Напоследък и аз се опитвам да изляза от групата на 100 килограмовите мъже. Та освен, че яко наблягам на фитнеса, се опитвам и да намаля храната и то основно за вечерята. През деня и без това не е кой знае колко като количество. Основния проблем идва от хубавото хапване и пийване на вечеря. Та сега се опитвам да хитрувам, като се наливам яко с вода преди и по време на хранене. Изпивам поне един литър преди да започна да вечерям и по време на хранене може би още половин. Усещането, че си се натъпкал яко с храна идва бързо още след няколко хапки. Не зная дали е много правилно това, но ефект видимо има, чувствам се сит и не се налага да вия от глад. Ставам през нощта до тоалетна максимум два пъти. Изхвърлил съм от менюто хляба, сладкото и безалкохолното. Ехх, ако можеше да изхвърля и ракийката

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 6Одобрявам
6Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат / , но си ходим задължително два пъти на разходки. Обаче с толкова разходки както предлагаш няма да остане време за фитнеса или за работа
/ , но си ходим задължително два пъти на разходки. Обаче с толкова разходки както предлагаш няма да остане време за фитнеса или за работа  Първоначално публикувано от Usera
 Първоначално публикувано от Usera 
 За три месеца смъкнах около 13 килца, остават ми още толкова
 За три месеца смъкнах около 13 килца, остават ми още толкова  На 41 години съм и се убедих, че само с диета или само със спорт нещата се получават мнооого бавно. Фитнес му е майката + умерено хранене, без хляб и сладко. Вечер преди хранене се наливам с поне един литър вода, и по време на хранене изпивам още половин. Така се получава едно чувство, че си се натъпкал и приемам по-малко храна на вечеря, където всъщност ми е слабото място. през деня хапвам набързо и по-малко.
 На 41 години съм и се убедих, че само с диета или само със спорт нещата се получават мнооого бавно. Фитнес му е майката + умерено хранене, без хляб и сладко. Вечер преди хранене се наливам с поне един литър вода, и по време на хранене изпивам още половин. Така се получава едно чувство, че си се натъпкал и приемам по-малко храна на вечеря, където всъщност ми е слабото място. през деня хапвам набързо и по-малко.

) му е спрял секса или да го избие на агресия.
) му е спрял секса или да го избие на агресия.