Ami bih kazal SUPER!!! Eto taka iskah da stane foruma
Екстра, екстра...новия дизайн определено радва окото...много добре, че си намерил време да се заниамеш с това,Крис...и дори да има едно-друго за фиксване-давай през седмица поне, внимание си трябва на жената,ей []
DeathKnight, гледам, че много добре са ти решили проблема със звездичките...Legolas, та това си е цяло съзвездие!!!!...[:D]
О, Жезю Кри, ай лъв дис ню луук... Крис, как така докара музата? Напи я, нали... Мъже....
Много се кефа на "гледката", ауууу супер е!Манияшко...само ще те помоля за нещо напражи така че да можем да си избираме сами формата на аватара, е до 64х64 най-големия!!!
П.С. Виж например моя прилича на...абе на нищо не прилича,иначе е много ЯК![:D]
mnogo dobre samo deto mene 4ernoto mnogo mi skapva o4ite i mnogo se umoriavam zatova karam na bilo(ili sinio ili tam kfoto e poslednoto) a ina4e e mnogo dobro
Ще бъдат ли оправени скоро проблемите свързани с KlipFolio-to?
http://free.techno-link.com/s45/pic/screen1.JPG
Ne iskam da se natrapvam ama snimkite ot strani nemoje li da sa po- golemi ot 64x64? Malki mi se vijdat. Бутона "излез" е също неуместен на този доста тъмен дизайн. Много ливал!!! [?]
Аз ли недовиждам или в статистиката ве4е не пи6е кои участници са регистрирани online. Ина4е други забележки нямям, вси4ко е много яко[8)]
Т`ва е хубав въпрос, но определено сигнатурата на Aquadark ми прави хор. скрол
Aquadark, май Gadget е прав!
Никъде нямам проблем във форума, само където ти си постал мнение ми се появява хоризонтален скрол. Това може да го проверим лесно - или си я промени, или ще ти изтрия мнението от втора страница на тази тема (което ти е единствено) и да видим...
Хм, при мен не се появява хоризонтален скрол. Да не би да зависи от browser-а?
Още един глас за идеята 64x64 да е максималната големина, а не единствената.
Иначе и на мен ми изкарва хор. скрол на някои теми, но не мога да определя точно на кои.