Страница 4 от 7 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 92

Нов форум

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Нов форум

Пробвайте по-висока резолюция!

при 1024/768: при сигнатурата на Aquadark няма хор. скрол, а при темата "bug detected?" (ot posta na дидоригинал) - има!

при 800/600: има хор. скрол и на двете споменати места!

при 1600/1200: хор. скрол няма никъде! (дори при прибавяне на картинка "хипер_чаршаф.jpg" към някое мнение).

Използвам IE6.

Наблюденията са само мои!

2.  

3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Нов форум

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ще бъдат ли оправени скоро проблемите свързани с KlipFolio-to?

http://free.techno-link.com/s45/pic/screen1.JPG

<div align="right">оргинално мнение на lemmy</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Хм, мисля, че съм ги оправил.

Но трябва да дръпнеш клипа наново

4. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Нов форум

Май все още има проблем защото дори и след като си изтрих кеша и си дръпнах наново клипа, форума зареден чрез него има отново бели полета отстрани.

Когато влизам във форума през main page няма такива проблеми.

Няма значение, не е болка за умиране. Не се занимавай повече. То и без това само аз май го ползвам тоя клип.

Обаче преди малко забелязах и същия проблем и при зареждането на някоя новина с клипа.

с клип: http://free.techno-link.com/s45/pic/with_Klip.JPG

без клип: http://free.techno-link.com/s45/pic/without_Klip.JPG

5. Gadget
    Guest

Нов форум

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">То и без това само аз май го ползвам тоя клип.

<div align="right">оргинално мнение на lemmy</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Спокойно, не си единствен. При мен програмата ми заема почти целия екран. Аз лично не съм правил update на клипа, а и той автоматично хвана новия форум без да си прави update.

Относно хор. скрол няма значение на каква резолюция и кой браузър (в случая IE6)... 800х600 - почти 2 екрана, а на 1024х768 - екран и малко, по-нагоре не съм пробвал, но тези резултати са показателни

Aquadark, дай да пробваме и да не се мъчим повече

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Нов форум

дъра-бъра ае гледайте там. Но самият факт че при мен се появяваше хоризонтален скрол при теми, в които не съм участвал (даже нямаха повечето хора сигнатури) говори, че трудно може да е само от сигнатурата ми.

P.S.

Eто тази тема ми я разгъва:

http://www.setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6643

7. Gadget
    Guest

Нов форум

Пич, в голяма заблуда си и почвам да се нервирам Точно на примера, дето си дал има едно URL, което разчеква екрана. Сега го редактирах. Please, смени си сигнатурата или поне я намали (снимката може да се вижда изцяло, но след нея се добавя някакво допълнително пространство и затова се разтяга така, но това се случва само при теб). BTW забраних да ми се визуализират картинки в браузъра и резултатът е, че няма скрол Значи проблемът е в теб. Опитвам се мирно да го разреша

P.S. Досега не ми се появяваше скрол на тази страница, но твоето мнение ми създаде такъв

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Нов форум

Gadget, при мен НЯМА скрол !

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Нов форум

Абе хора вие на 640x480 ли работите, та ви пречи сигнатурата на AquaDark

Разгъва се форума когато има картинка или ред над определен размер.

11. Gadget
    Guest

Нов форум

Не бе DK, но не е нормално на 1024х768 да имам скрол Поне преди нямаше... но сега се промени големината на полетата на форума и затова се получава така, но виновникът отрича

12. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Нов форум

Я да се включа и аз. Форума не е лош, като изключим че това черното на никъде не стои. Аз ползвам белия скин, с него всичко е ОК, може би е редно той да се направи default, а не черния, щото прилича на някой death-metal форум

Освен това повечето графичен материал е направен за светъл фон - като за стария форум, в това число и мойто дето се върти като гламаво долу. Пък и на черното някои работи се бъгват като например логото на кирилицата.

И още нещо - не разбрах кво се реши за звездите на DeathKnight (и мойте в частност)

Със сигнатурата на Aquadark не виждам проблем... само тия редове дето остават след постовете малко увеличават обема някак си, предполагам че ще се свикне с това...

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Нов форум

Да, определено моята картинка не е 2000х1000 пиксела, за да се получава скрол (освен ако не се използва 800х600 резолюция, което 2003-а си е направо смешно).

Gadget - не знам дали си се замислял, но проблемът е във форума, не в моята картинка. Ако аз я махна, друг може да сложи нещо подобно и пак ще има хоризонтален скрол.

Не на последно място, фактът с URL-то затвърждава мнението ми, че нещо не е наред и има какво още да се пипне по asp-то на форума.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Нов форум

AquaDark го обявявам за невинен, а всякакви обвинения към него долна клевета!

Лично тествах на 1024х768

16. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Нов форум

И при мене няма никакъв скрол, при 1024х768 и нагоре пробвах, никъде не се появява ...

17. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Нов форум

LOE - ти си единственият май, на който не му допада сиво-черния фон...

Проблем със скрола има и проблема е от сигнатурата на Aquadark, без той да е виновен.

Значи, тъй като скрола е изнервящ - предлагам на първо време лесно решим вариант докато имам време да помисля сериозно защо става така...

Ограничавайте картинките до 560 пиксела за да няма скрол в 1024.

561 пиксела вече правят скрол...

Aquadark - ще те помоля ако не е голям проблем да намалиш png-то от 600 на 560 - тогава няма да има скрол.

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Нов форум

Проблем няма да я намаля (вече го направих), но при мен и при още 4-5 съседа у които проверих не се получаваше скрол при 1024, само при 800х600, а както гледам и тук положението е същото с булшинството от потребителите...

И една идея за скрола - преди сигнатурата не се ограждаше (динамик нещо си се викаше) а сега да ... може пък да е от това, нищо че не разбирам грам asp (или каквото и да било друго подобно

животно

Имам една молба - може ли да се разкара "сянката" (то е като моушън блър) от буквите при черния фон, защото седи доста грозно ?

Сетих се и още нещо - проблем ли е да се показва адреса на текущата страница на форума ( примерно http://www.setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6689 ), а не http://www.setcom.bg/new.asp (т.е. адреса от долния фрейм) ? Така просто е по-удобно , не че е кой знае каква болка за умиране

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 7 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. нов форум
    От zoro във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 5
    Последно: 12-08-05, 11:12
  2. Форум
    От XempireX във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 1
    Последно: 29-05-04, 00:55
  3. Форум
    От Waverunner във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 3
    Последно: 15-09-03, 18:07
  4. Форум
    От Waverunner във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 4
    Последно: 24-06-03, 23:54
  5. Форум....
    От Prometey във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 13-03-03, 22:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе