Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 23 от общо 23
Like Tree10Одобрявам

Smart Home

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Отговор: Smart Home

Все още не се продават уреди с вградени протоколи и интерфейс за дистанционно управление.
    Тук можеш да се запознаеш с нашето решение: HG-07A
    То няма претенциите за цялостна система Smart Home, която да взема решение за всяка ситуация, а е наблегнато на възможностите за отдалечен контрол и управление на обекти през GSM мрежата. Прочети документацията и ако имаш въпроси - на ЛС.
    Този пост е редактиран от Lupus; 27-04-14 в 21:00.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2011

Благодаря. Ще я погледна. Цялостните решения на този етап дори да ги има са ограничени, а и за да се създаде нещо подобно трябва сериозен технологичен конгломерат зад него. Това е курсова работа и главната цел е да се научим как да подхождаме при извличане на изисквания. В момента не го правим перфектно, но пак е нещо. Темата е начинът да се научим, а и за мен тази сфера е интересна. Беше ми доста любопитно, когато LG изкараха SmartThinq, но то не е цялостно решение, а софтуер в отделните уреди.

4. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

На някой му се спи на улицата май

5. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

анкетата е весела.
    но просто няма смисъл, освен за дипломна работа разбира се. все пак пожелавам много потенциялни клиенти.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2011

E аз предупредих, че не е комерсиална цел - само за курсов проект по един предмет. По принцип можеше да бъде и доста по обширна и конкретна, но и без това сега хората се плашат, затова реших малко по общо. За сега се отчетох като събрах всички мнения и другите техники, които ползваме като мозъчна атака и етнография. Домашно едно поне е предадено в срок. :D Сега тя ще остане отворена, но пикът е минат. Ще прегледаме резултатите и ще ги обобщим.
    estqwerty и tony34al харесват това.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2011

Здравейте. Пак съм аз. Обещах да представя някакви резултати от анкетата. Съжалявам, че става малко късно, но просто станаха много заниманията и нямах особено много време да седна и да ги обобщя както трябва и да направя диаграмите. Семестърът свърши, самият проект беше определен като мегаломански :D и ни похвалиха, че сме свършили доста работа. За малко изпитът, който е теоретичен да прецака нещата, но за щастие зелените точки от ходенето на лекции влезнаха в употреба. Както и да е. В крайна сметка анкетата в Google Docs беше попълнена от 59 човека, като имам и една на ЛС в друг форум. Та всичко е на база тези 60 човека. Потребителите на този форум и bg-mamma са попълнили най-много анкети. Забелязва се, че доста хора не са се отърсили от контекста на нашата действителност, въпреки че предупредих, че не се занимаваме с нея. Говорим какво се иска и какво би било полезно, а не дали може сега да си го купим. Опитах да обобщя. Не се плашете от 14-те страници на документа има доста празни места, за да не се разкъсват въпрос с отговори и диаграма. Ето линк. Документът може да се преглежда директно онлайн или да се свали. Още веднъж благодаря за съдействието.
    https://www.dropbox.com/s/lhabti96zi...20Results.docx
    Този пост е редактиран от horus92; 11-07-14 в 23:57.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

horus92
    https://www.dropbox.com/s/lhabti96zi...20Results.docx

То хубаво копираш, ама ползвай поне текстовият редактор (бутона горе в ляво с буква /А ) преди да постнеш текста..че иначе се променя шрифта посредством ББ кодове и линковете стават неактивни.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2011

Съжалявам, просто имам проблем с писането на отговори. Нещо става и трябва да натискам по няколко път бутоните, за да ми изпише буквите. Когато сложих линка първоначално, въпреки че съм на последния ред, той винаги се преместваше на първия. Затова даже първо си пиша мненията в Word и копирам, че е изключително изнервящо иначе.

П.П. Мисля, че проблемът е, че форумът не се разбира нещо с IE11.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отговори: 5
    Последно: 27-12-14, 14:00
  2. Търся Smart или 3D с Smart TV до 1000лв 32"-46"
    От radibg2 във форум Телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 18-09-14, 22:32
  3. Smart Pen
    От hristoslav2 във форум Хай-Тек джаджи
    Отговори: 0
    Последно: 20-10-13, 14:07
  4. Smart Home
    От freelander във форум Черен списък
    Отговори: 22
    Последно: 13-11-06, 01:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе