Напълно съм съгласен с горното и да допълня-на новия световен ред не им трябват мислещи индивиди,а първосигнални, недоразвити и зависими(от нещо-без значение какво).
Напълно съм съгласен с горното и да допълня-на новия световен ред не им трябват мислещи индивиди,а първосигнални, недоразвити и зависими(от нещо-без значение какво).
аз пък си харесах комплекта и мисля да си го купя. Е така, да си ми е тихо.
Ама ристака пак е избил рибата, или по точно половината световно население.
Не издържах да изчета цялата тема, че много кръв и философия са лее. Просто да ти стане жално и да се замислиш, как ше я караме, след когато българия стане напълно циганска и сички заводски комини запушат край китайската стена.
и понеже идва поредната порция абитюриентизми, държа да ви поздравя с един шлагер от миналата година, като неслучайно избирам тази тема, за да го пусна:
Видео споделяне / VBOX7
еми брато, ти кво искаш са? Така е по удобно, за всеки. За народът, да си прави каквото иска. За правителството, народът да изпростева и правителството да си го води, за носът, както си иска...
Омешана кръв, с циганско, турско и под робство пет века. Нация излязла, след робството, без никаква култура, докато другите се развивали. После освобождение... Некъф иде полу пиян да ни ръководи. Намерили го в някакъв публичен дом.... А, тамън малко по запад, да щъкнем, да научим нещо и дошъл комунизмът... Там пък друга ще бъде културата, демек нова ще се вдига. Много много да не се гледа назад и сичко затегнато, стегнато и се командва от народа. Демек свинаря и пъдаря, те са властта. Ае и това робство отмина... Са поне можем да си покажем простотията на воля по улиците, поне няма кой да ни спре.
Въпреки, че това танцуващото девойче няма и представа, за какво говоря...
@PSL
Е с какво точно са, по на ясно, от всички тук нас? Как се прави последната прическа, на Преслава?
Шъ ти извърти някой "гюбек" бре Орнажада, та чак Свят ще ти се "завие" ... може и някой "рикошет" от подскачащите ненки да те уцели... и да те изпрати в нокаут ...
да бе... тя, за друго и не става...
Този пост е редактиран от justify; 23-05-13 в 12:23.
а пък да не би да заради нещо от рода на това:
US soldier kills 16 Afghans, deepening crisis
И двете не са нормални.
когато си седиш, пасеш си козите, а отгоре минат бомбардировачи - това не е нормално
когато тези бомбардировачи са убили жена ти и децата ти, а ти грабнеш мачете и отидеш да отвърнеш, ненормалността е от лееееко по-друг вид. даже ако питаш някъде към 99% от хората, направо си е нормално
да. Боййй яко по хамериканците. М.. и мръсна аз
@blue1
е това казвам де. Бой по виновните