е, Aqua, ти какво очакваш като различна музика?! "Планета ТВ" си е телевизия на Payner и те си пускат техните изпълнители. Нямаше да е лошо, ако Payner продуцираха Metallica, да речем, ама на...

12. Member
    Тук е от
    Feb 2003

ne, po skoro nema6e da e zle ako payner produciraha x-team, spens, slim.... BG hip-hop-a 6te6e da e po-izwesten...

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Domin, ами то си личи общо-взето... е, главно водещия трябва да се смени, защото определено не му е мястото в това предаване. Също така трябва да подобрят малко визията, а като цяло аз оставам с впечатлението, че повечето репортажи са платени...

[.tv] мисля, че бе преименувана или направо спряна от продуцентите. Затова я няма от близо 2 години по кабелната. Иначе по сателита бъка с подобни програми. Имам приятел който има 3 американски, 1 английска, 1 австралийска и 1 немска по сателит... изборът си е голям, предполагам че бройката е поне 2-3 пъти по-голяма.

Иначе най-добрата подобна телевизия според мен е TechTV (www.techtv.com)

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Е-е, Aqua, ти какво очакваш като различна музика?! "Планета ТВ" си е телевизия на Payner и те си пускат техните изпълнители. Нямаше да е лошо, ако Payner продуцираха Metallica, да речем, ама на...<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

Еее знам естествено Мисля си нереални неща просто

За BG рапа няма да говоря... то си е така пародия. Направо ми става смешно. Иначе Шамара ме кефи - пее на концерти на Пайнер. Така де - то като е за пари защо не. Луд е не този, който дава баницата, ами този който я яде.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2003

T`va za 6amara me izkefi. 4e pee na koncerti-pee. Ama za BG Hip-Hop-a ne ste pravi. Ima razlika mejdu 6amara i Hip-Hop...

Are PEACE[^]

16. Member
    Тук е от
    Dec 2002

@didoriginal: БеГе к`во? :]

@Aquadark: Ентусиастите да се купят сателитка... ;о))) (баща ми е ентусиаст, *censored*)

@Domin: "Всеки да се забавлява както може" значи ли, че повече няма да ми танцуваш кючек? )))

@Mollov: Че то нали цялата работае за кинти... какво му се чудим тогава

17. Member
    Тук е от
    Feb 2003

kvo BG kvo???

BG Hip-Hop li???

Ami da, takova ne6to ima, i e s rekordno niski prodajbi i rekordno visoko teglene ot NET-a...[:-censored]

18. Member
    Тук е от
    Mar 2001

Exx, еххх... Защо според вас още не му е тръгнала телевизията на Мишо?

Щеше да прави R&B TV, обаче:

- лицензи (СЕМ не обича липсата на цензура)

- много пари (ако ще е качествено, а не ВЕК ТВ, СКАТ или 2001)

- клипове (няма достатъчно BG rap клипове за качествена телевизия)

- време (много)

Най-вероятно ще се появи нещо като хип-хоп телевизия, но или ще кара само на плейлиста (без студио или предавания) или ще бъде жалък опит, който повече ще развесели, отколкото провени музикалните канали.

А за чалгата - тук поговорката за баницата важи в пълна сила. Users guilty.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Pioneer One – телевизията вече няма да бъде същата
    От MitkoS във форум Коментирай новина
    Отговори: 0
    Последно: 24-01-11, 16:50
  2. Отговори: 10
    Последно: 10-04-10, 09:07
  3. Безжично предаване на A/V сигнал
    От newhope във форум Аудиотехника
    Отговори: 6
    Последно: 18-10-06, 02:50
  4. Отговори: 0
    Последно: 04-01-06, 15:35
  5. Столът!Много тъпо предаване!
    От Заека във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 17
    Последно: 07-02-03, 10:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе