Страница 4 от 5 ПърваПърва ... 2345 ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 63
Like Tree5Одобрявам

Проблем с котки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

2.  

3. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Отговор: Проблем с котки

Все си мисля, че някое куче "злостна" или ловна порода ще свърши повече работа-ротвайлер, ризен шнауцер, ердел териер, каракачанка, малиноа, Стафордширски бултериер и т.н. като "опикае" терена и сдави един два котешки бълхарника другите сами ще избягат.

И най-важното няма да си ти виновен, защото те са естествени врагове...Всичко се случва по волята и законите на природата ...

Само трябва много да внимаваш да не го отрови злобната съседка ...

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

моята белгийска овчарка гордо ги носеше на баща ми с прекършен гръбнак

35 килограма, мъжко, една от най-интелигентните породи... не прощава
    какво да правиш, природа, както правилно отбеляза джъсти

5. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Е , да ...ама автора ще трябва да пази после и гостите от псето може и обикновен коферман да се справи с котките .....не е лоша идеята , но ще трябва и ливадата да пресади после

6. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Аз не разбрах каква е "подправката" за прясната трицона и пилешкото месце?

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Съвет :
    Котките са страхливи животни. Имам един такъв у нас - още му държи от канонадата от Нова Година
    събираш малко пари за ефективни ( шумни ) фойерверки.
    раздаваш им малко храна, за да се съберат.
    Палиш фойерверките и се наслаждаваш на светлинното шоу, само че нито 1 животно няма да си убил или отровил, но скоро там няма да стъпят.

8.  

9. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Давате ли си сметка, че в темата се търсят/дават съвети относно методика за извършване на престъпление (според българското законодателство)?
    Aleksandars одобрява това.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от Kasap Виж публикацията
    Давате ли си сметка, че в темата се търсят/дават съвети относно методика за извършване на престъпление (според българското законодателство)?
    не и от мен
    давам съвет където не се нарушават никакви закони, даже отричам евтаназията. Залагам само и единствено на това което залага и правлението - страхът.

11. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Много бих се радвал, ако нещата можеха да се уредят „законно“, по волята Касапова. БЕз ама абсолютно никакви нарушения. Има си еко отдел в съответния район, където е дворното място, който обаче се чудя какво прави. Въпросните комшии са си направили автоморга-вехтошарник- неазконно сметище пред тяхното и навлизащо и пред нашето дворно място от около 100 м2 и то си съществува от около 15 ина години. Мръсният им канал не е в септична яма ПО ЗАКОН, а излиза от двора им , продължава по диагонал, като навлиза в територията пред нашето дворно място, след което, след около има-няма 200 м тръбата се превръща в едно малко каналче двишещо се под наклон, по което плуват нечистотиите, барабар с корабите, за да се изсипе мизерията в дерето. Лятото става ад. Ьтова с канала пък си е от както свят светува. Нали разбираш, Касапе, че ПО ЗАКОН трябва да им напукат задника от глоби. Да ама не. Мился , че има и глоба за безразборно хранене на котки. Станало е дума в еко отдела за сметището/вехтошарник от други съседи, на които не им се нрави картинката и отговорът е бил „Чакайте да започне кампанията Да изчистим България за един ден“ От 15 годинки чакаме, Касапе… В града, пред къщи бях видял някаква баничарка за ловене на безстопанствени животни. Предупредих ги да не хванат сив котарак, че не е бездомен, а отговорът беше „Ааа, спокойно, с котки още не се занимаваме“ Няма кой да се занимае с проблемите ни, Касапе, няма. Няма надежда, ако не си плюя на ръцете, селянията и простотията ще победи. Много ми се иска да живея в правова държава, а не в псевдо държава, ама не.

12. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Твоето животно, дете, автомобил или поведение също пречи на някого.

П.С. Относно любовта ти към закона, може да се съди от по-старите ти постове.
    П.П.С. Самият ти отглеждаш животинче и му трепериш, но не би ти мигнало окото да отровиш чуждо хайванче.

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

offtopic /почти /

касапски, никът ти противоречи на хуманната ти позиция, а и винаги ми е навявал мисли за:

https://www.youtube.com/watch?v=ICvV83ZkD_E#t=28

нещо общо?

14.  

15. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от FearMe Виж публикацията
    касапски, никът ти противоречи на хуманната ти позиция, а и винаги ми е навявал мисли за:
    Всъщност съм точно толкова морален, колкото съм. Никът ми в този форум се дължи на случайност
    И както всеки будист, се надявам хора като Калчеф /без да влагам нещо лично/ да се преродят в плужаци.
    blue1 одобрява това.

16. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

добре де, винаги ми е било чудно как последователи на най-миролюбивата и анти-реактивна масова религия съвместяват възгледите си с неизбежно необходимата агресия на живота в западната цивилизация

едно е да си Сатиш Кумар, друго е да си бачкатор в България...

казвам го с цялото признаване на правото на всеки да вярва в каквото си иска, без обаче и да не крия, че малко ме учудва реваншизма в горното ти пожелание, което не би правило чест на един джейн-монах, при все че знам, че не си такъв де ...

17. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Цитат Първоначално публикувано от FearMe Виж публикацията
    че малко ме учудва реваншизма в горното ти пожелание,
    Все пак му пожелава да се прероди, а не тръгва да търси отрова за да съкрати процеса

18. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Абе имам едно питане - кои са по-опасни за здравето на човека? Котките или плъховете и мишките по мазета и канали?
    Някой ще ми посочи ли публикация за човек (баба, детенце) нападнато от котка? Скоро четох пак за един случай на старица, почти изядена от питбули...
    Е?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 5 ПърваПърва ... 2345 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1
    Последно: 10-04-14, 07:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе