При мен въпроса е как е името на домашния ми любимец - ади намери го и прави каквото искаш..... Мога и джокерчи да ти дам - не е име нито на куче, котка,..... нито пък дете....
кодове - ти таралеж в гащите слагал ли си си?
- - - - - - - - - -
Аааа, няма проблем ако искаш мога да се обадя от твое име и да ти активирам всички възможни услуги с 2 годишен договор!
Ти това пълномощно ползвал ли си го някъде скоро? Така наречените "генерални " пълномощни отдавна не се признават на много места - свързано е със сигурността - примери мога да ти дам колкото искаш.Не е точно така - упълномощен съм от МОЛ-а с правата да представлявам, подписвам, подавам и получавам всички необходими документи и книжа от всички частни и държавни институции свързани с всичко, касаещо фирмата. В пълномощното не могат да се съдържат всички места, на които то ще потрябва, а и не е необходимо - по тази причина адвокатите и нотариусите формулират текста по този начин и мисля че разбират правото и законите малко по-добре от "специалистите" в офисите на "Виваком". Най-тъжното е, че дори и пълномощното да беше формулирано точно за тях съм абсолютно убеден, че отново щеше да има вдигане на рамене и отговор "Ами ние тука не можем, звънете на 123".
Опитай се да теглиш пари от някоя банка с такова пълномощно... или пък да го ползваш за покупко -продажба на недвижим имот. Тати ще ти купи колело, ама друг път....
По-горе мисля че го казах много ясно - такава услуга НЕ МОЖЕ да се активира от офис - само с обаждане на 123.Те явно и в офиса им не важат. Да се чудиш за какво са ни по принцип нотариусите...