old firehand - LOL [:D]
Kiko, направи го прозрачен гиф []
Екстра е дизайна само дето още не е стабилен! А и трябва да си сменя сигнатурата че тая нещо не пасва вече.
Ето Линк към примерен .css файл, на база на който може да се творят нови цветове.
От мен - толкова засега - другият уикенд - малко внимание на жената, по-другия - може нещо ново.
ПС - мисля, че съм добавил възможност сами да давате препратки към аватари пак - само че - само 64х64 пиксела - редактирайте ги в този размер предварително!
Ейййй, супер е, особено черния... Просто красота, много добра работа ще свършили.) Горд съм!!!
Приказва си кой каквото приказва, DeathKnight - звездичките...
(нищо лошо !)
Екстра е. Сивото и сребърното най-ми допадат. Обаче как се шашнах в началото. Викам си какво ли пък съм отворил сега.
П.П. Ее не стига че е върнат броя на постовете ами и звездички искате[:D].
BUG Detected![]()
Отнася се за Aquadark. След като той намери няколко бъга... Порових се малко и съм почти сигурен, че сигнатурата ти ми създава хор. скрол на 1024х768
Моля, вземи мерки, че ми е трудно да чета така![]()
Малеее, влизам си аз в неделя вечер и какво да видя, едни черни цветове, едни красоти, едни екстри, абе направо супер
Крис евала, мноо се изкефих
И имам само едно предложение, да се махне 3Дто в полето на юзъра, че малко се размацват нещата [:I]
Но иначе cool [][:D][8D][
]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">BUG Detected![]()
Отнася се за Aquadark. След като той намери няколко бъга... Порових се малко и съм почти сигурен, че сигнатурата ти ми създава хор. скрол на 1024х768
Моля, вземи мерки, че ми е трудно да чета така
<div align="right">оргинално мнение на Gadget</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
При мен се получава същото нещо(не само при 1024x768).
Има някакъв подобен бъг. В определени теми (не съм забелязал закономерност досега) хоризонталния размер на страницата е около два пъти по-голям от прозореца и се появява хоризонтален скрол-бар. С Internet Explorer 6.0 съм (v.6.0.2600.0000), резолюция 1024х768, Miranda отдясно на екрана, но проблема не е от нея - появява се независимо дали е визуализирана или не. И не е от сигнатурата на Aquadark, оставете го на мира - той отдавна ми е обещал да ме запознае с новото си гадже дето е изрисувано там))
<font color="blue">_________off topic_______________</font id="blue">
DeathKnight
::::М::::
мнения 75643
има и звезди даже! [:D][:D][:D]
<font color="blue">_________off topic_______________</font id="blue">