Туй "животните" искат 3G, тюб, фейс, андроид и поне 1гХц C2D Като оставим тия детски мечти настрана с подходящия софт по всяко време можеш да ги видиш къде са с точност до 20м особенно когато са си спряли преди часа звука и са забравили да го пуснат. Тъй че малко технологии са си must have.
Tommorow, почвам да те ругая тихичко наум.
По твой съвет се набутах с 3 карти Viva Free.
След 15 дни абонат мога с чисто сърце да кажа - бягайте далеч от тези ИЗРОДИ!
Първо - взимам си 3 карти. Трябвало депозит по 15 лева на карта да им оставя.
Ставам им абонат, искам да им плащам и моля ти се - депозит искали за това!
Ок, както и да е. Тръгва келеша да ми дава картите и хоп по едно време - ама не можело. За две карти по 15лв да им дам депозит, а за третата - 45 лева да съм им дал!
Силно ме изнервиха, но... оставих им общо 75лева депозити за 3-те карти.
Вече им платих една сметка, 5 дни след като ми пуснаха картите ме накараха да им платя 1/5-та от месеца, който съм ползвал + 3 пълни такси... пак в аванс.
Тоест, досега техни номера не съм ползвал - седят си в пликчетата, но съм нахранил тези мошеници със 102 лева!
Сега - за празниците ще ходя в чужбина - обаждам се да ми се пусне роуминг на една от картите - ами нямало проблем, но да отида да им оставя още 120!!! лева депозит през някой от магазините. Които щяли да ми върнат след 3!!! месеца.
Не знам какво става в тази държава. Образуваха се едни шибани монополи с отвратително отношение към клиента и на никой не му пука - ходи и си плаща като поп.
Та впечатления от мен - пълни шибаняци са Виваком, по-добре далеч от тях!
Тези паразити се изхранват с лихви от депозити. Ако въобще връщат депозити...
Аз до колкото знам в КЗП имало специална група която се занимава само със подадени сигнали срещу Вивател. Тея са нагли до безобразие.
А дали практикуват все още сканирането на подписите с електронна писалка. Бях ходил при тях да питам за техния файбърнет, и като видях какво става, се отказах.
Разбира се. И за това питах. Накара ме келеша да се подпиша на 5 места, после ми даде разпечатки. На въпрос за манипулиране на това, което съм подписал и какво гарантира, че подписа ми се лепка само на тези места мълча като пукъл.
Изключително неприятна фирма и мениджмънт, за съжаление към момента с най-приличния 3г нет като качество/цена.
Въпреки това, пак препоръчвам да се избягва.
Как да ги избегна Виваком, като само те предлагаха нет и телевизия през оптика до дома.
При план за 50 Мbit по "бабешката" сметка трябва да дърпам с около 6 MB/s, а торентите летят вечер и с над 8M.
Кой знае, може да е бонус за лоялни клиенти.
Затова пък от подобно лоялно отношение няма и помен, за мобилните планове. За абсурдните им изисквания при покупка на нов апарат да не говорим. След изтичането на последният договор си останах на Free "план", без да се налага да минавам на Viva Free. Лоялността, ако не е взаимна - все едно я няма.
Какво повече от нормалния върху хартия, удостоверява такъв един подпис, не ми стана ясно (освен да се прави с нечисти помисли), даже си мисля че в един съдебен процес би загубил срещу класическия.
Този пост е редактиран от fbr; 30-04-13 в 15:34.
Когато може... За съжаление, неприятните типове се превръщат в монополист в много области и е трудно заобикалянето им.
Нет и ТВ по оптика е хубаво нещо, но заради фирмата, която го предлага - и при мен е само Виваком си карам на обикновен през Онлайн Директ и съм щастлив, доволен и обгрижван абонат.
Честно казано, удоволствието с което си давам парите и спокойствието, което тази малка фирма ми осигурява, поне за мен си струва преглъщането на някои очевидни технически недостатъци спрямо предложението на церберите.
Повече нищо. Просто дава техническата възможност да се слага на произволно място...
А бре не знам за вас, ама аз съм доволен от 15.36лв с ДДС на месец и 250 минути към всички мобилни и стационарни оператори в България и 25 минути от 250-те минути към всички мобилни и стационарни оператори в държави от Европа, САЩ и КАНАДА.За роуминга-не съм ползвал от предплатените има "планове".
А пък си спомни и след това: Kod Сигурен ли си, че това е за "предплатения" роуминг, нали него щеше да ползваш, а и той ако е предплатен, защо са им твоите 120 лева?
П.П. другарю Tommorow сърби ли те г*за бре, хаирсъзин ???
Този пост е редактиран от justify; 30-04-13 в 20:12.
Защо предплатен???
Имам си карта на план, искам роуминг.
120лв ми искат за да го активират!
Ти си доволен... защото не ползваш смартфон. Само като ти прочета плана и видя цената бих предположил, че някъде пише 1.5-2лв на мегабайт за този план. Не ми върши работа...
Аз за служебни разговори си имам телефон.
Трябва ми такъв за 200-300 минути разговор със семейство и Интернет, което не се покрива с твоя план, а и не искам да давам по 15лв на карта. За това което искам стигат и 8-10лв.
В случая не говоря за цена, а за куп скрити неща под цената като депозити и депозити и депозити, които евентуално някога ще бъдат върнати.
За депозитите не си образувай нерви. Връщат ги според сумата. Понякога още с първата фактура.
80-те кинта предплата за безплатната ми уж флашка с 3G модем на 21 Mbps ми ги връщаха по 20-так на месец.
Тъпня е, верно, ама какво да се прави - политика на фирмата.:D
Когато преди години(2006г.) "минах" от предплатена услуга на планов абонамент ми взеха 1 месечна вноска, която приспаднаха от сметката за първия пълен(30-дневен) месец.
кod ,от колко време имаш тази карта на план? Във Боб ти искат 3 месецат.е.3 платени фактури като абонат и роуминга е безплатен като активация.А като нов абонат да ти го пуснат веднага плащаш 150лв.Който после можеш да изтеглиш след като си платиш сметката.Позаинтересувай се не вярвам да е много по различно при другите.