Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 21 от общо 21

...И замирисва на дърва и въглища...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Re:...И замирисва на дърва и въглища...

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    ние, защото хем сме по-католици от папата, хем сме 3/4 от земното население, много се стараем...
    само за сведение, щатите произвеждат 1/2 от нужното им електричество от въглища
    Обаче онези затревяват навсякъде и горят само газ за битови нужди. И това се усеща наистина - няма кални ручеи по време на дъжд, въздухът не е толкова запрашен лятото и смрадлив зимата . Не знам как става, но в книгите пише, че единица площ, заета от трева, произвежда повече О2 от същата площ, заета от дърво. Предполагам става дума за някакви кекави фиданки.

2.  

3. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Освен това тревата задържа много голямо количество от прахта. Но пък в България тревните площи са само на хартия.
    Честно казано в парка до който живея за първи път от както се помня започнаха да се грижат за него. Косят, окопават, сложиха нови настилки, осветление, събират боклука. Има какво да се иска, но е едно добро начало. Ако и любителите на кучетата се грижеха да домашните им любимци да не торят където им падне по алеите щеше да е супер. Имам стара снимка на прабаба ми в градината в Банкя. Е няма такава градина, все едно гледаш японските такива.

4. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Калчев абе да та питам ти преди да я събереш тая ми ти вода външното тяло на климатика изми ли го хубаво или направо изчака дефроста и сложи чашката да събира???

5. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

А , той май писа че не е от климатика а от улука

6. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от p0ckata
    Калчев абе да та питам ти преди да я събереш тая ми ти вода външното тяло на климатика изми ли го хубаво или направо изчака дефроста и сложи чашката да събира???
    Верно, че водата изглежда, като че ли съм ударил парцал на цялата къща преди това, но всъщност само поставих чашата под чурката на климката, който беше рамразил последно час преди това. Който не вярва да събере от собствената си машина, може да е касметлия и да излезе нещо безцветно. Опитът го повторих многократно, без промяна в цвета.

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

При мен водата от климатика е доста по-чиста. Е, може би не става за пиене, но си е бистра. Все пак, живея в подножието на Балкана и се радвам на чист планински въздух.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Парно с печка за дърва!
    От asko44 във форум Отопление
    Отговори: 1
    Последно: 08-02-15, 13:06
  2. Котли за пелети, въглища, костилки и чипс
    От orlie във форум Други начини за отопление
    Отговори: 0
    Последно: 07-10-13, 11:00
  3. Печка на дърва - напукана стена
    От Xui40 във форум Отопление
    Отговори: 5
    Последно: 11-11-11, 23:00
  4. Отговори: 16
    Последно: 11-09-06, 10:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе